Enerji takviyesi bilen var mı?

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Merhaba bayanlar .Ben 28 yaşında, evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Enerjim çok düşük .Bildiğiniz enerji verici yiyecekler varsa ya da ilaç olur hep olur benimle paylaşırmısınız?

Ayrıca eve gelince enerjim bittiği için gülecek halim bile kalmıyor ,bu kadar zordayım...

doktora gdip baktırsan daha doğru olmaz mı? Birinin vucudunda demir eksiktir o demir tavsiye eder. Birinin B12 eksiktir ona dinçlik veren B12 olduğu için onu tavsiye eder. En doğrusu doktora gidip değerlerine baktırman. Ama genel anlamda B12 takviyesi alabilirsin. Suda çözülen bir vitamin olduğu için zehirlenmeye yol açmaz fazlası vucuttan atılır.

Kan tahlili yaptırdım .Ama herhangi bir sorun çıkmadı.Doktor bana Maşallahın var dedi:)

Kan tahlili yaptırdım .Ama herhangi bir sorun çıkmadı.Doktor bana Maşallahın var dedi:)
ya doktora bakma diyeceğim şimdi ama neyse. doktor referans aralıkların bir tık üstünde bile olsa gerek yok der. Hepsi mi iyi çıktı. Hangi değerlerine baktırdın merak ettim.

ya doktora bakma diyeceğim şimdi ama neyse. doktor referans aralıkların bir tık üstünde bile olsa gerek yok der. Hepsi mi iyi çıktı. Hangi değerlerine baktırdın merak ettim.
Doktora enerji düşüklüğü olduğunu söyledim .O da bakabileceğim her şeye bakayım dedi.Benim okuyabildikleri B12 serritin, magnezyum ,kolesterol ,albümin Demir vesaire yazıyor detaylı Bilginiz varsa resmini çekip yollayayım

gönderebilirsin bakarız..
Merak da ettim hani..

kuru yemiş...kuru meyveler...hareketli şarkılar..eğlenceli arkadaşlar...
Malesef hiç eğlenceli arkadaşım yok .İçlerinde en eğlenceli benim. O derece basit yaşıyorum .Sanırım ama hareketli şarkıları dinlerim. Benim gün içinde Hareketlerim İyidir sorun ;Akşama gülecek halim bile kalmaması.

Bende çocuk emziriyorum. Ne kadar içmeliyim acaba?

Sakin enerji takviyesi almayin. Fizyolojik bir problem varsa onu anlamak icin kan tahlili yaptirin.
Anemi, tiroid ve gluten problemi yoksa, besin stilinizi diyetisyenle ayarlayin.
Anemi varsa B12, ve demir takviyesi lazim.
Ama bir an once doktorunuza gorunun.

Sabah aç karnına iki çorba kaşığı olarak yıllarca kullandım ben, bronşitim için kullandım aslında ama cidden insanı zinde tutuyor
bir de keçiboynuzu özünü denemelisin.
Yıllardır kronik
Tamam o zaman. Ekledim .Buyrun bir bakın.
Ben şok...Şok
maşallah diyeyim bu ne değerler. Senin yaşın kaç ki bu kadar minimum çıkmış değerlerin.
Alla alla genetiğin mi iyi yoksa iyi mi besleniyorsun? Yaşın kaç?
Şu değerlere göre takviyeye gerek yok cidden ama magnezyum alınabilir. Normalde ben Karatay'a göre besleniyorum. Karatay magnezyum değerini 2'nin altına düşümüyor. Bunun için de günde 1 tane maden suyu içebilirsin takviye almak istemezsen. Şaşırdım cidden maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…