- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi birmasalperisi
-
sevindim senin adına ben de diyetisyene gitmek isttiyoru baya dağıldım hem de tahl,l snuçlarıma göre diyet uygularım haber bekliyorum sendenorkide1453 cim selam canım haftaya dr için randevu aldım malum tatil olunca okullar ben de çocuklarımla zaman geçirmek için haftaya kısmet olursa biraz izin alıcam ve dr tahlil işlerini de halletmeye çalışacağım. sonuçları seninle de paylaşacağım canım. aklımdasın
Merhaba canımhanmeli günaydın.
aradan yaklaşık 6 gün geçmiş gün gün buraya gelemedim..
6 gündür 1,5 kilo verdim 74.0 üm ama nasıl verdiğimi de hiç anlamadım desem, akşamları mümkünse hiç ama ille de yiyeceksem 7 den sonra sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Bakalım... çok mutsuzum 70.0 olayım da bir önüme bakacağım saonrasında. Sen de bir kez başarmışsın biraz HIRS, biraz azim ve kararlı olmak şart.. Beraberce atalım şu üstümüzdeki fazlalıkları.
Teşekkür ederim, yol arkadaşlığı teklifin için ben de seni takibe alıyorum o vakit
Ay bebeğim beraber ilerliyoruz
Ben bugün 72.8 gördüm ama bu hafta bence 73 şerit oynayacağım.. o rakam gerçekten çok açlık çekilmiş bir akşamın sabaha yansımasıbu hafta 73 şerit görmeye hazırım yani daha azı elbette harika ama olmasa da olur.. nasılsa 73 değil 63 lere ineceğiz ✌şimdilik buralarda dolansak bir şey olmaz
Bugünün nasıl geçti peki spor yapabildin mi? Benlm eşim bedelli askerden dönüyor kv ko vs geldi spor olmadı bugün.. bakalım ne zaman gidecekler
Ha bir de Allah'ım ya... Çok kızdım hani o kadar zamanında zayıfladık.. çok güzel zayıflamışsın deniyorlar.. kilo alınca hemen kilo almışsın.. he dedim koca hasretine kendimi yemeğe verdim ...
Yok kız bazen bile bile aç bırakıyorum kendimi daha eksi görmek için.. ama iyi değil işte değil mi?Hanmeli canım sen 71 leri görmüşsün. Ben 74 leriama geçen haftadan sonra hızla toparlarım inanıyorum.
Canım aç kalıyorum bir sorun var demişsin. Yoğurt, kefir ve yeterli et (protein) tüketebiliyor musun?
Yok kız bazen bile bile aç bırakıyorum kendimi daha eksi görmek için.. ama iyi değil işte değil mi?
Şu iki gündür kaçamak yaptım.. olmadıbugün 4 er saatte öğünlerimi yemeye özen göstericem inşallah ♥
Sen neden hala 74 lerdesin canım ya.. beraber gidiyorduk ne güzel.. foruma da nadir giriyrosun
benim diyetisyen randevum vardı iptal oldu diyetisyen tarafından sonra da dedem hastaneye yattı üzücü bi dönem geçiriyoruz maalesef kendimi yemeğe verdim hiç konsantre değilimorkide1453 sen ne yaptın sen de kontrole gidecektin inşallah birşey çıkmamıştır canım.
Ben de dün akşam eve gidince istediğim kadar yedim herşeyden doydum ama saat 7.5 dan saat gece 12 ye kadar birşey yemeyip yattım. Bana teşhis de kondu orta dereceli mitral kapak daralmasıbenim diyetisyen randevum vardı iptal oldu diyetisyen tarafından sonra da dedem hastaneye yattı üzücü bi dönem geçiriyoruz maalesef kendimi yemeğe verdim hiç konsantre değilim
geçmiş olsun cnm ben de yemek yediğim için mutlu değilim bugun dikakt etmeye başladım tekrarBen de dün akşam eve gidince istediğim kadar yedim herşeyden doydum ama saat 7.5 dan saat gece 12 ye kadar birşey yemeyip yattım. Bana teşhis de kondu orta dereceli mitral kapak daralmasıalışacağız artık bununla yaşamaya, yapılacak birşey yok.
Canım diyetisyen gidiyor musun ben epeydir konsantrasyonumu kaybetmiştim dün gittim baya iyi geldiHemen hemen bir haftadır akşamları birşey yemeden yatıyorum. (Saat 7 de herşey bitmiş oluyor) Şu an değişik bir şişkinlik düzensizlik var yeniden bir düzene girmeye çalışıyorum.
Sabahları 1 küçük şişe (0,5 ml. ) olmak üzere günlük 2 litreyi bitirmeye gayret ediyorum.
Şu an çok artıdayım 73.7 yi görmüştüm. Nasıl hızlı yol alacağımın farkındayım sonuç itibariyle.
Bu hafta moral bozmak tartıya çıkmak istemedim. Haftasonu da yazamam ama pazartesi için inşallah güzel sonuçlar alacağım.
Orkideciğim ben haftasonları pek bakamıyorum, evde bilgisayarımız da yok.Canım diyetisyen gidiyor musun ben epeydir konsantrasyonumu kaybetmiştim dün gittim baya iyi geldi
benim 3 ay gibi bi sürede verebilevceğimi söyledi ben daha önce de gitmiştim sonra 3 yıl kendim bocaladım kesinlikle diyetisten kontrolünde devam etmek gerekiyor motivasyon açısından bendeki duygusal açlıktı bi de ayda 1 kere para ödüyorum bir kere de kontrol denk geliyor ücretsizOrkideciğim ben haftasonları pek bakamıyorum, evde bilgisayarımız da yok.
Yok canım hiç gitmedim. Ama acaip motive edeceğine eminim diyetisyenin. Ne dedi sana, neler yaptınız. Çocukların okulu dersleri derken bütçe de ayıramıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?