Endoskopik yüz germe - Facelift

Selfie cektim yolladim demissin gelmedi bana canim

Misch print e attigin maili bilgi olarak banada yollamissin. Bana geldi. Bende senin yorumlara katiliyorum. Kesinlikle printemps 26-28 yas arasi duruyor ve cok sevimli. Ama son iki resim anlasilmiyor
amanııınnnn kızzzlarrrrrrr şımardııımmmmm şımardııımmmm bennnnnn...bole estetik uzmanlarından begeniii almakkkkkk ayyyy süper mutluuuuu olduuummm...allah da sizi mutlu etsin..naz ben de göreyimmm seniii.

Ama gercek sekerim. Vallaha cok begendim

Sen beni gormedin mi ki

kucuk oval bi yüzün var..elmacık kemiklerin düşük gibi değil hiç..

nazzzzzzzzzzzzz, ay valla bize bisey olmuş,kızımmm 46 dedin de miii ayyy koptum ben,desene kendimize göre yaşlıyız ,çöktük ,koptuk bittik demek gerçek değil....sen 46 falan değil 36 göstermişsin , ne estetiği lazımsa bilemedim ben şimdi...bundan sonra bize lazım olanları birbirimize soralım,kendimize kalsak herşeyi yaptıracaz,lüzumlu lüzumsuz.
kısaca naz cooook güzelsinnn cnm.

Merhaba arkadaslar, ben de bu ameliyati olacagim yakinda, yazdiklarinizi okuyorum cok da faydalaniyorum yazdiklarinizdan.

Guzel mi O dedigin ultheradan onceydi canim

naz ,sen benim yaptırdığım fokus mu yaptırdın,ne zaman,kaca ,kime??????? ne hissediyosun kıpraşım oluyo muuu????

Evet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim

Evet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim
Ama nasil inanalim sana. Elite misin nerden emin olalim?
Ayrica elite olarakta niye oyle 4 tane uyelik aldin. Biri ile bisiler yazip oburu ile onun yazdiklarina satastin

Ama nasil inanalim sana. Elite misin nerden emin olalim?
Ayrica elite olarakta niye oyle 4 tane uyelik aldin. Biri ile bisiler yazip oburu ile onun yazdiklarina satastin
Benim uyeligim 4 mevsimdi, sonra unuttugum bir uyeligimi hatirladim o da museneydi, iki uyelik de 2007 li yillara aitti. Gerisi ise atildikca yeni uyelik almistim kafa karisikligi yasiyordum ve bazi seyler duymustum hersey bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…