Endoskopik yüz germe - Facelift

Gecmis olsun. Zencefil tazesini alip bir parmak kesip kaynatiyorum. Ilikken iciyorum. Bogazi yaka yaka mideye iniyor. Cok da iyi geliyor
Gelidm zencefili rendeledim, sarimsagi rendeledim,hepsinin suyunu siktim, icirdim, sonra da vicks surdum,insallah sabaha bir seyi kalmaz. Kortizon bagisliklik sistemini dusuruyor bu yuzden cok agir geciriyor gribi

Evet elitim,yonetimden ozur diledim ve yeniden uye oldum,ameliyat olacagim ve bu sureyi sizsiz gecirmek istemedim
gunaydın canım :) hepımız hata yapıyoruz ınsan olmanın dogasında var sen yanlışını farkettın acıkladın buda buyuk bır erdem gerektırır ne olursa olsun dogruyu soyleyen ınsana cok guvenırım hele bukadar bozulmus bır dunyada surda sızınle kurdugum dostluk gercek hayattta cevremde yok malesef ıyıkı varsınız kızlar hepınız sende hosgeldın canım

gunaydın bende sızı ozledım kızlar dayanamadım sabah erkenden geldım :) sızınle sohbet etmek cok guzel sadece estetık ıcın degıl onu zaten baska sekılerde de cozebılırız gıderız gezerız doktorları buraya yazmak terapı gıbı gelıyo gercekten cok samımı buluyorum yapmacık ınsanları kım severkı zaten bu arada kızlar terazı burcuyum ben havalar cok degısken asırı sert bır ruzgar var benıde carptı dıkkat edın arkadslar daha beter olmıyalım ıhlamur ıcın bıde adacayı gargarası yapın ıbrahım saracoğlunun tarıfı var bogaz ıtıhabı ıcın cok ıyı gelıyo gercı bende yapmadım ev cok karısık görsenız kafayı yersınızıkı gune cıkıcam galıba arada yazıcam yıne he he bensız kaynatmayın cok

günaydın kızlar,
bu grip silindir gibi geçti üstümden.sabah antibiyotiğe başladım.migren benzeri bir ağrı var başımda.
sağ gözüm çekilmekten hassaslaştı sanırım altı şiş.sol göz kapağı hala aşağıda ve ucu dışa doğru açık..1 5 ay sonra tekrar görelim demişti doktorum.bu hafta sonu için haberleşeceğim.

canım grıp olunca yada faranjıt hepsı ust solunum yolları ıltıhap enfeksıyonla ılgılı bılıyosun bıde sende sinuzıt olabılır zaten cogu kısıde var sınuzıt akıntısı yüze ınıyo böyle hasta olunca normalde bıle şişiyo kendımden bılıyorum canım hıc merak etme sen ıyıkı başladın anbıotıge bıkac günde kendınıe gelırsın bademcık ıltıhabıda varsa bır tutam adaçayını alıp bır su bardağı su kaynadıktan sonra ıcıne atıp beletıyosun sonra süzgeçle alıyosun gargara yapınca nasıl ıyı gelıyo yap bak canım dua edersın bana

ev taşımak feci bi durum biliyorum..insan o kadar eşyası olduğuna inanamıyor.ikide bir sıkılıp ev değiştirmeye kalkışıyorum.eşim artık istemiyor
kafamın zonklayan yerini kesip çıkarmak istiyorum şu an..
ben de çok alıştım sizlere..herkesin pozitif olması da çok önemli onu fark ettim..imalı konuşan, laf sokuşturan, olumsuzlukları ön plana çıkaran insanları istemiyorum artık çevremde..hele ameliyat sürecinde gerçekten olumlu duygulara ihtiyaç duyuyor insan.bu konularda batıl inançlıyım zaten..hem gerçekleri söyleyip hem de pozitif olabiliyorsunuz..kısacası iyi ki varsınız..

boğaz gargarası da yapıyorum tantum var evde ama bana mısın demiyor..denerim adaçayını..

Hoşgeldin sabah özel mesajını okuyunca çok şaşırdım:))) öncelikle özel mesajınla durumu açıkladığın için tşkler;umarım hakkında hayırlı karar olur ameliyat kararı da zor doktor seçimi de; yazamadan edemiyeceğim ben seninle ilgili durumu görünce çok sinirlendim özelden yazıştık yazıştık derken duruma açıklık getirim''asla doktor tavsiye etmem benim prensibim sonuçlarımdan ben memnunum dur bir başkası aynı sonuç dan memnun kalmayabilir bunu savunurum hep''sende üzüldüm yazıyı görünce ,3.5.rumuzlu birine hem albümümü açmak hemde çok samimice bak o doktoruda gör bunada bak diyerek iyi niyetle yazışınca bir dumur oldumneyse hangi ruh halinle olursak olalım ne olur iyi niyeti suistimal etmeyelim tekrar hoşgeldin

Gelidm zencefili rendeledim, sarimsagi rendeledim,hepsinin suyunu siktim, icirdim, sonra da vicks surdum,insallah sabaha bir seyi kalmaz. Kortizon bagisliklik sistemini dusuruyor bu yuzden cok agir geciriyor gribi
bağışıklık sistemi için bir önerim var. Ben kullanıyorum. memnunum. Her sabah yeniyor.
1 çay kaşığı çörek otu (çekilmiş)
1 çay kaşığı toz zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
yarım çay kaşığı keten tohumu
yarım çay kaşığı üzüm çekirdeği (çekilmiş tabi)
iyi bir bal. karıştırıp yeniyor.

Canım aynen bende buradaki dostları çok sevdim. Başka forum konusunda gezinsem de hemen buraya geri dönüyorum. Hepinizle yazışmayı seviyorum. İyi ki varsınız

canım gripli iken yüzün gözün daha da şişer. Göz altları falan özellikle. Benim hep öyle olur. İyice atlat gribi öyle git doktora kontrole.

canım gripli iken yüzün gözün daha da şişer. Göz altları falan özellikle. Benim hep öyle olur. İyice atlat gribi öyle git doktora kontrole.

hımm olabilir..ben de ödem sökücüyü bi kaç gündür almadım (işyerinde kaldı) ondan mı daha çok çekiyor diyordum..haftaya gideyim olmazsa..

boğaz gargarası da yapıyorum tantum var evde ama bana mısın demiyor..denerim adaçayını..
tantum bır ıse yaramıyo canım bu ısın uzmanı oldum ben en gec uc haftabır anbıotık alıyorum ust solunum yolu enfeksıyonu ıcın supraks notta bıde duact cok ıyı ve adacayı ıcıne bır mıktarda ebemkumecı koy gör bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…