- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Canim cok geçmiş olsun bende de aynı sikayet doktorlarin çoğu onemsemedi. En son gittigim 2 doktorun 2 side elle muayane etti canım çıktı ama nodul varmış nodul çok acı veriyormus. Çikolata kistinden ameliyat oldum nodulde alınmış şimdi acı çekmiyorum. Belki sizde de böyle bir durum vardır canimmirjam iyi akşamlar. Sana ve diğer arkadaşlara bir sorum olacak. Ben de 1.5 yıldır evliyim ve ilişki esnasında derinde ağrım oluyor ve dayanılmaz bi ağrı. 2 asilama denedim malesef negatif.... ağrım konusunda 3 ayrı dra gittim hsg çekildim ama bi nedenini bulamadık. Bu endometrium dediğiniz hastaligi internetten ağrımın sebebini araştırırken rastladım. Bu hastalık ilişkide ağrıya sebep mi oluyor birde bu hastalık nasıl anlaşılır yani hsg de çıkmaz mı. Yada siz nasıl anladınız ne şikayetler le gittiniz dra. Dr ne testleri yaptı da karar verdi bu hastalık diye.
canim simdi gordum hamile takviminicanim normalde cikolata kistim varsa tecrubeli ve dikkatli bi doktor vajinal ultrasonda fark edebilir. ben 4 tane cok iyi kadin dogumcuya gittim fark etmediler sonra 2 yıldır hamile kalamayinca 2 tane infertilite(kısırlık) uzmani doktora gittim onlar fark etti. benim de iliskide bazen ağrı yapiyor adelerim de cogu zaman agrilidir
malesef cnm henüz hamile değilim ugur getirsin diye yaptim ama tüp bebek yaptirdim gün sayiyorum 3 gün sonra sonucu ogrencem:) insallah sözlerin dua yerine geceecanim simdi gordum hamile takviminicok mutlu oldum Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli saglikli evlat versin insallah darisi diger bekleyen arkadaslara...
selam canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah sonucu aldinmi? merak ettim bizimlede paylas ulurmu?malesef cnm henüz hamile değilim ugur getirsin diye yaptim ama tüp bebek yaptirdim gün sayiyorum 3 gün sonra sonucu ogrencem:) insallah sözlerin dua yerine gecee
insallah cnm yarin öğrencem sonucu pozitifse hemen yazarimselam canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah sonucu aldinmi? merak ettim bizimlede paylas ulurmu?
heycanla bekliyominsallah cnm yarin öğrencem sonucu pozitifse hemen yazarim
canim sonuç pozitifheycanla bekliyom
Canm tebrik ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin..kistin kac taneydi ıkı taraflımıydı nasıl tedavıler gordun ?amelıyat oldunmı?cok sordum ama umut işte bizede:)canim sonuç pozitif
54 çıktı değerim insallah katlanarak artar
İnşallah katlanır cnm tebrik ederm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahcanim sonuç pozitif
Evet bu soruları cevaplarsan çok sevinirim bendeCanm tebrik ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin..kistin kac taneydi ıkı taraflımıydı nasıl tedavıler gordun ?amelıyat oldunmı?cok sordum ama umut işte bizede:)
canim benim sol yumurtalikta 2 tane vardi biri 1cm diğeri 2cm ama sag tarafta ara ara agrim oldugu icin doktor sağ tarafta karin boslugunda da var muhtemelen diyordu ama ultrasonda görünmüyordu. cikolata kistine yönelik hic bi tedavi yapmadilar, küçük oldugu icin ameliyata da gerek gormediler. çok sukur cikolata kisti benim yumurtlamami filan etkilememisti, tuplerde yapisiklik filan da yapmadi. 2 asilamadan sonra tüp bebek denedik ilk deneme pozitif oldu çok şükür. demekki cikolata kisti döllenme olmasini engelliyorduCanm tebrik ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin..kistin kac taneydi ıkı taraflımıydı nasıl tedavıler gordun ?amelıyat oldunmı?cok sordum ama umut işte bizede:)
Senin kistler küçük olduğu için tutmuş cnm Rabbim yüzünü güldürmüs çok şükür inş en kısa zamanda bizimde mucizemiz gerceklesircanim benim sol yumurtalikta 2 tane vardi biri 1cm diğeri 2cm ama sag tarafta ara ara agrim oldugu icin doktor sağ tarafta karin boslugunda da var muhtemelen diyordu ama ultrasonda görünmüyordu. cikolata kistine yönelik hic bi tedavi yapmadilar, küçük oldugu icin ameliyata da gerek gormediler. çok sukur cikolata kisti benim yumurtlamami filan etkilememisti, tuplerde yapisiklik filan da yapmadi. 2 asilamadan sonra tüp bebek denedik ilk deneme pozitif oldu çok şükür. demekki cikolata kisti döllenme olmasini engelliyordu
insallah cnm. kistleri büyük olanlara dogum kontrol hapi filan kullandirip 1 ay oncesi baskiliyorlar cikolata kistini o sekilde sonuç alan çok hatta ameliyat olup tup bebek deneyip ilk seferde hamile kalan da cok. hatta hic bisi yapdan hamile kalanlarda var. nasip meselesi sanirim. Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahSenin kistler küçük olduğu için tutmuş cnm Rabbim yüzünü güldürmüs çok şükür inş en kısa zamanda bizimde mucizemiz gerceklesir
Cook sevindim canim Rabbim tamamina erdirsin hayirli saglikli evlat versin insallah.. Darisi diger arkadaslarin basina insallah....canim sonuç pozitif
Canım kistlerin boyutlarıyla çok alakalı değil eğer aşırı büyük değilse kistler ve rahimde çok yapisiklik yoksa aslında boyut önemli değilmiş. Sanırım önemli olan kistlerin yumurtalıklar da yaptığı tahribat ve enfeksiyon. Zaten enfeksiyon en büyük engelmis sana da söylemiştim enfeksiyon varsa tüp bebeğin tutunmasi biraz zormuş diye. Ama sendeki enfeksiyon tedavi edildi sanırım keşke Dr enfeksiyon durumunu değerlendirip öyle tedaviye başlasaydı sana. Ama herşeyde bi hayır vardır allah vakti zamanını ayarlamıştır. Benim kuzenimde de çikolata kisti vardı ailede genetik bizim ameliyattan sonra 3 4 ay içinde dogal yollardan hamile kaldı. İnsallah senin de iyi haberlerini aliriz. Allah bana da vakti zamanında gelince nasip eder insallahSenin kistler küçük olduğu için tutmuş cnm Rabbim yüzünü güldürmüs çok şükür inş en kısa zamanda bizimde mucizemiz gerceklesir
alakasi var mi bilmiyorum ama ben budan önceki 2 ay sogan kuru yaptim. bir de bu cikolata kisti bagisiklik sistemimizdeki bir eksiklikten kaynaklaniyormus omega 3 te bagisikligi guclendiriyormus bu yuzden balik yagi hapi tavsiye ediliyordu onu kullandimCanım kistlerin boyutlarıyla çok alakalı değil eğer aşırı büyük değilse kistler ve rahimde çok yapisiklik yoksa aslında boyut önemli değilmiş. Sanırım önemli olan kistlerin yumurtalıklar da yaptığı tahribat ve enfeksiyon. Zaten enfeksiyon en büyük engelmis sana da söylemiştim enfeksiyon varsa tüp bebeğin tutunmasi biraz zormuş diye. Ama sendeki enfeksiyon tedavi edildi sanırım keşke Dr enfeksiyon durumunu değerlendirip öyle tedaviye başlasaydı sana. Ama herşeyde bi hayır vardır allah vakti zamanını ayarlamıştır. Benim kuzenimde de çikolata kisti vardı ailede genetik bizim ameliyattan sonra 3 4 ay içinde dogal yollardan hamile kaldı. İnsallah senin de iyi haberlerini aliriz. Allah bana da vakti zamanında gelince nasip eder insallah
Soğan kurunun etkisi olduğunu düşünüyorum canım çünkü iltihabı temizleyici bi özelliği var. Ayrıca bağışıklık güçlenince endometriosiz odakları da azalabilir bence sonuçta bu bağışıklık sistemi hastalığı diyorlar. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canim darısı bizlerin basinaalakasi var mi bilmiyorum ama ben budan önceki 2 ay sogan kuru yaptim. bir de bu cikolata kisti bagisiklik sistemimizdeki bir eksiklikten kaynaklaniyormus omega 3 te bagisikligi guclendiriyormus bu yuzden balik yagi hapi tavsiye ediliyordu onu kullandim
Teşekkürler canım ben de düzensizlik yaptığını okumuştum ama genelde geciktiriyormuş benim geçen ay gecikti ama bu ay çok erken geldi. Umarım ilaçla alakalıdırCnm mrb o ılacla alakalı olablr bende gecen ay kullandm..arastırırken okumustum duzensızlkler yapabılıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?