Benim iki tane kistim var sağda ve solda biri 3.5 diğeri 1.5 tüp bebek denemedim henüz Dr önce aşılama yapalım dedi. Hormonlara bakıldı rahim filmi çekildi bi sorun çıkmadı ama benim eşimde morfoloji %1 ve hareketlilik az çıktı.Canım buyuk ıhtımalle ılacla alakalı..cunku duzenlı calısan vucudumjzun dengesını bozuyoruz ılaçla..bidahaki sefer duzelmezse ozaman bi dr a git istersen canım..senın kist kac tane kac cm?tup bebek denedınzmı hıc?
Ben hem hsg çekildim hemde elle muayene yapildi ve 3 dr gittim hiç bişey yok diyorlar ben de şaşırdım ve kıst falan da yokCanim cok geçmiş olsun bende de aynı sikayet doktorlarin çoğu onemsemedi. En son gittigim 2 doktorun 2 side elle muayane etti canım çıktı ama nodul varmış nodul çok acı veriyormus. Çikolata kistinden ameliyat oldum nodulde alınmış şimdi acı çekmiyorum. Belki sizde de böyle bir durum vardır canim
Enfeksiyon için antibiyotik vermişti ama ben tekrar soğan kürü yapıcam cnm. İnşallah bende 3 4 ay içinde hamile haberi veririm :) sende hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler verirsin cnmCanım kistlerin boyutlarıyla çok alakalı değil eğer aşırı büyük değilse kistler ve rahimde çok yapisiklik yoksa aslında boyut önemli değilmiş. Sanırım önemli olan kistlerin yumurtalıklar da yaptığı tahribat ve enfeksiyon. Zaten enfeksiyon en büyük engelmis sana da söylemiştim enfeksiyon varsa tüp bebeğin tutunmasi biraz zormuş diye. Ama sendeki enfeksiyon tedavi edildi sanırım keşke Dr enfeksiyon durumunu değerlendirip öyle tedaviye başlasaydı sana. Ama herşeyde bi hayır vardır allah vakti zamanını ayarlamıştır. Benim kuzenimde de çikolata kisti vardı ailede genetik bizim ameliyattan sonra 3 4 ay içinde dogal yollardan hamile kaldı. İnsallah senin de iyi haberlerini aliriz. Allah bana da vakti zamanında gelince nasip eder insallah
Canm bende balık hapı içiyorum bide hayt tohumu içiyorm bide soğan kürü yapsam aynanda bişey olmaz herlde demialakasi var mi bilmiyorum ama ben budan önceki 2 ay sogan kuru yaptim. bir de bu cikolata kisti bagisiklik sistemimizdeki bir eksiklikten kaynaklaniyormus omega 3 te bagisikligi guclendiriyormus bu yuzden balik yagi hapi tavsiye ediliyordu onu kullandim
istersen hayita ara ver o ara sogan kuru yap cnmCanm bende balık hapı içiyorum bide hayt tohumu içiyorm bide soğan kürü yapsam aynanda bişey olmaz herlde demi
Ama hayita bi hafta oldu başlayalı düzenli içilmesi lazımmış cnm ağır gelirmi bişey olmaz herlde yaistersen hayita ara ver o ara sogan kuru yap cnm
Amin cnm aynen valla Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah. İyi dediyse tüplerin de açıktır oyuzden bide tutma ihtimalı olmasaydı aşılama demezlerdi cnm çünkü bana direk tüp bebek demişlerdiBenim kistim sol tarafta,sağdada küçük bir şey var ama o çikolataya benzemiyor demişti doktor.Ve sağ yumurtalık çok iyi gözüküyor dedi.Buna dayanarak mı aşılama yapalım dedi acaba...
Bu arada bütün çikolata kisti konularında belli birkaç kişi varız :)
Umarım hepimiz güzel haberler alırız artık...
caniiimmm hamile takvimin dogrumu gercekten hamilemisin coookkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli evlat versin insallahCnm mrb o ılacla alakalı olablr bende gecen ay kullandm..arastırırken okumustum duzensızlkler yapabılıyomus
Yok canm benm nerdeeeecaniiimmm hamile takvimin dogrumu gercekten hamilemisin coookkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli evlat versin insallah
darisi diger arkadaslarin basina insallah..
evet cnm yaaa malesef düştüShinSeGi cnm şimdi gördüm değerin düşmüş galiba cok uzuldum canm benm allahım inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin..hepimiz için aynı şeyi diliyorum canm ..cok üzülmüşsündür kesin ama hayırlısnı dılıyoruz herzaman....
Canm cok geçmiş olsunevet cnm yaaa malesef düştümutlulugum kisa sürdü
Canım hepinize selamlar,görüşmeyeli uzun zaman oldu.Evet dogum yaptım erken geldi paşam 4 gün önce normal dogum.Bebegim Allah'a hamd olsun saglıklı bende iyiyim günlerim onu sevmekle geçiyor.Bol bol Anne sütü içip uyuyor.canım sen nasılsın az kaldı Allah yardımcın olsun dogurmak okadar zorki bu benim ikinci normal dogum ikiside farklı ölüp diriliyorsun sanki.Sana dua ediyorum Allah işini kolaylaştırsın.Kojol canim nasilsin? nasil gidiyor dogum yaptinmi merak ettim seni?
Amiiinn canim Allah razi olsun, gozunuz aydin cok sevindim canimCanım hepinize selamlar,görüşmeyeli uzun zaman oldu.Evet dogum yaptım erken geldi paşam 4 gün önce normal dogum.Bebegim Allah'a hamd olsun saglıklı bende iyiyim günlerim onu sevmekle geçiyor.Bol bol Anne sütü içip uyuyor.canım sen nasılsın az kaldı Allah yardımcın olsun dogurmak okadar zorki bu benim ikinci normal dogum ikiside farklı ölüp diriliyorsun sanki.Sana dua ediyorum Allah işini kolaylaştırsın.
canim cok gecmis olsun senin adina cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..evet cnm yaaa malesef düştümutlulugum kisa sürdü
Slm,mirjam dogum yaptınmı canım merak ettim.inşaallah herşey yolundadır bebegine kavuşmuşsundurcanim cok gecmis olsun senin adina cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?