Endoskopik yüz germe - Facelift

arkadaşım yaşadıkların çok ağır şeyler üzüldüm hele de bebek olayı beni vurdu allah sabır versin başka acı yaşatmasın

Canım doktoruna hemen bu durumu bildir hayda yamuk nasıl kesiyor ki çizim yapıyorlar bunlar ya (( offf sen bi düzel sen valla rahatlayacağız; ben göz kapağından tamamen vazgeçceğim burundan zaten vazgeçtim anlaşıldı yüze dokunduramayacağım

Misch i cok merak ediyorum bugun doktora gidecekti umarim iyi haberlerle döner

Selam Hanımlar:)
Stres mi heyecan mı bilemiyorum. 25 Mart Çarşamba Ercan Beye Endeskopik yüz germe olacağım. Dua edin. Çabuk iyileşeyim işime döneyim. Sevgiler.

Stres mi heyecan mı bilemiyorum. 25 Mart Çarşamba Ercan Beye Endeskopik yüz germe olacağım. Dua edin. Çabuk iyileşeyim işime döneyim. Sevgiler.
Ayy hadi insallah bende cok merak ettim gercekten
Dualarim seninle

Çok az kalmış ameliyat gününe. İnşaallah iyi geçer. Herşey güzel olur.
bizlerede misch arkadaşımız gibi yazarsan seviniriz.

kızlar günaydın,
misch cnm eminim dediğim gibi olacak sorunsuz ,ici rahatlamış olarak döneceksin yaz hemen bekliyoruz cnm,

black napıyosun araştırmacı gezici estetik gurum benim,ne öğrendiysen yaz cnm ne faydalı bir arkadaşsın sen yaaaaa, allah senden razı olsun umarım senin de hersey gönlünce olur ,

benim suratta ozellikle şakaklarda kıpraşmalar iğne batmalar var umarım iyiye delalettir. kızlar yazmasam da okuyorum bol bol yazın cook eğleniyorum ben burda ben şimdi savaş meydanına dönüyorum( benim evin normal hali ) by.

arkadaşım yaşadıkların çok ağır şeyler üzüldüm hele de bebek olayı beni vurdu allah sabır versin başka acı yaşatmasın
Cok tesekkur ederim,uzuntumu paylastigin icin,Hayat devam ediyor,hepsinin acisi gecti babam haric babamin acisi beni mahvetti.
Allah beterinden korusun hepimizi.

Canim ne olur benimle sureci paylas,Ercan bey e ben de gidecegim, Erhan bey in hastalarini gordum lutfen sen de sureci paylas bana yardim et, dualarim seninle

Ben de Misch i cok merak ediyorum ama inaniyorum ki hayirli haberler ile gelecek insallah

Ben Burak Türkyılmaz'ın fibrocell tedavisini yaptırdım, operasyon riskini almak istemedim, iyi ki de yapmamışım. Fibrocell çok iyi sonuç verdi, bir araştırmanızı çok tavsiye ederim kızlar, ama dikkatli olun ne olur, verdiğiniz kararın en iyisi olduğundan emin olun yoksa pişman olan çok var. İyi araştırmak lazım.

Yaptidiginiz islem nasil bir sey ne sikayeti icin yaptirdiniz acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…