Endoskopik yüz germe - Facelift

Bugün bende hastalanıyorum kızlar
Boğazım ağrıyor ve halsizim

printemps canım resimin silik çok anlaşılmıyor. Ama gayet gergin yüzün var. Ne diye bişiler arıyosun anlamadım. Selfie gibi çek yakından da yolla ki yorum yapabilim

Kızlar 20 cm. yakından çektim çökük avurtlarımı. ışığıda ona göre ayarladım ki tam çıksınlar.
Birde önden resmimi koydum. Bakıp yorum yaparsınız canlar.
Bence beni anca ameliyat kurtarır. o bile şüpheli ya neyse.

bakıyorum canım..printemps e bayıldım.. 3 ve 4 üncü resimler karanlık ve yüzün seçilmiyor printemps..mailde yazdım ayrıntılı zaten..

B black tulips , M misch çok geçmiş olsun, herkes kırılıyor gripten şu sıralar, salgın var belli ben de 15 gündür sabahları boğaz ağrısıyla uyanıyorum güm içerisinde düzeliyorum, ne tam hasta olabiliyorum ne de iyileşebiliyorum. Dikkat edin kendinize.

Cevap için teşekkürler....Tabii ki hiç bir şey baki değil eninde sonunda biz de yaşlanacağız...Okuduğum yazılarda kimi 10-15 yıl etkili diyor kimi ömür boyu diyor....Ömür boyu yanak düşmese bile deri kendini bırakacak, tabii ki deformasyonlar olacak ama yaşlansak ta ameliyat olmamış yaşıtlarımıza göre daha genç görüneceğiz okuduğum bilgilere göre. Demek ki siz de de yanak düşmüş olsa bile hala etkisi sürüyor ameliyatın.

ok selfie yakından attım cnm.

dikkat et sen de kendine..bu seferki salgın ağır seyrediyor..

daha önce de yazmıştım, bu konuyla ilgili sayfalardan birinde, dikkatli yapılmazsa çabuk düşebileceği yazıyordu..askılamada kullanılan ipler asma tekniği filan da önemli olabiir..ben de kalıcı oldugunu düşünüyorum normal şartlarda..

Sağol Misch içimi rahatlatın evet şimdi tekrardan yazınca hatırladım bu mesajını...

mail kutun mu dolu acaba..

Naz ikinize birden göndermiştim sen alabildin mi peki??

bana da mailin gelmedi cnm...

maili almadığın için aynısını buraya kopyaladım.
"canım çok tatlısın..ve acayip genç duruyosun..her birimiz kendimizi ne kadar kötü anlatmışız..yağlı , kalın sarkmış yüz deyince gözümde canlanan kesinlikle bu değildi
kaç yaşındasın?
ilk ve ikinci fotoda 30 gibi duruyosun.hatta ikincide 30 un altı gibi..3 ve 4 uncu fotolarda secilmiyor yüzün.ışıkta ve karşıdan çekseydin keşke..ama onlarda da görebildiğim bir sey yok.çok tatlısın yine ve elmacıkların gayet guzel..göz altların gölgeli duruyor o da uykusuzluktandır.
bebişleri öp benim için..bebek kokuları hala geçmemiştir içine cek bolca.."

şimdi yeni resimlerini gördüm ama yüzünü tam algılayamadım yine...golden a bayıldım bu arada..başın öne eğik çekmişsin .hiçbir şeye ihtiyacın yok hayatım..sevgi pıtırcığı gibi çıtı pıtı bi halin var..göz altlarında hafif bir sorun olabilir belki..kapatıcı va mı göz altında?makyajsız, gülmeden ve başını eğmeden çekebilirsen belki daha iyi değerlendirme imkanımız olur..

mail kutun mu dolu acaba..

Naz ikinize birden göndermiştim sen alabildin mi peki??
Misch print e attigin maili bilgi olarak banada yollamissin. Bana geldi. Bende senin yorumlara katiliyorum. Kesinlikle printemps 26-28 yas arasi duruyor ve cok sevimli. Ama son iki resim anlasilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…