Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Canım buyuk ıhtımalle ılacla alakalı..cunku duzenlı calısan vucudumjzun dengesını bozuyoruz ılaçla..bidahaki sefer duzelmezse ozaman bi dr a git istersen canım..senın kist kac tane kac cm?tup bebek denedınzmı hıc?

Benim iki tane kistim var sağda ve solda biri 3.5 diğeri 1.5 tüp bebek denemedim henüz Dr önce aşılama yapalım dedi. Hormonlara bakıldı rahim filmi çekildi bi sorun çıkmadı ama benim eşimde morfoloji %1 ve hareketlilik az çıktı.

Ben hem hsg çekildim hemde elle muayene yapildi ve 3 dr gittim hiç bişey yok diyorlar ben de şaşırdım ve kıst falan da yok

Bu 2. Tüp bebek tedavim yine negatif aldım . Bir basit kist patlaması sonucu açık ameliyat , bir çikolata kisti yüzünden yapılan laparaskopi yüzünden iyice azalan rezerv . Tüp bebek doktorum tekrar aldırma iyice bitecek rezerv dedi . Şimdi aklımda deli sorular ... Acaba neden ikisi de tutmadı . Kisti tekrar aldırsa miydim ?

Enfeksiyon için antibiyotik vermişti ama ben tekrar soğan kürü yapıcam cnm. İnşallah bende 3 4 ay içinde hamile haberi veririm :) sende hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler verirsin cnm

Canm bende balık hapı içiyorum bide hayt tohumu içiyorm bide soğan kürü yapsam aynanda bişey olmaz herlde demi

Benim kistim sol tarafta,sağdada küçük bir şey var ama o çikolataya benzemiyor demişti doktor.Ve sağ yumurtalık çok iyi gözüküyor dedi.Buna dayanarak mı aşılama yapalım dedi acaba...

Bu arada bütün çikolata kisti konularında belli birkaç kişi varız :)

Umarım hepimiz güzel haberler alırız artık...

Amin cnm aynen valla Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah. İyi dediyse tüplerin de açıktır oyuzden bide tutma ihtimalı olmasaydı aşılama demezlerdi cnm çünkü bana direk tüp bebek demişlerdi

Cnm mrb o ılacla alakalı olablr bende gecen ay kullandm..arastırırken okumustum duzensızlkler yapabılıyomus
caniiimmm hamile takvimin dogrumu gercekten hamilemisin coookkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli evlat versin insallah
darisi diger arkadaslarin basina insallah..

caniiimmm hamile takvimin dogrumu gercekten hamilemisin coookkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli evlat versin insallah
darisi diger arkadaslarin basina insallah..
Yok canm benm nerdeeeeöyle olsa hemen burda soylemezmıyım((((ılk defa ole denemek ıstedım belki şans geıtırı dıye(((

ShinSeGi cnm şimdi gördüm değerin düşmüş galibacok uzuldum canm benmallahım inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin..hepimiz için aynı şeyi diliyorum canm ..cok üzülmüşsündür kesin ama hayırlısnı dılıyoruz herzaman....

evet cnm yaaa malesef düştü mutlulugum kisa sürdü

Kojol canim nasilsin? nasil gidiyor dogum yaptinmi merak ettim seni?
Canım hepinize selamlar,görüşmeyeli uzun zaman oldu.Evet dogum yaptım erken geldi paşam 4 gün önce normal dogum.Bebegim Allah'a hamd olsun saglıklı bende iyiyim günlerim onu sevmekle geçiyor.Bol bol Anne sütü içip uyuyor.canım sen nasılsın az kaldı Allah yardımcın olsun dogurmak okadar zorki bu benim ikinci normal dogum ikiside farklı ölüp diriliyorsun sanki.Sana dua ediyorum Allah işini kolaylaştırsın.

Amiiinn canim Allah razi olsun, gozunuz aydin cok sevindim canim Rabbim hayirli evlat etsin anali babali buyutsun insallah.. darisi bana ve benim durumumda olan herkese insallah..
ne guzel normal dogum yapman Allah kismet ederse bende normal dogum yapmak istiyorum sezeryandan korkuyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…