Endoskopik yüz germe - Facelift

Asil beni cok iyi taniyacaklar:))) herseyim yaziyor, esimden,babama,anneme, kizima kadar:)
Eşin için üzüldüm. Ama beterin beteri var. Allah çaresiz bırakmasın.
Yoğurt da olur tabiki. önemli olan hepsini karıştırıp rahat yiyebilmek. yoksa illa bal diye bişi yok.

Başına çok şey gelmiş elite. Çok üzüldüm. Allah başka acı göstermesin. Bundan sonrası çok iyi olur umarım

Eşin için üzüldüm. Ama beterin beteri var. Allah çaresiz bırakmasın.
Yoğurt da olur tabiki. önemli olan hepsini karıştırıp rahat yiyebilmek. yoksa illa bal diye bişi yok.
sagol cok sukur tabii ki, babami kaybetmek disinda gerisinin hepsinin caresi var Allah a sukurler olsun,bebegimi de kucagima almadan kaybetmis oldugum icin, o aciyi da atlattim cok sukur.
Yogurt ile yapacagim, dun zencefil suyununu icirdim ya oldukca iyi geldi

hah..işte bu ya işte buuu........

Nazin ve elite adini zaten biliyorum bide lildenizin simdi ismini bilmedikleriklerimi tahmin edicem :) peganum adi S yada a ile basliyor misch isminin icinde gül yada can geciyor olabilir black eski bir isme sahip yani gamze buse gibi yeni isimlerden degil,printems unisex bir isime sahip aklima gelenler bunlar :)

Jelesec unutum onunda isminin icin de ay var:) ha haaaa kafayi sizle bozdum simdide kusuruma bakmayin artik :)

isimleri birak sen doktor ve operasyonlara yogunlas:) bir an onc egorusecegin doktorlarla gorus fikirlerini paylas bizimle:)

Evet haklisin :) bu hafta bir yere gidemiyecegim icin bu hale geldim zaten:)

bu işin sonu iyi değil..tahminler yerinde değil bu sefer. print ve blacki biliyorum çünkü..bu sevdadan gel vazgeç..
şimdi fark ettim sende "gül" olabilir mi?

Evet haklisin :) bu hafta bir yere gidemiyecegim icin bu hale geldim zaten:)
Ercan bey ile konustum yeniden, nazobial bolge icin,kok hucre dedi, gittigimde ayrintili konusacagiz insallah ama kok hucre ile nazobial sorunum hallolurmus, arkadaslarim yag koydurdu dedim ,hic memnun degiller dedim,kok hucre ile yag ayni sey degil dedi, kok hucrenin sarkmasi mumkun degilmis.

arkadaşlar acil durum dikkat.
.ödem indikçe sol göz kapağım daha da aşağı indi..öğlen fark ettim..bana öyle geliyodur dedim ama su an eminim..kapak eğri kesilmiş ya da eğri dikiş atılmış gibi zaten ve altında hafif bi çıkıntı olur ya o yok..canım çok sıkıldı şimdi.

Misch sakin ihmal etme, mutlaka doktoruna git,en dogru cevabi doktorun verecektir, peki diger gozunde odem inmedi mi, demek ki gercekten ya yanlis kesilmis ya da yanlis dikilmis,odemler indikce esitlenir diye dusunmustum.

Dokyorunu telefonla arasan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…