- 28 Ağustos 2018
- 54
- 32
- 38
- Konu Sahibi birmasalperisi
-
ben de bugün başladım 64 küsürlerle başarılar dilerim8 Ekim 2018 Pazartesi 72.0
Pazartesi başlayan diyetlere asla inanmam, öyle denk geldi
72.0 ile başlıyorum. Buradaki hikayeler çok büyük motivasyon kaynağım olacak inanıyorum. İki çocuktan sonra hiç bir engelim yok zarif bir silüete dönüşmem için.
Bana katılmak isteyenler ilk hedefimiz 8 Aralık 2018'e kadar tam 5 kilo vermek!! Her pazartesi, her çarşamba ve her cuma ben tartılacağım isteyen eşlik etsin
Yatana kadar da 3 litre su! Sağlıklı beslenme her fırsatta yürümek, koşmak, hoplamak, zıplamak :)
Başarılar diliyorum orkideciğim. :)ben de bugün başladım 64 küsürlerle başarılar dilerim
65 nasıl güzel bir kilo benim için bir bilsen :)bende 1.5 ayda 10 kilo verdim .ekim sonuna kadarda dikkat edeyim 5 kilo daha vereyim diyorum bugün 65,50 çıktım
1.67 cnm bende bu kiloyu hiç görmemiştim ,doğum herşeyi gösteriyor.74 den düştüm bu kiloya ben65 nasıl güzel bir kilo benim için bir bilsen :)
Hiç 65 ol-a-madım. 67 olmak büyük başarı olacak bana da. Boyun kaç acabailkduyansenol benim boy 1.63
başarılar canım bol eksilerSabah köz kırmızı biber ceviz peynir zeytin .. kafama göre bu sabah karatay kahvaltısı ettim.
Hepimize bol eksiler Orkideciğim çok teşekkür ederim.başarılar canım bol eksiler
Yarın için bugünü biraz sıkı tutalım o zaman, tabii beraber takip ederiz durumumuzu inşallah 70.7 falan olurum sanırım.Selam :) 10 kilo civari vermek istiyorum, tarti gunlerine katilabilir miyim ben de? En son gecen hafta tartildim 63lerdeydim, cuma gunu ilk bildirimimi yaparim :)
yazmıyorsun ne durumdasınEki Görüntüle 2197207 Eki Görüntüle 2197208 Eki Görüntüle 2197209
Aralık ayına kadar beş kilo demiştim, ama her hafta 1 kilo verebilirsem bildiğin -10 kilo olabilirim bir aydınlanma oldu bu hafta benim için
çok iyi durumda değilim canım sen de farketmişsindir ne yazık ki kadın hastalıklarından bir sorun yaşadım çok şükür yavaş yavaş iyileşiyorum toparlanıyorum.yazmıyorsun ne durumdasın
geçmiş olsun canım sıkma canını kaldığın yerden devam etçok iyi durumda değilim canım sen de farketmişsindir ne yazık ki kadın hastalıklarından bir sorun yaşadım çok şükür yavaş yavaş iyileşiyorum toparlanıyorum.
Tekrar devam etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?