geçmiş olsun sana daBugun yarim gun calistim, eve geldim, yatak dosek yatiyorum,
Sagol canim benim, bir usuyorum,bir yaniyorum,oksuruyorumgeçmiş olsun sana da
Sagol canim benim, bir usuyorum,bir yaniyorum,oksuruyorum
Zencefil icecegm belki iyi geliroooffff aynı işte dinlenmeden ilaç almadan zor geçer akşam gözümü açtım bende biraz
canim benim o senin kalbinin ruhunun guzeliginden sadece kafalarimiz degil ruhlarimizda anlasiyo demekki cok sansliyim gercek dost olucak insanlari burda buldum lsistem zorluyo apustan nasil kurtulcam giremiyorumcanım ya şefkat uyandırıyosun bende:)) kocaman bir kucaklayasım var:)
Sanada cok gecmis olsun canimoooffff aynı işte dinlenmeden ilaç almadan zor geçer akşam gözümü açtım bende biraz
geçmiş olsun. Birbir herkesi yokluyor bu gripgeçmiş olsun sana da
Aaa özleriz seni ya. Arada girdiğin gibi bir iki ses ver düşene kadar. Biz yazdıkça da oku. Sonra toptan uzun cevaplar verirsin canımAyy delirdim giremiyorum kizlar ya siteye internet geleene kadr grmycm galiba siz yazin hepsine bakicam umarim sonra
Bugün nasıl oldun pukka? Umarım ateş düşmüştür.Sagol canim benim, bir usuyorum,bir yaniyorum,oksuruyorum
Sen nasıl oldun Jelesec. Ateş geçmezse doktora gidin tahlil yaptırın lütfen. Bu ara salgın kötüoooffff aynı işte dinlenmeden ilaç almadan zor geçer akşam gözümü açtım bende biraz
canim benim o senin kalbinin ruhunun guzeliginden sadece kafalarimiz degil ruhlarimizda anlasiyo demekki cok sansliyim gercek dost olucak insanlari burda buldum lsistem zorluyo apustan nasil kurtulcam giremiyorumttneti ariyorum bu kezde adres gorunmuyo sistemde en iy isi bayisine gidiyim micsh bitanecim kocaman opuyorum seniguzel arkadsim
dün İstanbul a toplantıya gitmiştim. Erken bitince abiye kıyafet bakim diye bir AVM ye geçtim. Abiyeleri giydim. Aynada kendime bir baktım. Aman Allahım. 55 yaşında bir ben var karşımda. Yanlar iyice çökmüş. Dudak kenarları aşağı inmiş ve surat resmen yamulmuş. Kıyafetlere bile doğru düzgün bakamadım. Canım çok sıkıldı. Arkadaşım saçmalama yok bişeyin dedikçe ağlayasım geldi. Akşam geç vakit buraya girdim. AAA bir baktım prova odalarının ışıklarının rezilliğinden bahsedilmiş. Azıcık içim rahatladı. Ancak genede durum vahim yaw. Evvelden hiç böyle görünmezdim o odalarda ben
Canım istinyeparkta idim. Saat 4 den 8 e kadar dolandım arkadaşla. Haber vermek aklıma gelmedi. Toplantıdan çıkıp oraya geçince düşünemedim. Ama başka zaman haber veririm. kahve içerdik birlikte, yorgunluk atarken sende bize katılırdın aslında iyi olurdu. bişi de bulamadım. Çok minyonum ya ben. Abiyeler için çok tadilat gerekiyor. bir tane Beymen de az tadilatla olabilecek buldum. Başka dolanmalarımda bulamazsam o olabilir en son alternatifim.yaşlılığımız nasıl olacak bizim..o aynalarda kolumda bile selülit varmış gibi duruyor..öğlen lpg ye gireceğim.
hangi avm ye gittin, uğrardım belki:)
yanlız misch abartmıyorum. Beymen deki prova odası koca bir oda. Böyle rahat rahat bakınırken kıyafete suratımla göz göze geldimyaşlılığımız nasıl olacak bizim..o aynalarda kolumda bile selülit varmış gibi duruyor..öğlen lpg ye gireceğim.
hangi avm ye gittin, uğrardım belki:)
Canım istinyeparkta idim. Saat 4 den 8 e kadar dolandım arkadaşla. Haber vermek aklıma gelmedi. Toplantıdan çıkıp oraya geçince düşünemedim. Ama başka zaman haber veririm. kahve içerdik birlikte, yorgunluk atarken sende bize katılırdın aslında iyi olurdu. bişi de bulamadım. Çok minyonum ya ben. Abiyeler için çok tadilat gerekiyor. bir tane Beymen de az tadilatla olabilecek buldum. Başka dolanmalarımda bulamazsam o olabilir en son alternatifim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?