arkadaşlar bende geçen sene şubatın 6 sında laporoskopi geçirdim hacettepe üniveritesinde prof yaptı operasyonu sadece 170 tl muayene ücreti verdim kalan masraflar ssk karşıladı.ben nişanlıyım doktorum bu hastalığın en iyi tedavisnin çocuk yapmak olduğunu söyledi kisti temizledim tüplerinde açık sorun çıkmaz dedi ama bunu bi sene önce söyledi ben bu yaz evlenicem kist oluşmuş olabilir tekrardan, doktora gitmeye korkuyorum kisti operasyondan sonra tekrar edenler var mı bilgileri paylaşırsanız sevinirim bu konuyu çok kafamam takıyorum lütfen birbirimize destek olalım
sevalcim,ameliyattan sonra tüplerin zarar görmemesi çok güzel,herkes laproskopi sonucu tüp rezervleri zarar görürü diolar,hangi dr ve hastanede oldun canm ameliyatı,benmde olmam gerekirse aklımda ossun,bu arada sakın korkama canm biliosun insanın korktuğu başına gelirmiş,inş tekararlamamz
geçmiş olsun canım umarım benimkide temiz çıkar. işallah en kısa sürede gebeliğinde olur ben evlenince hastalığımdan dolayı zaman kaybetmek istemiyorum ama ne olacağı belli deil tabi ama allah isteyen herkese nasip etsincnm merhaba, bende gecen sene ocak ayında laparaskopi oldum..kistler temizlendi ve tüpler açıldı çok şükür..ama ben bu süreç içinde 2 kez aşılama bile olmama rağmen gebelik elde edemedim, öyle çok korktum ki kistler tekrar oluştu ve tüplerimi kapadı diye...aralık ayında çektirdiğim hsg de ve kontrollerde kistin tekrar oluşmadığı, tüplerimin geçirgen olduğu görüldü..yani tekrarlamamış çok şükür..içini ferah tut, umarım tekrar etmemiştir..ve evlendikten sonra bebek için çok bekleme derim..herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan
arkadaslar ıkı hafta once acık cıkolata kıstı amelıyatı oldum kavun buyuklugunde ve yumurtalıkları hep ertımıs zara cevırmısbu yuzden sol yumurtalıgımı aldı dr
sımdı bana 1 yıl menepoz tedavısı uygulamak ıstyor ama ıgne yontemıyle bnse pek yanasmıyorum sonrasında yumurtalık zaten tek rezervını kaybeder dıye olmak ıstemıyorum
kafam cok karısık arkadaslar bı yardım edın ne yapmalıyım
benm sağda 3cm solda 1,5 cm çikolatakistim var arkadaşlar,yaklaşık bir sene oldu öğreneli,ilaç kullandım fayda etmedi,ama büyümede yapmıolar,şimdi bebk düşünüoruz,eşimle bu ay olmadı,önümüzdeki ayda olmazsa ameliyat olmayı düşünüorum,nerde ve hangi doktora olmamı önerirsiniz ve ameliyat olan arkadaşlar hamile kalma olaasılığım varmı lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız,çünkü buna çok ihtiyacım var,korkuorum ya bebişim olamazsa((((
kistle gebe kalmak mümkün yani:)buna sevindim.......canım merhaba kistlerin çok küçük ben beklemeni tavsiye ederim.benim karşılıklı biri 3 cm biri 3,5 cm iki çikolata kistim vardı.doktor altı ay gebeliği denememizi istedi.biz bu süreden 4 ay öncesi bebek denemeye başlamıştık. tam onuncu ay hamile kaldım.bu son ay da olmasaydı laparoskopi olacaktım.iyiki beklemişim.bir iki ay çok kısa bir süre ben beklemeni öneririm.kistlerin de büyümüyor hem
canım merhaba kistlerin çok küçük ben beklemeni tavsiye ederim.benim karşılıklı biri 3 cm biri 3,5 cm iki çikolata kistim vardı.doktor altı ay gebeliği denememizi istedi.biz bu süreden 4 ay öncesi bebek denemeye başlamıştık. tam onuncu ay hamile kaldım.bu son ay da olmasaydı laparoskopi olacaktım.iyiki beklemişim.bir iki ay çok kısa bir süre ben beklemeni öneririm.kistlerin de büyümüyor hem
ayyyy canm çok güzel bu dediklerin valla moral oldu ama ben bu kadar süre bekeleyemem olmyor die ümidimi kesrim,sen ne güzel pes etmemeişin bi iki ay daha uzatayım öelyse inş bizimde yüzümüz güler canm ,
meraba arkadaşlar özellikle deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. belirtilerim endometriosise çok benziyo o yüzden tedirginim. şiddetli adet sancıları adet günümden bikaç gün önce başlıyor. hatta bikaç saat önce yaşadığım sancı sonrası nette gezinirken buldum bu sayfayı. şu an kahverengi ve siyaha yakın akıntılarım var bikaç güne kadar adet olurum galiba. adetim bittikten sonra hemen doktora gitmeyi düşünüyorum. yoksa şu durumda da gitsem olur mu? kafam çok karışık biz çocuk düşünüyoruz 4 aydır deniyoruz eğer böyle bir sorunum varsa çocuk olmasına engel olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?