arkadaşlar bende bundan 6 yıl önce ilk kez bu kist çıktı.3 cmnin üstünde olunca tüp bebek yapmıyolar tüp bebek için laparoskopik olarak ameliyat oldum.martta oldum mayısta nüksetti resmen hastanede ağladım hem de 3cm olmuştu.Her neyse ve haziranda kendiliğinden hamile kaldım.Eşim keciboynuzu kürü yapıyordu onun etkisi olmuştur heralde hamileliği kolaylaştırıyor.sonra bu kist gebelikte yok oldu.Doğumdan 1 sene sonra 3. kez tekrar geldi.Ben 2. cocuğu istiyordum.Doktorlar yine tüp bebek dediler.Eşim keçiboynuzu ben de soğan kürü yaptık.kist yok olmadı ama ben yine kendiliğinden hamile kaldım.Ve bebeğim olalı 3 ay oldu.yine kistim var.Doktor doppler istedi çektirmedim bile.bıktım 8 cm ye kadar bi zararı yokmuş.Beklicem.Bu kürleri size öneririm.Ben canlı örneğim ümitsizliğe kapılmayın.Allah a sığının.
ipek2010 üzülme.Sabır sabır sabır.Her şey onun elinde.Kuluna hiç ummadığı anda güzel sürprizler yapar.kürlere devam et.Yaşın 30 üstü ise tabii tüp bebeği de dene cnm.
rossa ben laparoskopik oldum.ondan sonra 2 kez hamile kaldım yumurtalara zarar vermiyor ben marmara üniv hastanesinde prof fatih bey e olmuştum.
rossa ben laparoskopik oldum.ondan sonra 2 kez hamile kaldım yumurtalara zarar vermiyor ben marmara üniv hastanesinde prof fatih bey e olmuştum.
teşekkür ederim seinfeld, forumda ameliyattan sonra hamile kalamadığını söyleyen o kadar çok kişi var ki, cevabın içime su serpti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?