Endoskopik yüz germe - Facelift

ayrı bir sohbet sayfası açalım bari yapabiliyorsak..burada her şeyi konuşmaya başladık:))
Evet cok haklisin,ameliyat olacaklar bizim bu sayfamizi okuyacakalr ve onlara yardim edemeyecegiz konuyu cok dagitirsak,ben bir sayfa acmistim,neden estetik yaptiriyoruz diye,o sayfada konusmak daha dogru olur .

Evet cok haklisin,ameliyat olacaklar bizim bu sayfamizi okuyacakalr ve onlara yardim edemeyecegiz konuyu cok dagitirsak,ben bir sayfa acmistim,neden estetik yaptiriyoruz diye,o sayfada konusmak daha dogru olur .

orada da konu yine sapmış olmaz mı?

Sagolun arkadaslar. Vitamin aliyorum. Zencefil cayi da ictim. Umarim toparlarim.
Aslinda zencefilin suyunu cikartip icebilirsen super olur,iyi ki hatirlattin,simdi gidip hemen zencefill amlaiyim,benim esimde iki gundur hasta,vicks ,c vitamini veriyorum,iyilesemedi kalp ilaci ve steroid yani kortizon kullandigi icin thyloyt vs de kullanmasi yasak.

Arkadaslar ben markete gidecegim belki ben gelene dek yatmis olursunuz, hepinizi cok seviyorum,kendinize cok iyi bakin

Gecmis olsun. Zencefil tazesini alip bir parmak kesip kaynatiyorum. Ilikken iciyorum. Bogazi yaka yaka mideye iniyor. Cok da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…