Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Canım senınle daha once konusmustuk kistin tekrar etmıstı ama hamıle kaldıgnı bılmıyordum..kendılıgınden mi olmustu?cok üzüldüm canm inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın.
Yok cnm kist tekrarlayinca tekrar tüp bebek yaptrmistim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu minigimin almak zorunda kaldılar inşallah bi mucize olur cnm tekrar tedavi olmaya korkyrm ara verdim sen naptn

Yok cnm kist tekrarlayinca tekrar tüp bebek yaptrmistim tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu minigimin almak zorunda kaldılar inşallah bi mucize olur cnm tekrar tedavi olmaya korkyrm ara verdim sen naptn
Evet Ara verip dınlen canm bıraz..bende napym tekrarladı benmkıde sag tarafta 2cmlik cıktı tekrar dondurlmuslarla denıyecegız .

Evet Ara verip dınlen canm bıraz..bende napym tekrarladı benmkıde sag tarafta 2cmlik cıktı tekrar dondurlmuslarla denıyecegız .
Benmde solda 1.5 cm cnm inşallah büyümüz ikimizinde . Senin dondurulmuş kalmış çok şükür benim ikisinde de kalmadi dondurulcak embryo. Ne zaman deniceksin nerde

Yok cnm yeni baktrdim sonuç çıkmadi dha ama tüp bebekte önlem amaçlı kan sulandırıcı vermişlerdi
Ben kan sulandirici kullandım yine de kalbi durdu dozu az gelmis olabilir . Sana tavsiyem protein s protein c Homosistein AntitrombinIII bunlara da baktır .

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle

Allah razı olsn cnm çok sevindim inan böyle mucizeler duyunca umudum artıyor. Ben iki kere tuo bebek denedim ilki tutmadı ikinci de 9 haftalıkken kalbi durdu malsf. Ben çok araştırdım bu serum meselesini söyledim doktra banada yapılmasını istedim ben üniversite hastanesinde yaptrdm ordaki doktorlar dinlemiyorlar bildiğini yapıyolar dha çok dinlesinler diye tüp bebek merkezinin en basında ki doktrinin muayenesine gittim orada çok ilgilendi ama telefonla arayıp serum meslsni anlattığımda beni tersledi ve telefonu kapattı. Son 1 devlet hakkım kaldı oyuzden yaptırmakta korkyrm ama beklesemde olmuyor :-(

Allah senden de razı olsun canım. Çok üzüldüm böyle bir şekilde davranılmasına. Tamam aynı sorun ve isteklerle gelen çok kişi vardır ama bizim psikolojimizi anlamayanda doktor olmasın bi zahmet. Serum tedavisi belki denk geldi. Yapmazlarsa olmayacak diye düşünme. Kafa olarak da kendini hazırla olumlu düşünmeye çalış çok zor biliyorum ama stres yapma lütfen. Umarım son tedavinde bebeğini kucağına alırsın canım.

Amin cnm Inşallah. Dha hazır değilim tedavi olmaya biraz dha beklicem sanırım Rabbim bana ve benm gnu olanlara acısın dualarımzi kabul etsin

sunnycat cnm bende seninle aynı durumdayım, yazdım zamanında burda, okurdum olumlu olanları merak ederdim sonunda bende aldım kucağıma şükürler olsun, iki düşüğüm oldu benimde, serum tedavisi + hersey uygulandı bu kez, hangisi işe yaradı bilmiyorum ve devamı geldi şükürler olsun, bende umut olsun istedim, umudunuzu kesmeyin lütfen..

Çok şükür çok sevindim canım

Canım merhaba hala buralardaysan bir şey sormak istiyorum

Allah analı babalı saglıkla buyutsun arkadasım..
siz bir ara bel cektırme demıstınız onun faydası oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…