Bozma moralini insallah sana oyle gelmistir, doktorunu ara bence ve durumunu anlat.diğeryle bunun ödem yapan yerleri farklı..bilmiyorum..film filan seyredip kafa dağıtacağım çok moralim bozulacak yoksa..görüşürüz..
bu işin sonu iyi değil..tahminler yerinde değil bu sefer.print ve blacki biliyorum çünkü..bu sevdadan gel vazgeç..
şimdi fark ettim sende "gül" olabilir mi?
arkadaşlar acil durum dikkat.
.ödem indikçe sol göz kapağım daha da aşağı indi..öğlen fark ettim..bana öyle geliyodur dedim ama su an eminim..kapak eğri kesilmiş ya da eğri dikiş atılmış gibi zaten ve altında hafif bi çıkıntı olur ya o yok..canım çok sıkıldı şimdi.
misch cnm benim ,şu an için kesin yargılara varman doğru olmaz ,cok inişler çıkışlar yaşayacaksın , dokular daha oturmadı hepsi cılk yara ,kanlı ...ben sana söylemiştim benim bir gözüm kapanmıyordu ,uyuyamıyordum çünkü hep ışık görüyordum ...ağlıyordum ...3 ay içindesin ,hiç bir şey stabil olamaz daha...moralini bozma tek yapman gereken takılmamak,moral bozmamak cnm.arkadaşlar acil durum dikkat.
.ödem indikçe sol göz kapağım daha da aşağı indi..öğlen fark ettim..bana öyle geliyodur dedim ama su an eminim..kapak eğri kesilmiş ya da eğri dikiş atılmış gibi zaten ve altında hafif bi çıkıntı olur ya o yok..canım çok sıkıldı şimdi.
Acil bir durumun yok cnm, geçici asimetriler, düzensiz görünen dikişler hepsi normal....İlk aylarda bu tarz sorunlarla sık sık karşılaşacaksın, bir gün iyi, bir gün kötü görüneceksin maalesef bu bir süreç kendini inceleme fazla.arkadaşlar acil durum dikkat.
erhan beyle mesajlaştık.3 aydan önce bırakmaz yapışan dokuyu dedi..yarın sabah gideceğim.zaten 1.5 ay kontrolüne gidecektim ikisi bir araya geldi hem..
sağol canım, doğru söylüyorsun...41 gün filan oldu bugün..3 ay beklenecek gibi..diğer arkadaşların gözleri böyle değildi ama belki de algıda seçiciliktir benimkisi..printemps ve peganumun süreçleri zor geçmiş verdikleri ayrıntılara göre...
2 aydan sonra kaybolanlar iyileştikleri için mi gittiler diyorsun.çok hoş öyleyse...
gerek olursa basit bir ameliyatla düzelir dese doktorum, yine çok rahatlarım..belirsizlik de geriyor insanı..
Bence en kotu ihtimal o basit operasyon umarim ona gerek kalmaz..41.gunun madem bende 41 kere masallah diyeyim opeyim gecsin :)
Senin sikayetlerin gecmezse ben Erhan bey e ameliyat olmam, benim 7 tane daha arkadasim var benim gibi ameliyat olacak olan... Insallah senin sonucunu bir an once goruruz. Dualarim seninle.canım beniimmm sağol iyi ki varsın ve varsınız
Senin sikayetlerin gecmezse ben Erhan bey e ameliyat olmam, benim 7 tane daha arkadasim var benim gibi ameliyat olacak olan... Insallah senin sonucunu bir an once goruruz. Dualarim seninle.
Evet biz yas grubu olarak artik ameliyatligiz:) hepsi yurtdisindan, dort tanesi yabanci zaten :)7 kişi mi?yurt dışından mı hepsi?beni tek kriter olarak almayın..düzelir heralde şikayetlerim..insanlık hali hata da olabilir ameliyatta -tabi geri dönülmez hata olmaması kaydıyla-yeter ki çözümü kolay olsun..
Nasıl eğri kesilmiş ya. Hmmm. Olabilir mi acaba. Resim koy misch. Gözü direk gösteren resim, yakından. Bakalım bir. Haftaya da grip geçince mutlaka git doktoruna. Öyle 5 dak. Ayak üstü görüşme ile baştan savılamaz. Büyük ve önemli bir operasyon seninki. Botox yaptırıpta haftasına kontrole gitmiyorsun sen.arkadaşlar acil durum dikkat.
Erhan beye git, soracaklarını bir kağıda yaz. Herşeyi sor. İçin rahatlar en azından. Ama bak diğer op. Geçirenler de söylüyor. Her gün durum değişir, bir iyi bir kötü görünürsün diyorlar. Telaşa kapılma. Geçici bir şeydir canım.erhan beyle mesajlaştık.3 aydan önce bırakmaz yapışan dokuyu dedi..yarın sabah gideceğim.zaten 1.5 ay kontrolüne gidecektim ikisi bir araya geldi hem..
canım hemen moralını bozma lütfen erhan beyle konuşmalısın ama oyle bes dakıka fılan degıl senın ıcın rahatlayana kadar butun sorlarını sor emınım bır cozumu vardır ben hala gecıcegını düşünüyorum ama ınsallah hıc gerek kalmıycak dıyelımkı oyle bır sorun var onunda bır cozumu vardır kesınarkadaşlar acil durum dikkat.
Allah sabır versın canım Insallah bundan sonra her sey ıstedıgın gıbı olursagol cok sukur tabii ki, babami kaybetmek disinda gerisinin hepsinin caresi var Allah a sukurler olsun,bebegimi de kucagima almadan kaybetmis oldugum icin, o aciyi da atlattim cok sukur.
Yogurt ile yapacagim, dun zencefil suyununu icirdim ya oldukca iyi geldi
cok mantıklı canım soyledıgı ıcın rahat olsun yüzlerce amelıyat yapmış tecrübeyle sabıtkı böyle cevap verebılıyo bılıyo yanı demekkı oncedende kac kere aynı seyı gordu ve duzeldıerhan beyle mesajlaştık.3 aydan önce bırakmaz yapışan dokuyu dedi..yarın sabah gideceğim.zaten 1.5 ay kontrolüne gidecektim ikisi bir araya geldi hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?