Enerjik, kararlı ve azimle başlıyorum.

HİÇ ama hiç iyi durumda değilim, genellikle başarı haberleri yer alırken alın size bir başarısızlık hikayesi.
74.0 kiloya çıktım. Çabalamama gerek kalmadı, doysam da doymasam da yediğim için diyelim,
Pes etmek mi! Asla..
Hadi kızım, sana göre değil bu fillikler, sen ki istediğinde 65 kiloyu rahatlıkla göreceksin tartıda! başlayalım o zaman yeniden! 71, 72 de neymiş! hepsini ezip geç!

iyi bi zamanlama yaza kadar yavaş yavaş panık yapmadan başarılar dilerim

Tekrar toparlıyorum, ama bedenimi değil, ruhumu!
Herşey düşüncede başlar, düşüncede biter,
Bir çöplük gibi doldurduğum bedenimden özür dilerim. Artık kendi bedenime döneceğim doğumlar vs bitti normale geçeceğim diye sözler vererek neredeyse 9 sene olacak, dolacak... ama artık yeter!

Günleri nasıl geçirdiğimi aşağıdaki gibi özetleyeceğim. Öğle yemeği öncesi dev bardağımla kefir ayran su içmeyi rutinleştirip öğleni hafif geçireceğim. Evet gün daha bitmedi ama böyle bitecek! İmzamı atıyorum!

17 Aralık 2019 Kilom: 75.3

Bugün:
Sağlıklı Beslendim, (ayran, kefir, bol yeşillik)
İki litre su içtim
Abur cubur, Tatlı yemedim
Sporumu yaptım

Yarın cuma,
Her pazartesiyi her çarşambayı ve her cumayı tartı günü ilan ediyorum!
Diyet günüklerine şöyle bir göz attım bugün, gerçekten takipte olup tartı fotoğraflı ilerlemek daha çok motive edecek beni.
Haydi başlayalım!
Biz istedikten sonra kim tutabilir bizi? :)

kaç kılosun cnm

Her hafta yarımşar kilo yarımşar kilo artmaktayım
değerlerine baktırdın mı ben yıllarca baktırdım sonunda iyi bi endokrin uzmanınan denkgeldim herşeyi tek tek açıkladı ilacını verdi demir iğnesine başlayamadım henüz ama iğneye de başlarsam süper olacak insülin direnci içi,n de ilaca başladım ben baş ağrılarım bile azaldı hepsi biribirini tetikliyormuş

Orkideciğim akşamları eve gittiğimde iş çıkışı ağır bir bitkinlik yaşıyorum, hastalandım bir ara geçen sene kasımda küçük bir operasyon geçirdim. İş çıkışı bitkinliğimi de açıkçası ben tembelliğime bağlıyorum hep çocuklarım büyüdüler, (çok şükür)
Çok haklısın endokrin uzmanına ve genel bir taramaya girmem gerekiyor, onsekiz yıldır çalışıyorum ve izin almak çok zor maalesef sağlığımızı hep geri plana atıyoruz

Akşam yeme isteği herkese geliyor ya, ben onu kıramıyorum.. Fiyona gibiyim (Sherek) gündüz başka, akşam işten gelince başka
Gece yiyip yatmalarım olmadığı için belki 75 im...
HEDEFİM 65!

benim de tüm vücudum ağrırdı azcık iş yapsam başım tutardı vitaminlerim baya düşmüş hemen uykum da gelirdi çok şükür toparladım sen de mutlaka baktır

Pazartesi günü de tartıldım 75.5 idim, bugün 75.4..
Ey kilolar kurtulacağım sizden birer birer...
Önce başladığım noktaya dönmeliyim, 68 kiloya!
Sonra 65 i hedefleyeceğim Allahın izniyle..

Kilom 75.5 hiç eksiye düşmedim 10 gündür hiç 74 ü göremedim
Demek ki kendime "dur" diyorum, şimdi su iç, şimdi yeme kahve iç diyebiliyorum. Çünkü 75'in üzerine çıkmıyorum.
Ama hepsi bu.. yine doyuyorum, akşamları tok yatabiliyorum, ben ne yapmaya çalıştığımı tam olarak bilemiyorum.

İradeli olmak zorundayım, günü muhteşem geçirip geçirip de akşam yemelerini yendiğim an bu iş bitecek.
Bugünü miladım ilan edeyim...
Akşam aç yatacağım.. başka oluru başka yolu yok bu işin

Canım sana da motive olsun diye konuma yazmak istedim hem bana da motive olur..
Aynı kilodayız ben de 2018 Ekim de doğum yapmıştım doğumdan bir hafta sonra 76 görerek spor diyet başlamıştı ben de ama 67 lerden duraksama olunca benim irademe kırıldı ve şu an başladığım yere geri döndüm.. bi kaç gündür sabah öğle akşam 76 karda çıkıyorum çok sinirlendim kendime.. malesef başka kıyafette rahat edemediğim için düşün tekrar hamilelik kıyafetini giymeyeebaşşadım ve beni bugün bir kaç kişi hamile sandı
Ben de hedefini 65 yaptım ve başladım artık kesin bir kaç zamandır bir çabalama içerisindeyim zaten şu an artık yarın yiyeceğim yemeği düşünmüyorum heycanla sabah koşuya gitmeyi bekliyorım beraber haberleşelim canım .. sen de Yaz mutlaka gün gün ben de yazarım sana

hanmeli günaydın.
aradan yaklaşık 6 gün geçmiş gün gün buraya gelemedim..

6 gündür 1,5 kilo verdim 74.0 üm ama nasıl verdiğimi de hiç anlamadım desem, akşamları mümkünse hiç ama ille de yiyeceksem 7 den sonra sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Bakalım... çok mutsuzum 70.0 olayım da bir önüme bakacağım saonrasında. Sen de bir kez başarmışsın biraz HIRS, biraz azim ve kararlı olmak şart.. Beraberce atalım şu üstümüzdeki fazlalıkları.

Teşekkür ederim, yol arkadaşlığı teklifin için ben de seni takibe alıyorum o vakit

orkide1453 cim selam canım haftaya dr için randevu aldım malum tatil olunca okullar ben de çocuklarımla zaman geçirmek için haftaya kısmet olursa biraz izin alıcam ve dr tahlil işlerini de halletmeye çalışacağım. sonuçları seninle de paylaşacağım canım. aklımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…