Endoskopik yüz germe - Facelift

naz ,sen benim yaptırdığım fokus mu yaptırdın,ne zaman,kaca ,kime??????? ne hissediyosun kıpraşım oluyo muuu????
Yok canim. Benim ki fokus degil. Ulthera. Isi vererek alt katmanlara zarar veriliyor, sonra cilt o zararlari onarmak icin kolojen uretiyo falan. Ama benim yuzum bebek gibiydi. Gidik eritim derken tum yuze yapalim dedi doktor. Suratim mahvoldu

Yaw arkadasim atildikca diyosun bak. Habire atti seni yonetim. Niye bir dusun ?
Gercekleri aciklasaydin bastan hic boyle olmuycakti. Hepimizi sok ettin. Buraya olan guveni bile sarstin
Amacim kimseyle dalga gecmek veya farkli bri art niyet degildi, sadece bir tek olay duydum ve bunu yonetime aciklamak yerine bir anlik sinirle olan seyler yaptim , baska da bir sey yapmadim, birbirinize olan guveninizi sarstigim icin ozur dileirm, ozellikle de resimlerini gordugum arkadaslarin benden korkmalari icin hic bir sebep yok, cunku bende sizler gibi sadece ameliyat olacak biriyim

Benim uyeligim 4 mevsimdi, sonra unuttugum bir uyeligimi hatirladim o da museneydi, iki uyelik de 2007 li yillara aitti. Gerisi ise atildikca yeni uyelik almistim kafa karisikligi yasiyordum ve bazi seyler duymustum hersey bundan ibaret

6. Hissin cok guclu Misch sen zaten her uyeligimde ben oldugumu anliyordun
6. Hissin cok guclu Misch sen zaten her uyeligimde ben oldugumu anliyordun

3-4 gün önce bir beğeni yapmıştın mesaja o zaman anlamıştım..neyse..sürecin en iyi şekilde geçer ve sonucundan memnun kalırsın umarım..

3-4 gün önce bir beğeni yapmıştın mesaja o zaman anlamıştım..neyse..sürecin en iyi şekilde geçer ve sonucundan memnun kalırsın umarım..
Insallah memnun kalirim, insallah sende memnunsundur,hep okudum buradan surecini ve hep takip ettim seni. Senin burcun mutlaka balik olmali, 6. Hissin super

Cok takintili biri isen olmasan mi ameliyat acaba. Bak ben olamiyorum. Olursam o gecis donemini atlatamam gibi geliyor cunku.
Evet cok takingili biriyim, hatta antidepresan kullaniyorum,takintilarimdan dolayi ama artik daha fazla ertlemek istemiyorum olmak istiyorum.

Cok takintili biri isen olmasan mi ameliyat acaba. Bak ben olamiyorum. Olursam o gecis donemini atlatamam gibi geliyor cunku.
Senin sayende ulthera dan vazgectim , sen olmasan gidip onu yaptiracaktim,Marco sayesinde yag dan vazgectim ,marco olmasa yag koydurtacaktim ,ama yeter artik ameliyat olmak sitiyorum,guzellik salonlarinda tonla para harciyorum bir adim yol gidemiyorum,dunyanin parasini kremlere verdim,sonuc sifir ameliyat olmak istiyorum. Tabii ki sonra ki sureci atlatmak kolay degil ama burada hergun gun gun yazarim hem sizlere faydam olur hem de kendime psikolojik destek saglamis olurum

Insallah memnun kalirim, insallah sende memnunsundur,hep okudum buradan surecini ve hep takip ettim seni. Senin burcun mutlaka balik olmali, 6. Hissin super

balık değil..
memnun olup olmamak için erken henüz kesin sonucu görmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…