Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Aramiza hosgeldin canim oncelikle gecmis olsun INSALLAH rabbim tedavinin sonunda hayirli evlatlar verir :16: bende 5. gunundeyim :1:
senin ilk ameliyatinmi??
kac yumurta gelisti ve kaci embiryo oldu?
daha once asilama veya tup bebek deneyimin oldumu??
kusura bakma gelir gelmez seni soru yagmuruna tuttum :1:

Hosbulduk teşekkür ederim :) evet ilk ameliyatim laparoskopi. 14 yumurta gelişti 11 i olgundu 9 u döllendi 2 adet transfer edildi. Biri 12 hücreli biri 10. Bir kere aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de size umut vermek için kendi hikayemi paylaşmak istedim. 3 yıllık evliyim, 36 yaşındayım ve 15 yıldır endometriozisimle birlikte yaşıyordum. 3kez tüp bebek bir kez de dondurulmuş embriyolarımla denedim hepsinde sonuç malasef negatifti. en son geçen yıl ağustos ayında denedim ve her seferinde çok umutlu olmama rağmen sonuç yine hüsrandı. Ruh sağlığım inanılmaz bozuldu. Umutsuz, karamsar ve çaresiz hissediyordum kendimi. Eylül'de yüzmeye başladım, kışın da yogaya başladım. Yoga hem bedenimdeki gerginliği azalltı hem güçlendirdi hem de bedenim güçlendikçe ruhen kendimi güçlü hissetmeye başladım. Ocak ayında ameliyat oldum ve kistimi aldırdım. Doktor ilk 6 ayın en şanslı dönemim olduğunu söyledi. Her ay bir umutla güzel haber almaya odaklandım, her ay da hüsranla sonuçlandı. Kafayı fena takmıştım, sürekli düşünüyordum...Bu böyle gitmez, neden bu kadar bu konuya takıntılıyım, neden akışına bırakıyorum diye kendi kendime düşünmekten yorulduğum için psikologa gittim ve terapiye başladım. İşte terapiye başladığım nisan ayı, aksatmadan yogaya gittiğim ve bedenimi gevşetmeye çalıştığım nisan ayı...hamile kalmışım..Mayıs ayında öğrendim, hepiniz için dua edirum...allah hepimizin kucağına sağlıklı bebeklerimizi almayı nasi etsin...Siz de bu süreçte hem bedenininizi hem de ruhunuzu gevşetmenin yolarını arayın.Size ne iyi geliyorsa onu yapın. Düşünmemek elde değil, ama "ben çocuksuz da yaşayabilirim, olmaması hayatın sonu değil" diye kendime kabul ettirdiğim ay hamile kaldım...Hepinize bol şans..

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de size umut vermek için kendi hikayemi paylaşmak istedim. 3 yıllık evliyim, 36 yaşındayım ve 15 yıldır endometriozisimle birlikte yaşıyordum. 3kez tüp bebek bir kez de dondurulmuş embriyolarımla denedim hepsinde sonuç malasef negatifti. en son geçen yıl ağustos ayında denedim ve her seferinde çok umutlu olmama rağmen sonuç yine hüsrandı. Ruh sağlığım inanılmaz bozuldu. Umutsuz, karamsar ve çaresiz hissediyordum kendimi. Eylül'de yüzmeye başladım, kışın da yogaya başladım. Yoga hem bedenimdeki gerginliği azalltı hem güçlendirdi hem de bedenim güçlendikçe ruhen kendimi güçlü hissetmeye başladım. Ocak ayında ameliyat oldum ve kistimi aldırdım. Doktor ilk 6 ayın en şanslı dönemim olduğunu söyledi. Her ay bir umutla güzel haber almaya odaklandım, her ay da hüsranla sonuçlandı. Kafayı fena takmıştım, sürekli düşünüyordum...Bu böyle gitmez, neden bu kadar bu konuya takıntılıyım, neden akışına bırakıyorum diye kendi kendime düşünmekten yorulduğum için psikologa gittim ve terapiye başladım. İşte terapiye başladığım nisan ayı, aksatmadan yogaya gittiğim ve bedenimi gevşetmeye çalıştığım nisan ayı...hamile kalmışım..Mayıs ayında öğrendim, hepiniz için dua edirum...allah hepimizin kucağına sağlıklı bebeklerimizi almayı nasi etsin...Siz de bu süreçte hem bedenininizi hem de ruhunuzu gevşetmenin yolarını arayın.Size ne iyi geliyorsa onu yapın. Düşünmemek elde değil, ama "ben çocuksuz da yaşayabilirim, olmaması hayatın sonu değil" diye kendime kabul ettirdiğim ay hamile kaldım...Hepinize bol şans..

Ne güzel bir haber Allah kucağınıza da almayı da nasip etsin darısı bizlerin başına hamile hikayelerinde buna benzer anlatanlar çok fazla hamile kalmayı odak halinden çıkardığı anda başka uğraşılara zaman ayırırken hamile kalanları :49::49::49: sanırım olacak mı olmayacak mı derken hormonları çok etkiliyoruz ve sonucu geciktiriyoruz

Hosbulduk teşekkür ederim :) evet ilk ameliyatim laparoskopi. 14 yumurta gelişti 11 i olgundu 9 u döllendi 2 adet transfer edildi. Biri 12 hücreli biri 10. Bir kere aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek

İnşallah pozitif sonucunu yazarsın buraya kaç gün oldu transfer olalı kaç güne belli ollacak

yok daha gitmedim. ilaç henüz bitmedi. 15 gün sonra biticek galiba. bu ay daet görmedim. diğer ay görücem 2. ya da 3. gün gidicem. dr. adet olduğun gün ara dedi. öyle işte bekliyoruz artık umarım küçülüyordur. soğan kürü denedim aynı zamanda ilaca ilk başladığımda çok ağrılarım oldu uykumdan bile uyandırdı geceleri. 1 hafta sonra geçti ağrılar. ben de aca küçüüyor mu diye düşündüm... bakalım gidince görücem....

İnşallah küçülür de ameliyat olmak zorunda kalmazsın kaç cm ye düşerse geçecek doktorun tüp bebeğe bende hiç istemiyorum ameliyat olmayı :18::18::18:

ben de endolu tüpcülerdenim..ameliyatla kistten kurtuldum ama tekrarladı maalesef..sonrada internetten bulduğum bi macunla tekrar kurtuldum çok şükür..tabi hormonlarım ve tek tüpüm alt üst oldu.neyse şimdi yine tüp bebek yolcusuyuz bu gün 2. günüm..inşallah çilemiz dolmuşur artık..hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah..

merhaba canim aramiza hosgeldin oncelilik gecmis olsun canim internette buldugun macun nasil bisey paylasirmisin ? malum hepimizin ihtiyaci var..
Mevlam tedavini hayirli kilsin insallah sonucundada hayirli evlatlar versin :16:

Arkadaşlar Merhaba,

Canim aramiza hosgeldin hikayeni paylastigin icin yurekten tesekkur ederim bende suan tedavi goruyorum transferimin 7. gunu ve hep kafamda hep " Allahim ne olur bu defa pozitif olsun yeniden basa donmek istemiyorum cunku cok yoruldum" diye dusunuyorum acikcasi cok korkuyorum .. ama hikayen bana umut oldu.. isten az once geldim ve hemen internete oturdum hikayeni gorunce cok duygulandim esimede okudum.. Allah razi olsun senden Mevlam hayirlisiyle kucagina almayida nasip etsin insallah :16:

arkadaslar cikolata kistinizin olup olmadigini nasil anlarsiniz

Canim merhaba oncelikle gecmis olsun Allah sifa versin insallah..
benim endoyu ve cikolata kistini yillarca anlamadilar ne sorunun ne oldugunu bulamadilar en son laparoskopie yapildi o zaman anlasildiki 4. seviyede endo oldugu ve sol yumurtaligimin ustunde cok sayida ve bagarsagimin ustunde 5 cm lik kist oldugu...

merhaba canim aramiza hosgeldin oncelilik gecmis olsun canim internette buldugun macun nasil bisey paylasirmisin ? malum hepimizin ihtiyaci var..
Mevlam tedavini hayirli kilsin insallah sonucundada hayirli evlatlar versin :16:

canım arama motoruna uğur akyol maun yaz çıkıyo.face de sayfası var çok fazla kullanıp memnun kalan var..

İnşallah küçülür de ameliyat olmak zorunda kalmazsın kaç cm ye düşerse geçecek doktorun tüp bebeğe bende hiç istemiyorum ameliyat olmayı :18::18::18:

üzgünüm ama hiç bi ilaçla küçülmez bu kist sadece ilerlemesi durur ilaçlarla..ben yıllardır yaşıyorum. amelitatta oldum ama yine tekrarladı.internetten bulduğum macunla kurtuldum ben başka da yolu olduğunu sanmıyorum zaten bi araştırın isterseniz.

üzgünüm ama hiç bi ilaçla küçülmez bu kist sadece ilerlemesi durur ilaçlarla..ben yıllardır yaşıyorum. amelitatta oldum ama yine tekrarladı.internetten bulduğum macunla kurtuldum ben başka da yolu olduğunu sanmıyorum zaten bi araştırın isterseniz.

slm canim seninki nasil bir macun paylasirsan sevinirim..

Macunu kullanan arkadaslar ben ilk defa endoya ilac oldugunu duydum macunu biraz anlatirmisiniz?? mesela nasil siparis verebiliriz ve macun nasil kullaniliyor ? icinde hangi bitkiler var? tadi nasil :) ? felan gibi..

face sayfasına üye ol biraaz takip et kullananlarla görüş uğur beyin telini verirler sana istersen ben de verebilirim.iyice araştır bakalım internetten olduğu için insan başta pek güvenemiyo ama ben bi cesaret kullandım ve ilk ayda 1,5 cm kistim yok olunca tavsiye etmeye başladım.büyük kistler daha geç yok oluyo ya da kist gitmeden insanlar hamile kalıyo..ben hamile kalmak için de çok kullandım +6 ay kadar..ama tüplerden biri kapalı sanırım o yüzden kalamadım..hayırlısı bakalım..inşallah sen de şifa bulursun..

face sayfasına üye ol biraaz takip et kullananlarla görüş uğur beyin telini verirler sana istersen ben de verebilirim.iyice araştır bakalım internetten olduğu için insan başta pek güvenemiyo ama ben bi cesaret kullandım ve ilk ayda 1,5 cm kistim yok olunca tavsiye etmeye başladım.büyük kistler daha geç yok oluyo ya da kist gitmeden insanlar hamile kalıyo..ben hamile kalmak için de çok kullandım +6 ay kadar..ama tüplerden biri kapalı sanırım o yüzden kalamadım..hayırlısı bakalım..inşallah sen de şifa bulursun..

sagol canim paylasimin icin tesekkurler kesinlikle arastiracam simdiye kadar endoya iyi gelen sadece bir diyet buldum onuda devam ettirmek cok zor ustelik bende anemi var o diyete devam ettigimde kan degerlerim dusuyor..
sen ugur beyin numarisini verirmisin facebooktan ben biraz uzak duruyorum malum esimin ailesi sorunlarimizi bilmiyor facebookta fayfayi begenirsem herkes anlar soru yagmuru istemiyorum :50:

Son düzenleme:
canım konun hayırlı olsun
uğur akyolun macununa inanmayın ya geçen yıl kullandım adam dollandırıcı vallaha daha piyasada varmı o adam bilemedim ki iyi araştırırsan çıkar bi kaç kişiyide kandırmış o adam bende jkavanozda az birşey kalmış
gruptanda sürekli siliyor 300tl verdim ballı karabiberli kavanoza ilk ay tedaviyle 1 yumurtam bile oluşmedı macun sayesinde arı bi arkadaşın yumurta rezervini çok fena bozmuş yalan değil ç,ikolata kisti ile yazılan konulara bakarsan görürsün y6inede karar sizin
uğur akyol ben yazınca arayıp küfür etti bana teyzeme aratırdım macun yaptığını işnkar etti yok öyle birşey dedi
şimdi resmiyete dönüştürmüşse bakanlık onaylıysa vergisini veriyorsa bilemem
ama inanamayın

blmiyorum canım ya çok seveni de var sevmeyeni de..o kendi bileceği iş ben karışmam..benim için önemli olan kistimin geçmesi..çok şükür geçti..tekrarlasa da yine kulanırım hiç ameliyat olmaya niyetim yok..face de ki gurup kapalı o yüzden için rahat olsun yazdıkların görünmez bi yerde..teli:05375971507 bi konuş istersen ama inanmak önemli bence..macunun tadı karabiber,zencefil gibi şeyler ağırlıkta ama tam olarak bilemem tabi..

Back
X