Endoskopik yüz germe - Facelift

tamam canim sorun degil, sen Mehmet bey ile gorsebildin mi? yok su siralarda gorusuyor olman lazims anirim:) guzel haberlerini bekliyorum.
Gelmedi canim henuz bekliyorum erkenden kostum geldim bir saatir bekliyorum tesekur ederim tatlim amin

Kizlar mehmet beyi cok sevdim ben cok sicak ve guven verici hasta pskolojini anliyo nazik elit tatlim her turlu germe yapiyo kalici botoks teknigi vrmis kendi yontemi mr sonucumu istedi ameliyatla cozulur dedi yuzunu yukari kaldirsak daha guzel olucak dedi tam benim istedigim seyler cok guven verdi bana ilk kez bir doktora bukadar guvendim artik bodrum acibademe gidiyo

madem yuz geriyor da beni niye reddetti? oysa ona ameliyat olmayi ben cok istemistim, gecen seneden bu yana ararim ben onu, bana git serdar eren yapsin ameliyatini demisti:))) buna ragmen ben ona hep saygi duydum hep cok sevdim onu, cok begendigim ve takdir ettigim biri

sen ne yaptiracaksin? Mehmet bey e mi ameliyat olacaksin bodrum da acibadem de mi calisacakmis artik? Gaziantep den ayrilmis mi?

hayırlı olsun arkadaşım ama ne olur acele etme,senin hoşuna giden şeyler söylendiği için ani ameliyat olma ve lütfen ameliyat öncesi doktora ameliyat olan kişilere ulaş en doğru referans sana

M misch ahin tutu ,senin isin yok mu demisting bana:))) bak isten basimi kaldiramiyorum zar zor okuyorum burayi

M misch ahin tutu ,senin isin yok mu demisting bana:))) bak isten basimi kaldiramiyorum zar zor okuyorum burayi

kendim için de derim .meşgul olmam lazım yoksa beynim gidip bi yerlere takılıyor..kk de takıntılarla ilgili yuzlerce sayfa var, psikoloji bölümünde, bugün gördüm..cok daha kotu durumda olan arkadaslar var..50 mg ye düşüreceğim ilacımı..

canım çok sevindim iyi hissetmene..sorun neymiş peki yanaktaki?kalıcı botox nasıl bir şey acaba?kaş ortasındaki kası biraz kesip kalıcı etki yaratıyor çoğu dr, onu mu kastetti acaba..
hangi yöntemle yüzünü kaldıralım dedi..bana kızma ama bu yaşta sana açık germe öneren bir doktor benim güvenilmeyecek doktorlar listeme giriyor ister istemez..
soyadını kaçırmışım doktorun.nedir soyadı araştırayım kendimce ben de..

aynı şeyleri düşünmüşüz M misch resimlerine baktım iki kere arkadaşın o kadar genç ki ama yazmadım çok heveslenmiş sadece acele karar verme diyebildim.

blackkk ,cnmm cooook sevindim ,nihayetinde seni anlayan senin de güvendiğin bir dr buldun sonunda , nasıl bir työntem önerdi sana biraz daha detaylı anlatabilirsen biz de sana biraz yorum yaparız , bu kadar cook gezdin araştırdın ama nihayet sorununu cçzecek birine denk geldin coook sevindim cnm. hayırlısı olsun bakalım.

Kizlar doktor un soyismi mutaf, dr mehmet mutaf, basindan takip ettigim oldukca basarili ameliyatlara imzasini atmis bir doktor, gecen sene ben kendisine ulastim hatta kabul etse Gaziantep e gidecektim fakat beni kabul etmedi, yuzu olmayan, saglik sebebi ile estetik yaptirmak zorunda olan hastalarla ilgilenen basarili bir hocadir kendisi.
Tabii saglik sorunu ayri, bizim istedgimiz ameliyatlar ayri, en azindan ben kendi adima konusayim ,benim hic bir saglik sorunum yok cok sukur sadece daha genc daha dinc daha hos olmak istiyorum. Insallah hepimiz en dogru hekim ile istedigimiz sonuca ulasiriz.

Tatlim olur mu oyle sey buraya yaziyorum ki sizde yorum yapin :) klasik germe yapiyim demedi canim butun yuz germe yontemlei yapiyorum yuzundeki sislik yuzunun guzeligini bozmus sen guzel kizsin dedi bende dedimki dokular yukari dogru kaldirilabilir mi benim kalici botoks teknigim var ameliyat seklinde yuzu ucgen yapiyo galiba ben bazen heyecanla doktorlari net anlayamiyorum bugunde heycan yaptim Mr sonucu lazim yarina kadar crktirisrn sabah gel dedi yarin godiyomus ama imkansiz gidemem bu yanagindaki sis kismi cozeriz dedi ben sordum istedim evet oyle daha guzel oluyo dedi ama onerdigi klasik germe degil canm gezdigim doktorlar icjnde en bilgiliiydi gibi tukuruk bezlerime bile bakti ve mr istedi ne biliyim kizlar bem cok beyendim cok mutlu oldum cok samimi buldum

Black benim icin klasik germeyi sormustu,belki siz o kismi yanlis anladiniz:)) cunku black dan rica etmistim sor klasik germe yapiyor mu diye, gecen sene beni kabul etmemisti,bu sene kabul eder mi gibisinden ogrenmek istemistim.

Yorum yapin canlarim hepnizden yorum bekliorum tabiki oyuzden yaziyorum :) cok samimi buldum canim hislerim kuvetlidir sanki digerleri bukadar guven veemisti ercan bey haric oda cok kibar Iyi ama soyle bisey var beni ayna karsuna aldi ercan bey yuzunde pek sorun yok dedi halbuki sislik yuzumu cok etkiliyo yani ruhuma hitap edemedi cok uzuluyorum anlatsmam size benim icin cok onemli mehmet beyde benim duygularimi anladi sislik grcsin cok uzuluyorum dedim cozeriz dedi mr istedi insallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…