Eşin için üzüldüm. Ama beterin beteri var. Allah çaresiz bırakmasın.Asil beni cok iyi taniyacaklar:))) herseyim yaziyor, esimden,babama,anneme, kizima kadar:)
Dünkü yazılanlardan da beni tanırlar mutlaka :)Bu arada bunuda yazdim ya su sayfaya giren biri beni taniuorsa kesin ben oldugumu anlar dusunmeden yazdim gitti
Başına çok şey gelmiş elite. Çok üzüldüm. Allah başka acı göstermesin. Bundan sonrası çok iyi olur umarımPsikoterapiyi kendi dilimde almak isterim, bu yuzden burada almadim.ustuste cok olay yasadim,esim hastalandi,pesinden babami kaybettim,sonra anneme yalanci pozitif bir kanser teshisi kondu vs, mutlaka antidepresanin dozunu Artirmalilar,4 aylik bebegimi kaybetim hepsini 6 ay icinde yasamistim ve cok fazla geldi sanirim yasadiklarim.
Dünkü yazılanlardan da beni tanırlar mutlaka :)
kocaeli, müh., 46 yaş ve nazzzzzzzzzzzzzz
müh.ü bilmiyoduk ki
müh.ü bilmiyoduk ki
profilimde yazıyo yamüh.ü bilmiyoduk ki
Baktım profilime canım. evli, mühendis, kocaeli yazıyo. eee bir de burayı okurlarsa hemencik tanınırımmüh.ü bilmiyoduk ki
amannn tanınırsam tanınırım. Kötü bişi mi yapıyorum. Eşimi mi aldatıyorum. tövbe tövbe. Birine kötülük mü yapıyorum.müh.ü bilmiyoduk ki
Baktım profilime canım. evli, mühendis, kocaeli yazıyo. eee bir de burayı okurlarsa hemencik tanınırım
amannn tanınırsam tanınırım. Kötü bişi mi yapıyorum. Eşimi mi aldatıyorum. tövbe tövbe. Birine kötülük mü yapıyorum.
Nedir yani.Merak edenler tanısın. Yerim onların meraklarını.
sagol cok sukur tabii ki, babami kaybetmek disinda gerisinin hepsinin caresi var Allah a sukurler olsun,bebegimi de kucagima almadan kaybetmis oldugum icin, o aciyi da atlattim cok sukur.Eşin için üzüldüm. Ama beterin beteri var. Allah çaresiz bırakmasın.
Yoğurt da olur tabiki. önemli olan hepsini karıştırıp rahat yiyebilmek. yoksa illa bal diye bişi yok.
hah..işte bu ya işte buuu........
Nazin ve elite adini zaten biliyorum bide lildenizin simdi ismini bilmedikleriklerimi tahmin edicem :) peganum adi S yada a ile basliyor misch isminin icinde gül yada can geciyor olabilir black eski bir isme sahip yani gamze buse gibi yeni isimlerden degil,printems unisex bir isime sahip aklima gelenler bunlar :)
isimleri birak sen doktor ve operasyonlara yogunlas:) bir an onc egorusecegin doktorlarla gorus fikirlerini paylas bizimle:)Jelesec unutum onunda isminin icin de ay var:) ha haaaa kafayi sizle bozdum simdide kusuruma bakmayin artik :)
isimleri birak sen doktor ve operasyonlara yogunlas:) bir an onc egorusecegin doktorlarla gorus fikirlerini paylas bizimle:)
Nazin ve elite adini zaten biliyorum bide lildenizin simdi ismini bilmedikleriklerimi tahmin edicem :) peganum adi S yada a ile basliyor misch isminin icinde gül yada can geciyor olabilir black eski bir isme sahip yani gamze buse gibi yeni isimlerden degil,printems unisex bir isime sahip aklima gelenler bunlar :)
Ercan bey ile konustum yeniden, nazobial bolge icin,kok hucre dedi, gittigimde ayrintili konusacagiz insallah ama kok hucre ile nazobial sorunum hallolurmus, arkadaslarim yag koydurdu dedim ,hic memnun degiller dedim,kok hucre ile yag ayni sey degil dedi, kok hucrenin sarkmasi mumkun degilmis.Evet haklisin :) bu hafta bir yere gidemiyecegim icin bu hale geldim zaten:)
Misch sakin ihmal etme, mutlaka doktoruna git,en dogru cevabi doktorun verecektir, peki diger gozunde odem inmedi mi, demek ki gercekten ya yanlis kesilmis ya da yanlis dikilmis,odemler indikce esitlenir diye dusunmustum.arkadaşlar acil durum dikkat.
.ödem indikçe sol göz kapağım daha da aşağı indi..öğlen fark ettim..bana öyle geliyodur dedim ama su an eminim..kapak eğri kesilmiş ya da eğri dikiş atılmış gibi zaten ve altında hafif bi çıkıntı olur ya o yok..canım çok sıkıldı şimdi.
Dokyorunu telefonla arasan?arkadaşlar acil durum dikkat.
.ödem indikçe sol göz kapağım daha da aşağı indi..öğlen fark ettim..bana öyle geliyodur dedim ama su an eminim..kapak eğri kesilmiş ya da eğri dikiş atılmış gibi zaten ve altında hafif bi çıkıntı olur ya o yok..canım çok sıkıldı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?