- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
doktora gdip baktırsan daha doğru olmaz mı? Birinin vucudunda demir eksiktir o demir tavsiye eder. Birinin B12 eksiktir ona dinçlik veren B12 olduğu için onu tavsiye eder. En doğrusu doktora gidip değerlerine baktırman. Ama genel anlamda B12 takviyesi alabilirsin. Suda çözülen bir vitamin olduğu için zehirlenmeye yol açmaz fazlası vucuttan atılır.Merhaba bayanlar .Ben 28 yaşında, evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Enerjim çok düşük .Bildiğiniz enerji verici yiyecekler varsa ya da ilaç olur hep olur benimle paylaşırmısınız?
Ayrıca eve gelince enerjim bittiği için gülecek halim bile kalmıyor ,bu kadar zordayım...
doktora gdip baktırsan daha doğru olmaz mı? Birinin vucudunda demir eksiktir o demir tavsiye eder. Birinin B12 eksiktir ona dinçlik veren B12 olduğu için onu tavsiye eder. En doğrusu doktora gidip değerlerine baktırman. Ama genel anlamda B12 takviyesi alabilirsin. Suda çözülen bir vitamin olduğu için zehirlenmeye yol açmaz fazlası vucuttan atılır.
ya doktora bakma diyeceğim şimdi ama neyse. doktor referans aralıkların bir tık üstünde bile olsa gerek yok der. Hepsi mi iyi çıktı. Hangi değerlerine baktırdın merak ettim.Kan tahlili yaptırdım .Ama herhangi bir sorun çıkmadı.Doktor bana Maşallahın var dedi:)
Keçiboynuzu pekmezi nasıl tüketmeliyizSp....dn all day....bide düzenli keçiboynzu pekmezi...
Doktora enerji düşüklüğü olduğunu söyledim .O da bakabileceğim her şeye bakayım dedi.Benim okuyabildikleri B12 serritin, magnezyum ,kolesterol ,albümin Demir vesaire yazıyor detaylı Bilginiz varsa resmini çekip yollayayımya doktora bakma diyeceğim şimdi ama neyse. doktor referans aralıkların bir tık üstünde bile olsa gerek yok der. Hepsi mi iyi çıktı. Hangi değerlerine baktırdın merak ettim.
Eczanede keçiboynuzu özü var.ben onu kullanıyorum hamile olduğum için miktarı düşürdüm sadece günde bir yemek kaşığı içiyorum.hamile kalmadan önce enerji olsun diye günde yarım çay bardağı içiyordum...Keçiboynuzu pekmezi nasıl tüketmeliyiz
Keçiboynuzu pekmezi nasıl tüketmeliyiz
gönderebilirsin bakarız..Doktora enerji düşüklüğü olduğunu söyledim .O da bakabileceğim her şeye bakayım dedi.Benim okuyabildikleri B12 serritin, magnezyum ,kolesterol ,albümin Demir vesaire yazıyor detaylı Bilginiz varsa resmini çekip yollayayım
Malesef hiç eğlenceli arkadaşım yok .İçlerinde en eğlenceli benim. O derece basit yaşıyorum .Sanırım ama hareketli şarkıları dinlerim. Benim gün içinde Hareketlerim İyidir sorun ;Akşama gülecek halim bile kalmaması.kuru yemiş...kuru meyveler...hareketli şarkılar..eğlenceli arkadaşlar...
Tamam o zaman. Ekledim .Buyrun bir bakın.gönderebilirsin bakarız..
Merak da ettim hani..
Bende kullanabilirim o zamanSabah aç karnına iki çorba kaşığı olarak yıllarca kullandım ben, bronşitim için kullandım aslında ama cidden insanı zinde tutuyor
Bende çocuk emziriyorum. Ne kadar içmeliyim acaba?Eczanede keçiboynuzu özü var.ben onu kullanıyorum hamile olduğum için miktarı düşürdüm sadece günde bir yemek kaşığı içiyorum.hamile kalmadan önce enerji olsun diye günde yarım çay bardağı içiyordum...
Sakin enerji takviyesi almayin. Fizyolojik bir problem varsa onu anlamak icin kan tahlili yaptirin.Merhaba bayanlar .Ben 28 yaşında, evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Enerjim çok düşük .Bildiğiniz enerji verici yiyecekler varsa ya da ilaç olur hep olur benimle paylaşırmısınız?
Ayrıca eve gelince enerjim bittiği için gülecek halim bile kalmıyor ,bu kadar zordayım...
bir de keçiboynuzu özünü denemelisin.Sabah aç karnına iki çorba kaşığı olarak yıllarca kullandım ben, bronşitim için kullandım aslında ama cidden insanı zinde tutuyor
Ben şok...ŞokTamam o zaman. Ekledim .Buyrun bir bakın.
Canım sende bir yemek kaşığı iç..faydaları sayılamayacak kadar çok.Bende çocuk emziriyorum. Ne kadar içmeliyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?