Marco o da degil
İyi gecelerrrriyi geceler hepinize
Gelidm zencefili rendeledim, sarimsagi rendeledim,hepsinin suyunu siktim, icirdim, sonra da vicks surdum,insallah sabaha bir seyi kalmaz. Kortizon bagisliklik sistemini dusuruyor bu yuzden cok agir geciriyor gribiGecmis olsun. Zencefil tazesini alip bir parmak kesip kaynatiyorum. Ilikken iciyorum. Bogazi yaka yaka mideye iniyor. Cok da iyi geliyor
gunaydın canım :) hepımız hata yapıyoruz ınsan olmanın dogasında var sen yanlışını farkettın acıkladın buda buyuk bır erdem gerektırır ne olursa olsun dogruyu soyleyen ınsana cok guvenırım hele bukadar bozulmus bır dunyada surda sızınle kurdugum dostluk gercek hayattta cevremde yok malesef ıyıkı varsınız kızlar hepınız sende hosgeldın canımEvet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim
canım grıp olunca yada faranjıt hepsı ust solunum yolları ıltıhap enfeksıyonla ılgılı bılıyosun bıde sende sinuzıt olabılır zaten cogu kısıde var sınuzıt akıntısı yüze ınıyo böyle hasta olunca normalde bıle şişiyo kendımden bılıyorum canım hıc merak etme sen ıyıkı başladın anbıotıge bıkac günde kendınıe gelırsın bademcık ıltıhabıda varsa bır tutam adaçayını alıp bır su bardağı su kaynadıktan sonra ıcıne atıp beletıyosun sonra süzgeçle alıyosun gargara yapınca nasıl ıyı gelıyo yap bak canım dua edersın banagünaydın kızlar,
bu grip silindir gibi geçti üstümden.sabah antibiyotiğe başladım.migren benzeri bir ağrı var başımda.
sağ gözüm çekilmekten hassaslaştı sanırım altı şiş.sol göz kapağı hala aşağıda ve ucu dışa doğru açık..1 5 ay sonra tekrar görelim demişti doktorum.bu hafta sonu için haberleşeceğim.
gunaydın bende sızı ozledım kızlar dayanamadım sabah erkenden geldım :) sızınle sohbet etmek cok guzel sadece estetık ıcın degıl onu zaten baska sekılerde de cozebılırız gıderız gezerız doktorları buraya yazmak terapı gıbı gelıyo gercekten cok samımı buluyorum yapmacık ınsanları kım severkı zaten bu arada kızlar terazı burcuyum benhavalar cok degısken asırı sert bır ruzgar var benıde carptı dıkkat edın arkadslar daha beter olmıyalım ıhlamur ıcın bıde adacayı gargarası yapın ıbrahım saracoğlunun tarıfı var bogaz ıtıhabı ıcın cok ıyı gelıyo gercı bende yapmadım ev cok karısık görsenız kafayı yersınız ıkı gune cıkıcam galıba arada yazıcam yıne he he bensız kaynatmayın cok
canım grıp olunca yada faranjıt hepsı ust solunum yolları ıltıhap enfeksıyonla ılgılı bılıyosun bıde sende sinuzıt olabılır zaten cogu kısıde var sınuzıt akıntısı yüze ınıyo böyle hasta olunca normalde bıle şişiyo kendımden bılıyorum canım hıc merak etme sen ıyıkı başladın anbıotıge bıkac günde kendınıe gelırsın bademcık ıltıhabıda varsa bır tutam adaçayını alıp bır su bardağı su kaynadıktan sonra ıcıne atıp beletıyosun sonra süzgeçle alıyosun gargara yapınca nasıl ıyı gelıyo yap bak canım dua edersın bana
boğaz gargarası da yapıyorum tantum var evde ama bana mısın demiyor..denerim adaçayını..
bağışıklık sistemi için bir önerim var. Ben kullanıyorum. memnunum. Her sabah yeniyor.Gelidm zencefili rendeledim, sarimsagi rendeledim,hepsinin suyunu siktim, icirdim, sonra da vicks surdum,insallah sabaha bir seyi kalmaz. Kortizon bagisliklik sistemini dusuruyor bu yuzden cok agir geciriyor gribi
Canım aynen bende buradaki dostları çok sevdim. Başka forum konusunda gezinsem de hemen buraya geri dönüyorum. Hepinizle yazışmayı seviyorum. İyi ki varsınızgunaydın bende sızı ozledım kızlar dayanamadım sabah erkenden geldım :) sızınle sohbet etmek cok guzel sadece estetık ıcın degıl onu zaten baska sekılerde de cozebılırız gıderız gezerız doktorları buraya yazmak terapı gıbı gelıyo gercekten cok samımı buluyorum yapmacık ınsanları kım severkı zaten bu arada kızlar terazı burcuyum benhavalar cok degısken asırı sert bır ruzgar var benıde carptı dıkkat edın arkadslar daha beter olmıyalım ıhlamur ıcın bıde adacayı gargarası yapın ıbrahım saracoğlunun tarıfı var bogaz ıtıhabı ıcın cok ıyı gelıyo gercı bende yapmadım ev cok karısık görsenız kafayı yersınız ıkı gune cıkıcam galıba arada yazıcam yıne he he bensız kaynatmayın cok
canım gripli iken yüzün gözün daha da şişer. Göz altları falan özellikle. Benim hep öyle olur. İyice atlat gribi öyle git doktora kontrole.günaydın kızlar,
bu grip silindir gibi geçti üstümden.sabah antibiyotiğe başladım.migren benzeri bir ağrı var başımda.
sağ gözüm çekilmekten hassaslaştı sanırım altı şiş.sol göz kapağı hala aşağıda ve ucu dışa doğru açık..1 5 ay sonra tekrar görelim demişti doktorum.bu hafta sonu için haberleşeceğim.
canım gripli iken yüzün gözün daha da şişer. Göz altları falan özellikle. Benim hep öyle olur. İyice atlat gribi öyle git doktora kontrole.
geçmiş olsun arkadaşım
tantum bır ıse yaramıyo canım bu ısın uzmanı oldum ben en gec uc haftabır anbıotık alıyorum ust solunum yolu enfeksıyonu ıcın supraks notta bıde duact cok ıyı ve adacayı ıcıne bır mıktarda ebemkumecı koy gör bak :)boğaz gargarası da yapıyorum tantum var evde ama bana mısın demiyor..denerim adaçayını..
Canım aynen bende buradaki dostları çok sevdim. Başka forum konusunda gezinsem de hemen buraya geri dönüyorum. Hepinizle yazışmayı seviyorum. İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?