Endoskopik yüz germe - Facelift

diğeryle bunun ödem yapan yerleri farklı..bilmiyorum..film filan seyredip kafa dağıtacağım çok moralim bozulacak yoksa..görüşürüz..

Allah allah umarim sana oyle geliyordur ama cozumsuz bir sorun degil aklinda bulunsun buda.kucuk bir mudahaleyle duzelebilen birsey.Ama kendini kotu hissetmene cok uzuldum

Bende cok uzuldum , insallah sana oyle geliyordur insallah super otesi guzel olsun hersey senin icin

misch cnm benim ,şu an için kesin yargılara varman doğru olmaz ,cok inişler çıkışlar yaşayacaksın , dokular daha oturmadı hepsi cılk yara ,kanlı ...ben sana söylemiştim benim bir gözüm kapanmıyordu ,uyuyamıyordum çünkü hep ışık görüyordum ...ağlıyordum ...3 ay içindesin ,hiç bir şey stabil olamaz daha...moralini bozma tek yapman gereken takılmamak,moral bozmamak cnm.

Acil bir durumun yok cnm, geçici asimetriler, düzensiz görünen dikişler hepsi normal....İlk aylarda bu tarz sorunlarla sık sık karşılaşacaksın, bir gün iyi, bir gün kötü görüneceksin maalesef bu bir süreç kendini inceleme fazla.

erhan beyle mesajlaştık.3 aydan önce bırakmaz yapışan dokuyu dedi..yarın sabah gideceğim.zaten 1.5 ay kontrolüne gidecektim ikisi bir araya geldi hem..

Erhan beyin soylediklerine guven sen canim yarinda umarim ordan ferahlamis olarak donersin.Zaten sorun varsa sana mudahale edelim diyecektir.Ah su doktorlar hic biride en bastan 3 ayi gozden cikar demiyor ki..Bu amelati olupta hic birseyim kalmadi cok memnunum diyende bile erken donemde asimetrileri fark ettim senden iyi degildi hic hiri inan bana 2 ayi doldurup yeni ameliyat icin careler ariyan ardindan kaybolanlar var bu sayfada cunku iyilestiler ve gittiler..Sende duzeliceksin ben senin icin rahatim ama zor bir surectesin ve basetmek zor iste bunun icin uzuluyorum bir tek

sağol canım, doğru söylüyorsun...41 gün filan oldu bugün..3 ay beklenecek gibi..diğer arkadaşların gözleri böyle değildi ama belki de algıda seçiciliktir benimkisi..printemps ve peganumun süreçleri zor geçmiş verdikleri ayrıntılara göre...
2 aydan sonra kaybolanlar iyileştikleri için mi gittiler diyorsun.çok hoş öyleyse...
gerek olursa basit bir ameliyatla düzelir dese doktorum, yine çok rahatlarım..belirsizlik de geriyor insanı..

Bence en kotu ihtimal o basit operasyon umarim ona gerek kalmaz..41.gunun madem bende 41 kere masallah diyeyim opeyim gecsin :)

canım beniimmm sağol iyi ki varsın ve varsınız
Senin sikayetlerin gecmezse ben Erhan bey e ameliyat olmam, benim 7 tane daha arkadasim var benim gibi ameliyat olacak olan... Insallah senin sonucunu bir an once goruruz. Dualarim seninle.

Senin sikayetlerin gecmezse ben Erhan bey e ameliyat olmam, benim 7 tane daha arkadasim var benim gibi ameliyat olacak olan... Insallah senin sonucunu bir an once goruruz. Dualarim seninle.

7 kişi mi?yurt dışından mı hepsi?beni tek kriter olarak almayın..düzelir heralde şikayetlerim..insanlık hali hata da olabilir ameliyatta -tabi geri dönülmez hata olmaması kaydıyla-yeter ki çözümü kolay olsun..

Evet biz yas grubu olarak artik ameliyatligiz:) hepsi yurtdisindan, dort tanesi yabanci zaten :)

Nasıl eğri kesilmiş ya. Hmmm. Olabilir mi acaba. Resim koy misch. Gözü direk gösteren resim, yakından. Bakalım bir. Haftaya da grip geçince mutlaka git doktoruna. Öyle 5 dak. Ayak üstü görüşme ile baştan savılamaz. Büyük ve önemli bir operasyon seninki. Botox yaptırıpta haftasına kontrole gitmiyorsun sen.

erhan beyle mesajlaştık.3 aydan önce bırakmaz yapışan dokuyu dedi..yarın sabah gideceğim.zaten 1.5 ay kontrolüne gidecektim ikisi bir araya geldi hem..
Erhan beye git, soracaklarını bir kağıda yaz. Herşeyi sor. İçin rahatlar en azından. Ama bak diğer op. Geçirenler de söylüyor. Her gün durum değişir, bir iyi bir kötü görünürsün diyorlar. Telaşa kapılma. Geçici bir şeydir canım.

canım hemen moralını bozma lütfen erhan beyle konuşmalısın ama oyle bes dakıka fılan degıl senın ıcın rahatlayana kadar butun sorlarını sor emınım bır cozumu vardır ben hala gecıcegını düşünüyorum ama ınsallah hıc gerek kalmıycak dıyelımkı oyle bır sorun var onunda bır cozumu vardır kesın

Allah sabır versın canım Insallah bundan sonra her sey ıstedıgın gıbı olur

cok mantıklı canım soyledıgı ıcın rahat olsun yüzlerce amelıyat yapmış tecrübeyle sabıtkı böyle cevap verebılıyo bılıyo yanı demekkı oncedende kac kere aynı seyı gordu ve duzeldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…