Ben hamilelikten önce yani yıllar önce kullandım ilaç. Seroxat. Hamile kalmak isteyince bıraktım. Evham nedeni ile kullanmıştım bende
Domuz gribi salgını varmış. Saklıyorlar. Kocaelinde tıp fak. De 3 kişi öldü. Biri bebek. Dikkat etmek lazım. Kimseyle sarılıp öpüşmemeli bu ara. Bende antibiyotikle düzeldim biraz
valla ben daha 1.ay önce minik kuzumla burada dostum olan ogltkneye gittim evine şehir dışına 4.gün kaldım ailece görüşüyoruz evet çok iyi arkadaşlarım oldu ama 2.si dostum oldu
Hmmm. Benim asıl yüzleşmekten kaçtığım ne acaba? Hayatta en korktuğum şey çaresiz hastalıklar. Ölmekten korkmam mesela. Ama kazada felan bir anda olsun. Küçük bir ağrı , sızıda hemen aklıma en kötü hastalıklar geliyor, elimde değil. Doktora giderim, onun dediğine inanmam 2,3 doktora daha giderim. Ama azaldı bu durum çok şükür. Bir ara çok fazla idi, ilaçla azaldıanksiyetenin nedeni çoğu kaynakta ;beynin düşünmekten ve yüzleşmekten korktuğu sorunlardan kaçmak için geliştirdiği bir savunma mekanizması olarak geçiyor..beyin başka korku ya da sorunları düşünmemek için yapay bir endişe ortamı yaratıyor kendini oyalıyor..kabuslar gibi tıpkı..sıkıntılı zamanlarda kabus çok görülür örneğin..nedeni beynin ilgiyi başka yere çekip kişiyi sorunlarından uzaklaştırmakmış..çivi çiviyi söker yöntemini kullanıyor demek ki beyin...
Atlattın ya şükür. Artık ne atlattınsa o hastalığa karşı bağışıklık geliştirdin. Bu da iyi bişiben de oyle bilgi aldım ama hastanedeki doktor yok aslında buyutuluyor falan filan dedi..normal gripte lökositler o kadar düşer mi emin değilim..oldum ve atlattım belki de..
Bugun aynaya baktimda kizlar sizden benden genc duruyosunuz inaninki masallahbenim macs lifte ihtiyacim var onuda sorucam doctora ayy cok biktim artik
B black tulips cnm sor macs liftide. Endoskopide alt yanak nekadar toplaniyor diyede sor cnm.
Ayy canim cok sekersin senevet bugun cok yoruldum dinleniymde ercan beye gidicem pazartesi tatlim adamin karsisina musmula gibi cikmiyim
Sen yokken kararlar aldık biz mischcanım biz bi görelim seni muayene edelim hatta
karar verme hemen öyle..aynalar hayatını zehir edebiliyor insanın..bizim evdekiler de spot hep..değiştiremiyoruz da..ampuller bi garip.tepeden bi vuruyo valla ne var ne yok ortada..başka aynalarda bakıyorum o gördüklerim yok..tez zamanda aynayı ya da ışığı değiştir..
ne güzel canım çok sevindim buranın boyel güzel dostluklara vesile olmasına..bahsetmiştim daha önce benim de başka bir siteden öyle bir grubum vardı.10 yıldır filan kopmadık, görüşüyoruz.biri hele can dostum oldu..
pazartesi başlıyorum işe raporluydum..çok kötü bir virüstü bu seferki..dinlenemediğin için uzuyodur süre..
Hmmm. Benim asıl yüzleşmekten kaçtığım ne acaba? Hayatta en korktuğum şey çaresiz hastalıklar. Ölmekten korkmam mesela. Ama kazada felan bir anda olsun. Küçük bir ağrı , sızıda hemen aklıma en kötü hastalıklar geliyor, elimde değil. Doktora giderim, onun dediğine inanmam 2,3 doktora daha giderim. Ama azaldı bu durum çok şükür. Bir ara çok fazla idi, ilaçla azaldı
canım unco diye eczanede satılan ürün var inan kullan 1.ay sonra hastalığa yakalanma oranın minimuma iniyor ben miniğe de kullanıyorum çok şükür bu salgınlara yakalanmadan atlattık
canım unco diye eczanede satılan ürün var inan kullan 1.ay sonra hastalığa yakalanma oranın minimuma iniyor ben miniğe de kullanıyorum çok şükür bu salgınlara yakalanmadan atlattık
hiç duymadım canım sağol alırım..hayır bi de c vitamini alıyodum ona rağmen yakalandım..
umca mı yoksa.suyun içine damlatıyosun?
Sen yokken kararlar aldık biz mischblack hepimizi ayarlayıp bir yerde toplanmamızı sağlıycak. O gün inceleriz artık birbirimizi. Tabi black ide. Ö güne kadar bişi yaptırtmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?