canm şimdi 2 sene hapı kullandktan sonra kist eriyormuymuş ki ,benm dr da bu kistler çok yoğun ve duvarı kalın olduğu için ilaca cevap vermez boşuna hap kullanma,amliyat olcaksın dedi
cevap verdiğin için teşşekkür ederim. bel ağrıları adet ağrısıyla beraber oluyor diğeri ise afedersin ama çok ileriye girince oluyo. ultrasonda bakılınca görülür mü yoksa alttan muayene gerekir mi?
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize çok çok geçmiş olsun ve ALLAH hayırlısıyla kısa sürede bebeğinize kavuşturup sağlık versin hepinize.. ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim ve açık ameliyatla sağ tüpüm alındı .. bir senedir düzenli kontrollerimde herhangi bir problem yoktu fakat bu ay dr adetimden 1 hafta önce ultrasonla baktığında sağ tarafımda 2mm lik bir kist olduğunu ve bu kistin çikolata kisti olabilceğini söyledi ... CA 125 tahlili istedi ve değerim 7, 6 çıktı.. ama dr la tekrar görüşme şansım olmadı çünkü bağırsak enfeksiyonu sebebiyle hastanede yattım ve yeni çıktım.. açıkcası şimdi çok merak ediyorum ve sizlerden yardım biraz bilgi almak istiyorum bu değer kesin olarak tanıyı koyarmı yada sadece yardımcı bir tetkikmi.. gerçekten çok tedirginim tek tüpümün olmamasıyla zaten şansım az yani hiç yok değil ama yinede süreci uzun.. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
Tatlım Ca 125 çok yüksek çıkmamış büyük ihtimalle endişelenecek bişey yoktur ancak sen yinede hatta mutlaka doktor kontrolünü ihmal etme olurmu yerimseniben Buarada çok çok geçmiş olsun tatlım Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin. :Saruboceq:
canm sana bi tavsiyem var we internetten iyice araştr derim ben,sen bekarsın,bebek de düşünmediğine göre,şimdi doğum kontrol hapı kullanacaksın 2 yıl,bu kist erimeye erimeyecek,yani hapa cevap vermiomş,o yüzden allah korusun çok ciddi yan etkileride var bu hapın bence sen hiç hap kullnma beslenmene dikkat et,bak ben geçen sene öğrendim kist olduğunu,o gün bugün beslenmmeme dikkat ediorum,çok şükür büyüme olmadı ,çayı kahveyi bıraktım kesinlikle peynir yemedim aslında süt ve süt ürünleri yenmemeliymiş,etten uzak dur yemmeye çalış bol bol sebze ye,antitoksidan yiyeceklerden ye,sigara kullnma,bitki çayı iç bol bol özellkle adet dönemin yaklaşırken,zeytin yağı kullan,bol bol c vitamini al,vs bak istersen endometriosis hastalığında beslenme die gir canm google ye ,yani bana göre faydası oldu sanki .yok olmadı ama büyümedide ,bi de bebiş olsa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?