Yok canim. Benim ki fokus degil. Ulthera. Isi vererek alt katmanlara zarar veriliyor, sonra cilt o zararlari onarmak icin kolojen uretiyo falan. Ama benim yuzum bebek gibiydi. Gidik eritim derken tum yuze yapalim dedi doktor. Suratim mahvoldunaz ,sen benim yaptırdığım fokus mu yaptırdın,ne zaman,kaca ,kime??????? ne hissediyosun kıpraşım oluyo muuu????
Yaw arkadasim atildikca diyosun bak. Habire atti seni yonetim. Niye bir dusun ?Yaptim ya :)
Evet hata yaptim, keske en basinda aciklasaymisimYaw arkadasim atildikca diyosun bak. Habire atti seni yonetim. Niye bir dusun ?
Gercekleri aciklasaydin bastan hic boyle olmuycakti. Hepimizi sok ettin. Buraya olan guveni bile sarstin
Yaptim ya :)
Umarim artik durust olursun hepimize. Lutfen yaniYaptim ya :)
Elite sen degilsin dimi ?
Ne bilim arkadasim yeni uye olmusun da. Acaba mi dedim???
Amacim kimseyle dalga gecmek veya farkli bri art niyet degildi, sadece bir tek olay duydum ve bunu yonetime aciklamak yerine bir anlik sinirle olan seyler yaptim , baska da bir sey yapmadim, birbirinize olan guveninizi sarstigim icin ozur dileirm, ozellikle de resimlerini gordugum arkadaslarin benden korkmalari icin hic bir sebep yok, cunku bende sizler gibi sadece ameliyat olacak biriyimYaw arkadasim atildikca diyosun bak. Habire atti seni yonetim. Niye bir dusun ?
Gercekleri aciklasaydin bastan hic boyle olmuycakti. Hepimizi sok ettin. Buraya olan guveni bile sarstin
6. Hissin cok guclu Misch sen zaten her uyeligimde ben oldugumu anliyordunben de öyle düşünmüştüm..:)
Durust olmasam niye aciklayayim kendimi?Umarim artik durust olursun hepimize. Lutfen yani
Tamam elite. Herkes bir sans daha hakederDurust olmasam niye aciklayayim kendimi?
Sagol arkadasimTamam elite. Herkes bir sans daha hakeder
Sen kime olacaktin. Erhan beye miAmeliyat olmama tam bir ayim kaldi.
Benim uyeligim 4 mevsimdi, sonra unuttugum bir uyeligimi hatirladim o da museneydi, iki uyelik de 2007 li yillara aitti. Gerisi ise atildikca yeni uyelik almistimkafa karisikligi yasiyordum ve bazi seyler duymustum hersey bundan ibaret
6. Hissin cok guclu Misch sen zaten her uyeligimde ben oldugumu anliyordun
6. Hissin cok guclu Misch sen zaten her uyeligimde ben oldugumu anliyordun
Cok takintili biri isen olmasan mi ameliyat acaba. Bak ben olamiyorum. Olursam o gecis donemini atlatamam gibi geliyor cunku.Ameliyat olmama tam bir ayim kaldi.
Insallah memnun kalirim, insallah sende memnunsundur,hep okudum buradan surecini ve hep takip ettim seni. Senin burcun mutlaka balik olmali, 6. Hissin super3-4 gün önce bir beğeni yapmıştın mesaja o zaman anlamıştım..neyse..sürecin en iyi şekilde geçer ve sonucundan memnun kalırsın umarım..
Evet cok takingili biriyim, hatta antidepresan kullaniyorum,takintilarimdan dolayi ama artik daha fazla ertlemek istemiyorum olmak istiyorum.Cok takintili biri isen olmasan mi ameliyat acaba. Bak ben olamiyorum. Olursam o gecis donemini atlatamam gibi geliyor cunku.
Ameliyat olmama tam bir ayim kaldi.
Evet cok takingili biriyim, hatta antidepresan kullaniyorum,takintilarimdan dolayi ama artik daha fazla ertlemek istemiyorum olmak istiyorum.[/Q
Kac yasindaydin elite
Senin sayende ulthera dan vazgectim , sen olmasan gidip onu yaptiracaktim,Marco sayesinde yag dan vazgectim ,marco olmasa yag koydurtacaktim ,ama yeter artik ameliyat olmak sitiyorum,guzellik salonlarinda tonla para harciyorum bir adim yol gidemiyorum,dunyanin parasini kremlere verdim,sonuc sifirCok takintili biri isen olmasan mi ameliyat acaba. Bak ben olamiyorum. Olursam o gecis donemini atlatamam gibi geliyor cunku.
Insallah memnun kalirim, insallah sende memnunsundur,hep okudum buradan surecini ve hep takip ettim seni. Senin burcun mutlaka balik olmali, 6. Hissin super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?