- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Cikmam gerekiyo canim sozlesme bitti yoksa hic halim yokgecmiş olsun canım..ev toplamaya tasımaya kalkışma..yat dinlen..
printemps canım resimin silik çok anlaşılmıyor. Ama gayet gergin yüzün var. Ne diye bişiler arıyosun anlamadım. Selfie gibi çek yakından da yolla ki yorum yapabilimgünaydın kızlar
insan ne kadar uykusuz dayanır ,tıbbi ,biyolojik ,spesifik araştırmalara konu olacak düzeye geldim, günlerdir 1 veya max 2 saat uyku ile ayaktayım,yemin ederim etlerim çürüdü hissediyorum nereye varır benim sonum ? kızlar bebeksiz hayatınızın kıymetini bilin, sorunsuz bir bardak çay kafe içilmiyor bakıcı makıcı hepsi boş,bensiz bir sey olmuyor. yetmedi bendeniz akılküpü bir de ev tadilatına başladımm,ahhhh ölmeden görsem şöyle eski günlerdeki özgürlüğümü ,mutluluğumu....
peganum, ever düştü drler söyledi , evet yaş yerçekimi bir şekilde düşüyor iste,bak gözkapağı ameliyatı oluyorsun yıllar sonra gene sarkıyor ,meme oluyorsun o da sarkıyor ,sarkmayacak diye birsey söz konusu olamaz,dogaya aykırı.kötü ameliyat değil sonucu görenler bak burda bile hep beğeniyorlar.
naz ,mail atarım ancak buraya koymam cnm.
Bugün bende hastalanıyorum kızlar
Boğazım ağrıyor ve halsizim
günaydın kızlar
insan ne kadar uykusuz dayanır ,tıbbi ,biyolojik ,spesifik araştırmalara konu olacak düzeye geldim, günlerdir 1 veya max 2 saat uyku ile ayaktayım,yemin ederim etlerim çürüdü hissediyorum nereye varır benim sonum ? kızlar bebeksiz hayatınızın kıymetini bilin, sorunsuz bir bardak çay kafe içilmiyor bakıcı makıcı hepsi boş,bensiz bir sey olmuyor. yetmedi bendeniz akılküpü bir de ev tadilatına başladımm,ahhhh ölmeden görsem şöyle eski günlerdeki özgürlüğümü ,mutluluğumu....
peganum, ever düştü drler söyledi , evet yaş yerçekimi bir şekilde düşüyor iste,bak gözkapağı ameliyatı oluyorsun yıllar sonra gene sarkıyor ,meme oluyorsun o da sarkıyor ,sarkmayacak diye birsey söz konusu olamaz,dogaya aykırı.kötü ameliyat değil sonucu görenler bak burda bile hep beğeniyorlar.
naz ,mail atarım ancak buraya koymam cnm.
cnm mail almadım ben...bakıyorum canım..printemps e bayıldım.. 3 ve 4 üncü resimler karanlık ve yüzün seçilmiyor printemps..mailde yazdım ayrıntılı zaten..
ok selfie yakından attım cnm.Kızlar 20 cm. yakından çektim çökük avurtlarımı. ışığıda ona göre ayarladım ki tam çıksınlar.
Birde önden resmimi koydum. Bakıp yorum yaparsınız canlar.
Bence beni anca ameliyat kurtarır. o bile şüpheli ya neyse.
B black tulips , M misch çok geçmiş olsun, herkes kırılıyor gripten şu sıralar, salgın var belli ben de 15 gündür sabahları boğaz ağrısıyla uyanıyorum güm içerisinde düzeliyorum, ne tam hasta olabiliyorum ne de iyileşebiliyorum. Dikkat edin kendinize.
cnm mail almadım ben...
Cevap için teşekkürler....Tabii ki hiç bir şey baki değil eninde sonunda biz de yaşlanacağız...Okuduğum yazılarda kimi 10-15 yıl etkili diyor kimi ömür boyu diyor....Ömür boyu yanak düşmese bile deri kendini bırakacak, tabii ki deformasyonlar olacak ama yaşlansak ta ameliyat olmamış yaşıtlarımıza göre daha genç görüneceğiz okuduğum bilgilere göre. Demek ki siz de de yanak düşmüş olsa bile hala etkisi sürüyor ameliyatın.
ok selfie yakından attım cnm.
Sağol Misch içimi rahatlatın evet şimdi tekrardan yazınca hatırladım bu mesajını...daha önce de yazmıştım, bu konuyla ilgili sayfalardan birinde, dikkatli yapılmazsa çabuk düşebileceği yazıyordu..askılamada kullanılan ipler asma tekniği filan da önemli olabiir..ben de kalıcı oldugunu düşünüyorum normal şartlarda..
Sağol Misch içimi rahatlatın evet şimdi tekrardan yazınca hatırladım bu mesajını...
bana da mailin gelmedi cnm...gelmedi bana..
bana da mailin gelmedi cnm...
Misch print e attigin maili bilgi olarak banada yollamissin. Bana geldi. Bende senin yorumlara katiliyorum. Kesinlikle printemps 26-28 yas arasi duruyor ve cok sevimli. Ama son iki resim anlasilmiyormail kutun mu dolu acaba..
Naz ikinize birden göndermiştim sen alabildin mi peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?