44 yasimdayim
Kac yasindasin eliteSenin sayende ulthera dan vazgectim , sen olmasan gidip onu yaptiracaktim,Marco sayesinde yag dan vazgectim ,marco olmasa yag koydurtacaktim ,ama yeter artik ameliyat olmak sitiyorum,guzellik salonlarinda tonla para harciyorum bir adim yol gidemiyorum,dunyanin parasini kremlere verdim,sonuc sifirameliyat olmak istiyorum. Tabii ki sonra ki sureci atlatmak kolay degil ama burada hergun gun gun yazarim hem sizlere faydam olur hem de kendime psikolojik destek saglamis olurum
Hmmm. Benden kucuksun. Umarim gercekten ihtiyacin vardir, genelde herkes kendini cok kotu gorup amel. Olmak istiyo. Ama birbirinin resmini gorunce sok oluyor. Karsidan bakinca baska bir goz olarak hicde ihtiyac yok diyoruz44 yasimdayim
Simdilik gidishatin iyi sanirim,sadece ufak bir problem bir gozunde var sanirim, endoskopikte odemlerin inmesi 3 ayi buluyor,sonuc icin cok erken tabii, esim acik goz ameliyati oldu, gozunun tam oturmasi 6 ayi buldubalık değil..
memnun olup olmamak için erken henüz kesin sonucu görmek lazım.
Insan en iyi kendisini bilir, sen kac yasindasin? Bana da tum cevrem ihtiyacin yok diyor hatta yaismi bilebilen bile daha cikmadi ama ben biliyorum ihtiyacim varHmmm. Benden kucuksun. Umarim gercekten ihtiyacin vardir, genelde herkes kendini cok kotu gorup amel. Olmak istiyo. Ama birbirinin resmini gorunce sok oluyor. Karsidan bakinca baska bir goz olarak hicde ihtiyac yok diyoruz
asil biseyki gozun arkasinda pislik. Tovbe estafurullah. Oyle seylerde mi oluyor yawSimdilik gidishatin iyi sanirim,sadece ufak bir problem bir gozunde var sanirim, endoskopikte odemlerin inmesi 3 ayi buluyor,sonuc icin cok erken tabii, esim acik goz ameliyati oldu, gozunun tam oturmasi 6 ayi bulduestetik amacli degildi ameliyati, ameliyati gozun arkasinda biriken psiligin temizlenmesi icindi,sirf pislik var diye bir goz digerinden kucuktu ama simdi harika gozleri ikiside esit
epimiz gencligimizi geri istiyoruzInsan en iyi kendisini bilir, sen kac yasindasin? Bana da tum cevrem ihtiyacin yok diyor hatta yaismi bilebilen bile daha cikmadi ama ben biliyorum ihtiyacim var
Sende gencsin daha, evet hepimiz gencligimizi istiyoruz,yaslanmayi kabullenemiyorumN
asil biseyki gozun arkasinda pislik. Tovbe estafurullah. Oyle seylerde mi oluyor yaw
balık değil..
memnun olup olmamak için erken henüz kesin sonucu görmek lazım.
Hayir gormedim, arkadaslara sordum kimse yollamadi ama tarif ettilerresmimi görmüş müydün?
Bakarmisin ya. Devlet hastanesi deriz begenmeyiz. Iyi bir doktora dusunce nasil da basarili oluyor ameliyatlar, islemler.Sende gencsin daha, evet hepimiz gencligimizi istiyoruz,yaslanmayi kabullenemiyorumama elbet yaslanacagiz ...
Evet gozun arkasinda pislik olabiliyormusturkiye de dunya goze gitmistik, Tr de bize ,sizin icin yapilacak bri sey yok dediler, estetik cerrahlari da aynisini soyleyince cok uzulduk,burada devlet hastanesinden gun aldik, doktorumuz gozunu acti esimin,arkasindaki pislikleri temizlemis ve dikmis, iki gun dren takildi, sonra taburcu oldu, biz sonuca inanamadik, iki goz esitlenmisti, simdi ameliyat oldugu bile anlsilmiyor, iz yok,estetik kurus para da odemedik
Bizmi tahmin edelim sen mi soyliycen :) Dur ben herkesin burcunu tahmin edeyim misch ikizler burcu naz yengec yada boga peganum kova lildeniz yay burcu black koc yada aslan :)
en yengecimmmmmmmm. Dogru bildin marcoBizmi tahmin edelim sen mi soyliycen :) Dur ben herkesin burcunu tahmin edeyim misch ikizler burcu naz yengec yada boga peganum kova lildeniz yay burcu black koc yada aslan :)
kimliğim iyice ortaya cıkacak diye yazmamakta direndim.her şeyimi anlattım burda..yani beni tanıyan biri buraya girdiyse burdaki bilgilerle eşleştirip anlar..
kova..
fakat tahminlerin isabetli.ben de aynısını yapardım heralde.sen aslan mısın? black akrep de olabilir..
kimliğim iyice ortaya cıkacak diye yazmamakta direndim.her şeyimi anlattım burda..yani beni tanıyan biri buraya girdiyse burdaki bilgilerle eşleştirip anlar..
kova..
fakat tahminlerin isabetli.ben de aynısını yapardım heralde.sen aslan mısın? black akrep de olabilir..
Valla benim de sehirim isim resmim ortadaişin kotusu buraya yazılanlar da silinmiyor..ömür boyu peşimi<den gelecek..
B
en yengecimmmmmmmm. Dogru bildin marco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?