arkadaşlar endometriozis in belirtileri neler,ve teshisi nasıl koyuluyor
sanat benimkide 8 cm olmuş sana ameliyat önermediler mi 7.5 cm diyosun biraz bilgi verirmisin
aaa ilk defa duydum o zaman içindeki sıvı gidince dışındaki tabaka mı kalacak
kusura bakmayın ben çözemedim pek bu işi-tatlicadiarzu-
sanat benimkide 8 cm olmuş sana ameliyat önermediler mi 7.5 cm diyosun biraz bilgi verirmisin
endişelenecek bi durum olduğunu sanmıorum ama doktorunla görüş bence benim laparoskopi sonrası adetim normal oldu ama sonuçda aksaklıklar olabilir diye düşünüyorumkızlar 3 haziranda laporoskobi oldum , normalde 10 gun once regl olmam gerekırdı.1 haftadır butun belırtıler var ama regl olamıyorum. aynı durumu yasayanlar varmı ? ne yaptınız lutfenn yardım ??
kızlar ben de yeni laparoskopi oldum henüz doktorumla görüşemedim kist tüplere tıkanma yapışıklık yapıyor mu yapsa dahi laparoskopi sırasında tüpler açılıyor mu bilgisi olan lütfen yardım etsin....
cnm merhaba, geçmiş olsun..benim tüplerim hsg sonucu kapalı çıkmıştı, laparaskopi ile çikolata kisti tanısı konuldu ve tüpler açılıp kist temizlendi..en son 6 ay önce tekrar hsg çektirdim çok şükür tüplerim tekrar kapanmamış...ben ameliyat olalı 1,5 sene oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?