Endoskopik yüz germe - Facelift

hımm olabilir..ben de ödem sökücüyü bi kaç gündür almadım (işyerinde kaldı) ondan mı daha çok çekiyor diyordum..haftaya gideyim olmazsa..

Gecmis olsun tekrardan canim kendine dikkat et.odem sokturucu ilac nedir dr mu yazdi recetesiz alabilirmiyim acaba zahmet olmazsa ilacin adini yazar misin ?

Gecmis olsun tekrardan canim kendine dikkat et.odem sokturucu ilac nedir dr mu yazdi recetesiz alabilirmiyim acaba zahmet olmazsa ilacin adini yazar misin ?

dr yazmadı bitkisel ilaç zaten .solgarda da var life time'da da..

Gunaydin kizlar,
hasta olanlara gecmis olsun , bol bol ihlamur ve yatak uyku diyorum.....ahhhh aaaahhhhh benim yerime de uyuyun ve kiymet bilin ne olur, yemin ettim kizlar beb ler 2 yasina gelsin , k dosdogru krese bay bay, o gun verdigim dakka kapi onunde gobek atacam ve derhal eve gidipbperdeler panjurlar teller ziller ne varsa kapatip uyuyacagim bittim ben kizlaarrrr mahvoldum 40 indan sonra cekilmiyorrrrrr ayyyy curudu kemiklerimm....
black nerelerdesin dun yoktun ozlettin kendini, aman hasta olma da dr leri gez sen , gez kizim gez dertsiz tasasiz yetisme korkun olmadan saate bakmadan gezzzz.bizim icin de gez.
guzellesme surecinde olan kizlar nasil gidiyor ben de gene bi kiprasim yokkkk uzuleyim mi sevineyim mi bosa mi gitti paraciklar bilemedim...
ayol tasinma da neymis ...evde oturupbtadilat yaptirmak walla ondan kotu asagida adamlar kirdi mutfagi allllahim sabir verDaha banyo var teras varrrr.

Gunaydin arkadasim,hosbuldum, samimiyetimden suphe ettirdigim icin hepinizden ozur dilerim, tekrar tekrar aciklama yapmak istemiyorum artik,sadece benden korkmaniza gerek yok cunku gercekten sadece ameliyat olacak biriyim ben de.

Canim cok tesekkur ederim, esim otoimmun hastasi,hepatit var tabii ki bu bulastirici degil,kendi bagisiklik sistemi kendi karacigerine saldiriyormus bu yuzden bagisikligi dusurucu kortizon kullaniyor, kortizon un yan etkisi ise seker hastaligi ve maalesef seker hastasi oldu bu da yetmiyor gibi kalp krizi gecirdi gunde 20 ye yakin ilac iciyor.
Grip oldugunda da haliyle bizler gibi ayakta degil yataklara duserek geciriyor
Bu soyledikelrini bugun alacagim ama bal yiyemez yogurda karistirsam olmaz mi?

Hosbuldum canim, benim de buradan baska ameliyatimi paylasacagim kimsem yok. Cevremde ameliyat olacagimi bilen kimse de yok zaten kii soylemem mumkun degil.

Gecmis olsun Misch,ozellikle senin durumun beni cok ilgilendiriyor, drunla gorustukten sonra insallah iyi haberlerini alriz, sol gozkapagi hala asagida yazmissin,bunu sadece sen mi yoksa gorenler de farkedebiliyor mu? Sen cok pimpimirikli bir bayansin,bu yuzden sordum. Burada okudum, ananas ve maydanoz cok iyi odem attiriyormus.

Gunaydin arkadasim,hosbuldum, samimiyetimden suphe ettirdigim icin hepinizden ozur dilerim, tekrar tekrar aciklama yapmak istemiyorum artik,sadece benden korkmaniza gerek yok cunku gercekten sadece ameliyat olacak biriyim ben de.

sana ve ameliyat kararı alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun bu süreç zor süreç sabır gerektiren süreç;sonuçlar yüz güldüren sonuçlar olsun inş,yok yok korkmuyorum:)))))))))

arkadaşlar forum/hayatın içinden/ilişkiler duygular ve hayatın içinden başlığı altında, estetik operasyonlar-sohbet köşesi başlıklı bir konu açtım.burda konu dışında yazmak yerine oraya da geçebiliriz..

ne kadar ödedin tatlım merak ettim, fokuslu ultrasona? ben de gideceğim aynı hekime de ücretler nasıl merak ettim..özelden de yazabiirsin..

amann ustalarla uğraşmak en zor iş ve bizim evde bana kalır bu işler, kadın başıma..

geçmiş olsun..

herkes fark ediyor maalesef..bu ameliyatı olacaksan antidepresanının dozunu arttırmanı tavsiye ederim.

herkes fark ediyor maalesef..bu ameliyatı olacaksan antidepresanının dozunu arttırmanı tavsiye ederim.
Cok uzuldum,insallah kalici olmaz bu sorun insallah revizyona ihtiyacin olmaz, arkadaslara sordum, ameliyat oncesi halin cok guzelmis ve hic ihtiyacin yokken bu ameliyati olmus yazdilar bana, ben tabii ki gormedigim icin yorum yapamiyorum.
Antidepresani bana somatizasyon bozuklugu yani hastalik hastasi oldugum icin verrmislerdi, esimin hastaliklarindan sonra aniden hastalandim, birinin bademcigi sisse o iltihap eklemelere gdiecek eklem romatizmasi olacak,sonra kalp romatizmasi olacak vs gibi olumsuz dusuncelere sahibim bunu yenemiyorum,hastaliklardan cok korkuyorum, esim e tum hastaliklar bir ay icinde geldi sapasaglam adam bri ay icinde hem kalp hem hepatit hem seker hastasi oldu, hep siroz olacak olecek korkusu yasadim, drumla konusyaim antidpresanin mg sini yukselttireyim, simdilik 50 mg kullaniyordum.
Ameliyati Allah izin verirse kesin olacagim,insallah sonuc istedigimiz gibi olur.
Umarim sende bir an once iyilesirsin istedigin sonuca yaz gelemeden ulasirsin,gercekten senin iyi olamni cok istiyorum

ben 100 mg alıyorum 2-3 aydır.50 ydi önceden..senden çok farkım yok hastalık hastalığı konusunda..kötüyü düşünüyorum hemen..ilk kez bu yıl antidepresanı uzun süreli kullandım..daha önce alsam belki iyileşme sağlanırdı..eşin için çok üzüldüm..belki psikoterapi alman daha iyi oalbilir ilaç yetmiyorsa..

Canim ameliyat kesin ama dr konusu hep kafayi karistiran ben bir kac dr ameliyata alip gozumu sen kasimi sen yanagimi sen yap demek isterdim :) bir sac keetiriken bile sacimin alt ovalini bir kuaore ordan cikip katini baska kuafore kestiren kisiyim ne yapayim biri alt ovali super duzgun kesiyor digeri kati ii yapiyor allahtan sacimi boyatmaya baslamadim daha onun icinde sanirim ucuncu kuafor bulmam gerekicek:)

Bu arada bunuda yazdim ya su sayfaya giren biri beni taniuorsa kesin ben oldugumu anlar dusunmeden yazdim gitti

Psikoterapiyi kendi dilimde almak isterim, bu yuzden burada almadim.ustuste cok olay yasadim,esim hastalandi,pesinden babami kaybettim,sonra anneme yalanci pozitif bir kanser teshisi kondu vs, mutlaka antidepresanin dozunu Artirmalilar,4 aylik bebegimi kaybetim hepsini 6 ay icinde yasamistim ve cok fazla geldi sanirim yasadiklarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…