Selfie cektim yolladim demissin gelmedi bana canimgünaydın kızlar
insan ne kadar uykusuz dayanır ,tıbbi ,biyolojik ,spesifik araştırmalara konu olacak düzeye geldim, günlerdir 1 veya max 2 saat uyku ile ayaktayım,yemin ederim etlerim çürüdü hissediyorum nereye varır benim sonum ? kızlar bebeksiz hayatınızın kıymetini bilin, sorunsuz bir bardak çay kafe içilmiyor bakıcı makıcı hepsi boş,bensiz bir sey olmuyor. yetmedi bendeniz akılküpü bir de ev tadilatına başladımm,ahhhh ölmeden görsem şöyle eski günlerdeki özgürlüğümü ,mutluluğumu....
peganum, ever düştü drler söyledi , evet yaş yerçekimi bir şekilde düşüyor iste,bak gözkapağı ameliyatı oluyorsun yıllar sonra gene sarkıyor ,meme oluyorsun o da sarkıyor ,sarkmayacak diye birsey söz konusu olamaz,dogaya aykırı.kötü ameliyat değil sonucu görenler bak burda bile hep beğeniyorlar.
naz ,mail atarım ancak buraya koymam cnm.
cnm gönderdim bir daha...sen de bana kendi fotolarını gönder de yorum yapayım.Selfie cektim yolladim demissin gelmedi bana canim
amanııınnnn kızzzlarrrrrrr şımardııımmmmm şımardııımmmm bennnnnn...bole estetik uzmanlarından begeniii almakkkkkk ayyyy süper mutluuuuu olduuummm...allah da sizi mutlu etsin..naz ben de göreyimmm seniii.Misch print e attigin maili bilgi olarak banada yollamissin. Bana geldi. Bende senin yorumlara katiliyorum. Kesinlikle printemps 26-28 yas arasi duruyor ve cok sevimli. Ama son iki resim anlasilmiyor
Ama gercek sekerim. Vallaha cok begendimamanııınnnn kızzzlarrrrrrr şımardııımmmmm şımardııımmmm bennnnnn...bole estetik uzmanlarından begeniii almakkkkkk ayyyy süper mutluuuuu olduuummm...allah da sizi mutlu etsin..naz ben de göreyimmm seniii.
Sen beni gormedin mi kiamanııınnnn kızzzlarrrrrrr şımardııımmmmm şımardııımmmm bennnnnn...bole estetik uzmanlarından begeniii almakkkkkk ayyyy süper mutluuuuu olduuummm...allah da sizi mutlu etsin..naz ben de göreyimmm seniii.
Sen beni gormedin mi ki
Izlemeye alim seni albumlerime bak. Ordalaramanııınnnn kızzzlarrrrrrr şımardııımmmmm şımardııımmmm bennnnnn...bole estetik uzmanlarından begeniii almakkkkkk ayyyy süper mutluuuuu olduuummm...allah da sizi mutlu etsin..naz ben de göreyimmm seniii.
göremiyom ben seni buradan ,foto koymadı diyor yaaaSen beni gormedin mi ki
amanııınnnn kızzzlarrrrrrr şımardııımmmmm şımardııımmmm bennnnnn...bole estetik uzmanlarından begeniii almakkkkkk ayyyy süper mutluuuuu olduuummm...allah da sizi mutlu etsin..naz ben de göreyimmm seniii.
Guzel minazzzzzzzzzzzzz, ay valla bize bisey olmuş,kızımmm 46 dedin de miii ayyy koptum ben,desene kendimize göre yaşlıyız ,çöktük ,koptuk bittik demek gerçek değil....sen 46 falan değil 36 göstermişsin , ne estetiği lazımsa bilemedim ben şimdi...bundan sonra bize lazım olanları birbirimize soralım,kendimize kalsak herşeyi yaptıracaz,lüzumlu lüzumsuz.
kısaca naz cooook güzelsinnn cnm.
Elite sen degilsin dimi ?Merhaba arkadaslar, ben de bu ameliyati olacagim yakinda, yazdiklarinizi okuyorum cok da faydalaniyorum yazdiklarinizdan.
Aaa gercekten mi. Sen misin. Valla icime dogduEvet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim
Ama nasil inanalim sana. Elite misin nerden emin olalim?Evet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim
Evet benim Naz, ameliyat olacagim ve size ihtiyacim var,sizsiz nasil ameliyat olayim ki ben? Kim bana psikolojik destek olacak ki?Aaa gercekten mi. Sen misin. Valla icime dogdu
Bize aciklama borclusun elite senEvet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim
Benim uyeligim 4 mevsimdi, sonra unuttugum bir uyeligimi hatirladim o da museneydi, iki uyelik de 2007 li yillara aitti. Gerisi ise atildikca yeni uyelik almistimAma nasil inanalim sana. Elite misin nerden emin olalim?
Ayrica elite olarakta niye oyle 4 tane uyelik aldin. Biri ile bisiler yazip oburu ile onun yazdiklarina satastin
Yaptim ya :)Bize aciklama borclusun elite sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?