Jelesec unutum onunda isminin icin de ay var:) ha haaaa kafayi sizle bozdum simdide kusuruma bakmayin artik :)
sagol cok sukur tabii ki, babami kaybetmek disinda gerisinin hepsinin caresi var Allah a sukurler olsun,bebegimi de kucagima almadan kaybetmis oldugum icin, o aciyi da atlattim cok sukur.
Yogurt ile yapacagim, dun zencefil suyununu icirdim ya oldukca iyi geldi
MARCO çok başarılısın adımın içinde de ''ay''var
arkadaşlar acil durum dikkat.
.ödem indikçe sol göz kapağım daha da aşağı indi..öğlen fark ettim..bana öyle geliyodur dedim ama su an eminim..kapak eğri kesilmiş ya da eğri dikiş atılmış gibi zaten ve altında hafif bi çıkıntı olur ya o yok..canım çok sıkıldı şimdi.
Canım doktoruna hemen bu durumu bildir hayda yamuk nasıl kesiyor ki çizim yapıyorlar bunlar ya(( offf sen bi düzel sen valla rahatlayacağız; ben göz kapağından tamamen vazgeçceğim burundan zaten vazgeçtim anlaşıldı yüze dokunduramayacağım
Misch i cok merak ediyorum bugun doktora gidecekti umarim iyi haberlerle döner
Ayy hadi insallah bende cok merak ettim gercektenSelam Hanımlar:)
Stres mi heyecan mı bilemiyorum. 25 Mart Çarşamba Ercan Beye Endeskopik yüz germe olacağım. Dua edin. Çabuk iyileşeyim işime döneyim. Sevgiler.
Çok az kalmış ameliyat gününe. İnşaallah iyi geçer. Herşey güzel olur.Selam Hanımlar:)
Stres mi heyecan mı bilemiyorum. 25 Mart Çarşamba Ercan Beye Endeskopik yüz germe olacağım. Dua edin. Çabuk iyileşeyim işime döneyim. Sevgiler.
Şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. İyi haberlerinizi bekliyoruz.Selam Hanımlar:)
Cok tesekkur ederim,uzuntumu paylastigin icin,Hayat devam ediyor,hepsinin acisi gecti babam haricarkadaşım yaşadıkların çok ağır şeyler üzüldüm hele de bebek olayı beni vurdu allah sabır versin başka acı yaşatmasın
Canim ne olur benimle sureci paylas,Ercan bey e ben de gidecegim, Erhan bey in hastalarini gordum lutfen sen de sureci paylas bana yardim et, dualarim seninleSelam Hanımlar:)
Ben Burak Türkyılmaz'ın fibrocell tedavisini yaptırdım, operasyon riskini almak istemedim, iyi ki de yapmamışım. Fibrocell çok iyi sonuç verdi, bir araştırmanızı çok tavsiye ederim kızlar, ama dikkatli olun ne olur, verdiğiniz kararın en iyisi olduğundan emin olun yoksa pişman olan çok var. İyi araştırmak lazım.
Allah babacığının mekanını cennet eylesinCok tesekkur ederim,uzuntumu paylastigin icin,Hayat devam ediyor,hepsinin acisi gecti babam haricbabamin acisi beni mahvetti.
Allah beterinden korusun hepimizi.
Amin insallah canim benimAllah babacığının mekanını cennet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?