Kusura bakma, alıntı yapmadan yukarıda direk cevaplamışımCok kararsiz kaldim ne zormus bu is.arkadaslarin ne zaman ameliyat oldu resimlerini gorme imkanim varmi hapi yarfimci olursan cok mutlu olurum.
krizantemi görünce onun doktoruna gittim bende . Hatta 2. görüşmeye krizantemle birlikte gittim. ve birebir sonucu yüzünde görünce kesin karar verdim, 8 kasımda ameliyay oldum :) aynı doktora ismi Erhan Eryılmaz. Şu anda 4. günümdeyim
geçmiş olsun, umarım sonuç yüz güldürücü olur... yazacaklarınız bizim için önemli....
lütfen yaşadıklarınızı not alın... 1. hafta... 2. hafta gibi....
tekrar geçmiş olsun..
Canım endoskopik germe sonucunda gözlerinin çok küçüldüğünü ve şaşı durduğunu yazan bir arkadaş vardı başka bir topikte, bir göz at istersen..Göz işine hiç bulaşmamayı düşünüyorum.
Merhaba, ben Dr. Erhan Eryilmaz`a Temmuz ayinda orta yüz ameliyati oldum. Zaten onada yurt disinda yasayan baska bir arkadasimin tavsiyesi ile (son anda baska bir doktora gidecekken) gittim. Bence kendisi fevkalade bir güzellik uzmani ve ayrica cok profesyonel bir insan..Ilk izlenimde insanda uyandirdigi "güven" duygusunun yani sira, size ihtiyaciniz olan operasyonu tavsiye ediyor..Tabiki kesin sonuc icin biraz beklemek gerekiyor, buda kisinin sabriyla alakali bi durum..Ama inanin ki yine tekrarliyorum, Erhan Eryilmaz cok usta ve güvenilir bir doktor ve kesinlikle tavsiye ederim.
korkuttun beni canım yaaa...
dur bir bakayım...
ercan beye üst gözkapağını aldırdım diye yazmıştım.... yüz ihtiyaç duyarsa tekrar biraz daha alabilirim demişti birde...
gözaltı ile mecburen oynayacak doktor... o kısma işlem yapmazsa genç duruşu sağlayamaz bende...
korkulan gelir başa diye bir söz vardı... sanırım ameliyat öncesi ercan beye tamamen güvenirsem "onu yapma, bunu yapma" demiycem....
diyeceğim şey: "doktor beni baştan yarat "!!!!!!!!!
seningözlerin iri..yandan çekilse kuyruğu açıkta kalsa da küçülmez fazla diye düşünüyorum.hatta bazılarında kapak gözü kapattığı için alınınca daha iri bile durabiliyor.göz kapağı alt ve üst ameliyattan sonra demiştim ya sana az bir küçülme olmuştu bende.ama onu da geçtim de cidden yabancı kaynaklara baktım birinde yan etki olarak şaşılıktan bahsedilmiş..yazan arkadaş da ondan şüpheleniyordu..senin de moralinizi bozuyorum di mi..bir seans laserle yüzüm değiştiği için takıntılı oldum sanırsam bana bakma sen..
canım bu ameliyatlarda pek çok yer mıncık mıncık mıncırılıyor....böyle bir tehlikede olabilir.... çünkü gözle çok uğraşılıyor... gözün altı-üstü kesiliyor... alt kesiden yanağa inilip işlem yapılıyor...
umarım kimsenin başına gelmez böyle birşey... işte bu nedenden, bu ameliyatı çok yapmış kişilere ameliyat olmak lazım... yılda bir yapan doktora yüz germe yaptırılmaz....doktor ameliyatı hem çok yapmış olmalı hem eli hızlı olmalı... dokular hava ile, mümkün olan en az süre boyunca karşılaşmalı....
risk hep var birtanem...bademcik ameliyatı olup ölenler var... içimizi ferah tutup olucaz ameliyatı....
OrtMerhaba ameliyatının üzerinden 5 ay geçmiş suan memnun oldugunuz sonuca ne kadar sürede ulaşınız. Yüzünüze hangi işlemler yapıldı ve resim görmem mümkün mü acaba bende erhan beyi düşünüyorum ama hala zaman konusunda karar veremedim maalesef.
Erhan bey konusundaki fikrine kesinlikle katılıyorum.Bende 3 sene evvel oldum sonuç mükemmelgeçmiş olsun, umarım sonuç yüz güldürücü olur... yazacaklarınız bizim için önemli....
lütfen yaşadıklarınızı not alın... 1. hafta... 2. hafta gibi....
tekrar geçmiş olsun..
Yo tam terse benim gözlerim daha bir irileriAmeliyat olup gözü kuculen ve şasi olan kişi yazdıklarına göre erhan eryilmaz a ameliyat olmuş.Gozalti çok tehlikeli sanırım. Gerci ameliyati 8 haftalik iken yazmış sonra bir daha klube uğramamis. Umarım iyileşmistir...
Benim profil resimlerime bakArkadaşlarımın estetik öncesi ve sonrası diye özel çekimleri yok, ben de.. Diğer günlük hayat resimlerinden de pek bir şey anlaşılmıyor.. Ama eski arkadaşlarım ve ben süreçte yanlarındaydım.. Ben de döne döne iyi doktor arıyorum.. Biliyorum, sonuçta bir şans işi.. En iyi doktorun bile çuvalladığı ameliyatlar oluyorsa da bu şansı minimize etmeye çalışıyorum..
Yo tam terse benim gözlerim daha bir irileri
Hatta profilimde gün gün resimlerim var
Gözlerçok güzelleşti
Zaten yüzündeki sonuçlar resimde belli
Tam kelime ile mükemmel görmek isteyen baksın Amelyat olduğum 7 inci gününden itibaren ekledim gün gün
Evet harika bir doktor ben şahidim :)Ort
Merhaba Marco, yüzüme endoskopik orta yüz ameliyati yapildi. Asagiya sarkan yanak bölgesi kaldirildi ve gözlere hafif cekik ifadesi verildi..öncesi sonrasi fotolarini görmeniz mümkün ama eger özel e-mail adresinizi verirseniz..Yüzdeki sisliklerin tamamen inmesi ve istenilen sonucu almaniz icin, düsünceme göre 5 ay gerekli..aksi takdirde hemen "iyi" yada "kötü " seklinde bir yargiya varmak cok erken olur..ben sahsen Erhan Bey in iyi bir doktor olduguna ikna oldum..aksi takdirde yurtdisindan kalkip ona gitmezdim. Erhan Beyin estetik anlayisi cok ideal bence..ama tabi bu benim görüsüm, onun disinda soran herkese Erhan beyi kesinlikle tavsiye ederim..iyi günler
Selamlar bana da özel foto atar mısınız? Şubat son haftası bu operasyonu olabilmek için son sürat araştırma halindeyim. 8 gün sonra işe dönmem lazım. O sebeple çok önemli benim için aşama aşama görüntüler. Ercan Bey ile görüştüm. Sanırım kendisine olacağım. Benimle paylaşırsanız memnun olurum. Sevgiler.Canım benim henüz 23 gün falan oldu ama ben şimdiden memnunum.Sana özelden foto atacağım aşamalı ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?