Endoskopik yüz germe - Facelift

Kac yasindasin elite

Hmmm. Benden kucuksun. Umarim gercekten ihtiyacin vardir, genelde herkes kendini cok kotu gorup amel. Olmak istiyo. Ama birbirinin resmini gorunce sok oluyor. Karsidan bakinca baska bir goz olarak hicde ihtiyac yok diyoruz

balık değil..
memnun olup olmamak için erken henüz kesin sonucu görmek lazım.
Simdilik gidishatin iyi sanirim,sadece ufak bir problem bir gozunde var sanirim, endoskopikte odemlerin inmesi 3 ayi buluyor,sonuc icin cok erken tabii, esim acik goz ameliyati oldu, gozunun tam oturmasi 6 ayi buldu estetik amacli degildi ameliyati, ameliyati gozun arkasinda biriken psiligin temizlenmesi icindi,sirf pislik var diye bir goz digerinden kucuktu ama simdi harika gozleri ikiside esit

Hmmm. Benden kucuksun. Umarim gercekten ihtiyacin vardir, genelde herkes kendini cok kotu gorup amel. Olmak istiyo. Ama birbirinin resmini gorunce sok oluyor. Karsidan bakinca baska bir goz olarak hicde ihtiyac yok diyoruz
Insan en iyi kendisini bilir, sen kac yasindasin? Bana da tum cevrem ihtiyacin yok diyor hatta yaismi bilebilen bile daha cikmadi ama ben biliyorum ihtiyacim var

N
asil biseyki gozun arkasinda pislik. Tovbe estafurullah. Oyle seylerde mi oluyor yaw

N

asil biseyki gozun arkasinda pislik. Tovbe estafurullah. Oyle seylerde mi oluyor yaw
Sende gencsin daha, evet hepimiz gencligimizi istiyoruz,yaslanmayi kabullenemiyorum ama elbet yaslanacagiz ...
Evet gozun arkasinda pislik olabiliyormus turkiye de dunya goze gitmistik, Tr de bize ,sizin icin yapilacak bri sey yok dediler, estetik cerrahlari da aynisini soyleyince cok uzulduk,burada devlet hastanesinden gun aldik, doktorumuz gozunu acti esimin,arkasindaki pislikleri temizlemis ve dikmis, iki gun dren takildi, sonra taburcu oldu, biz sonuca inanamadik, iki goz esitlenmisti, simdi ameliyat oldugu bile anlsilmiyor, iz yok,estetik kurus para da odemedik

balık değil..
memnun olup olmamak için erken henüz kesin sonucu görmek lazım.

Bizmi tahmin edelim sen mi soyliycen :) Dur ben herkesin burcunu tahmin edeyim misch ikizler burcu naz yengec yada boga peganum kova lildeniz yay burcu black koc yada aslan :)

Bakarmisin ya. Devlet hastanesi deriz begenmeyiz. Iyi bir doktora dusunce nasil da basarili oluyor ameliyatlar, islemler.
Beni mahvedenlerde hep tv lere cikan sosyetenin kostugu artik isini tamamen duygusal olarak ! Yapan doktorlar

Bizmi tahmin edelim sen mi soyliycen :) Dur ben herkesin burcunu tahmin edeyim misch ikizler burcu naz yengec yada boga peganum kova lildeniz yay burcu black koc yada aslan :)

kimliğim iyice ortaya cıkacak diye yazmamakta direndim.her şeyimi anlattım burda..yani beni tanıyan biri buraya girdiyse burdaki bilgilerle eşleştirip anlar..

kova..
fakat tahminlerin isabetli.ben de aynısını yapardım heralde.sen aslan mısın? black akrep de olabilir..

B
en yengecimmmmmmmm. Dogru bildin marco

işin kotusu buraya yazılanlar da silinmiyor..ömür boyu peşimi<den gelecek..

Evet bende aslanim isabet super :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…