- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Sen niye burayi kafana takiyosun bosver.Aslında haklısın. Burda yazan üzücü şeyleri okuyunca akşama kadar düşünüyorum. Sonra Benim gözler pörtLüyor.üzülüyorum.
Kan tahlili yaptırdım. Doktor Maşallahın var dedi. Diyetisyen hiç düşünmedim. 1 68 boyunda ve 63 kiloyum. Diyet mi yapmam lazımSakin enerji takviyesi almayin. Fizyolojik bir problem varsa onu anlamak icin kan tahlili yaptirin.
Anemi, tiroid ve gluten problemi yoksa, besin stilinizi diyetisyenle ayarlayin.
Anemi varsa B12, ve demir takviyesi lazim.
Ama bir an once doktorunuza gorunun.
Bende şeker yiyen insanlar özeniyorum Aslında. tatlıları bol bol yiyip çaya bir sürü şeker katıyorlar Çok da keyifli içiyorlar.Şeker yemeyen insan görünce ben
çok özeniyorum maaşalaahh
Merhaba bayanlar .Ben 28 yaşında, evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Enerjim çok düşük .Bildiğiniz enerji verici yiyecekler varsa ya da ilaç olur hep olur benimle paylaşırmısınız?
Ayrıca eve gelince enerjim bittiği için gülecek halim bile kalmıyor ,bu kadar zordayım...
Haklısın. İnsanlık hali. Üzülüyorum bazen. Ama dediğin gibi kafaya takmayacağım. Teşekkür ederim.Sen niye burayi kafana takiyosun bosver.
Kan testi yaptırdım. sonuçlarım iyiymiş. Ben de kendimce araştırmak istedim.bir kan testi yaptirin, seker olabilir, demir eksikligi, magnezyum eksikligi anemi hersey olabilir, yeterince su icmiyorsaniz olabilir, bir suru sebebi olabilir yani.
Canım böyle şeyler vücutta depolandıkca etki gösteriyor.ben bir seneye yakındır kullanıyorum enaz bir ay dan sonra verim alırsın.Akşam eve dönerken alacağım. Bir şişe bakalım nasıl olacak . kaç gün kullanmalıyım, verim alabilmek için acaba?
Tamam canım. Çok teşekkür ederim.Canım böyle şeyler vücutta depolandıkca etki gösteriyor.ben bir seneye yakındır kullanıyorum enaz bir ay dan sonra verim alırsın.
Kan testi yaptırdım. sonuçlarım iyiymiş. Ben de kendimce araştırmak istedim.
Aslında saat 4-5 arası midem öyle bir kaşınıyor ki sanki delik .�şte o zaman yiyiyorum.hmm ilginc benim esimde de oluyor isten gelince resmen yiligip kaliyor bazi gunler ama anemisi var, bazen takviyeler aliyor magnezyum ve folik asit surekli degil ama bobrekler icin iyi degil bence hatta doktora danisilmasi da lazim bence.
Aksam yemegi ile ogle yemegi arasimi cok uzun acaba sizin soyle 4-5 gibi bir saglikli atistirma ile kan sekerinizi duzenleseniz belki yorgunluk hissi gider.
Evdemı bahsettgınız durumlarAslında evet.. hiçbir işimi tam yapamadığım için kendime iyi hissetmiyor da olabilirim. Eksikliklerimi gidermek için enerjiye ihtiyacım olduğunu düşündüm.
doktora gdip baktırsan daha doğru olmaz mı? Birinin vucudunda demir eksiktir o demir tavsiye eder. Birinin B12 eksiktir ona dinçlik veren B12 olduğu için onu tavsiye eder. En doğrusu doktora gidip değerlerine baktırman. Ama genel anlamda B12 takviyesi alabilirsin. Suda çözülen bir vitamin olduğu için zehirlenmeye yol açmaz fazlası vucuttan atılır.
Evdemı bahsettgınız durumlar
bendede var bu 6 yasında oglum var aksam yemek hep oluyor evde yemek yememız 6.30 derslerı oturup kalkamız maxımum 1 saat sonra onceden mutfak dolabı sılerdım zart ederdım zurt ederdım yok eve kadın gelıyor tamamen bosa cıktım bırak hevesımde yok ama rahatsızımda sanırım tatılım geldı
Ben kadın bulamadım. Bakıyorum. Gelse rahatlarim belki.Evdemı bahsettgınız durumlar
bendede var bu 6 yasında oglum var aksam yemek hep oluyor evde yemek yememız 6.30 derslerı oturup kalkamız maxımum 1 saat sonra onceden mutfak dolabı sılerdım zart ederdım zurt ederdım yok eve kadın gelıyor tamamen bosa cıktım bırak hevesımde yok ama rahatsızımda sanırım tatılım geldı
At ipek benim B12 452 ye düşmüş ya 827den,beslenmem de değişmedi nedir anlamadım
Biz 23 nisanda 2 günlüğüne didim gitmiştik. İ bile iyi gelmişti sanki. :) hiç çalışmasam. Hep tatil yapsam : Day evet bu sene tatilim benim de erken geldi,
akşam hesap yaptım, daha iki ay çalışıcam
Biz 23 nisanda 2 günlüğüne didim gitmiştik. İ bile iyi gelmişti sanki. :) hiç çalışmasam. Hep tatil yapsam : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?