- 28 Ağustos 2018
- 54
- 32
- 38
- Konu Sahibi birmasalperisi
-
Eki Görüntüle 2197207 Eki Görüntüle 2197208 Eki Görüntüle 2197209
Aralık ayına kadar beş kilo demiştim, ama her hafta 1 kilo verebilirsem bildiğin -10 kilo olabilirim bir aydınlanma oldu bu hafta benim için
iyi bi zamanlama yaza kadar yavaş yavaş panık yapmadan başarılar dilerimHİÇ ama hiç iyi durumda değilim, genellikle başarı haberleri yer alırken alın size bir başarısızlık hikayesi.
74.0 kiloya çıktım. Çabalamama gerek kalmadı, doysam da doymasam da yediğim için diyelim,
Pes etmek mi! Asla..
Hadi kızım, sana göre değil bu fillikler, sen ki istediğinde 65 kiloyu rahatlıkla göreceksin tartıda! başlayalım o zaman yeniden! 71, 72 de neymiş! hepsini ezip geç!
Teşekkür ederim orkideciğimiyi bi zamanlama yaza kadar yavaş yavaş panık yapmadan başarılar dilerim
kaç kılosun cnmYarın cuma,
Her pazartesiyi her çarşambayı ve her cumayı tartı günü ilan ediyorum!
Diyet günüklerine şöyle bir göz attım bugün, gerçekten takipte olup tartı fotoğraflı ilerlemek daha çok motive edecek beni.
Haydi başlayalım!
Biz istedikten sonra kim tutabilir bizi? :)
Her hafta yarımşar kilo yarımşar kilo artmaktayımkaç kılosun cnm
değerlerine baktırdın mı ben yıllarca baktırdım sonunda iyi bi endokrin uzmanınan denkgeldim herşeyi tek tek açıkladı ilacını verdi demir iğnesine başlayamadım henüz ama iğneye de başlarsam süper olacak insülin direnci içi,n de ilaca başladım ben baş ağrılarım bile azaldı hepsi biribirini tetikliyormuşHer hafta yarımşar kilo yarımşar kilo artmaktayım
Orkideciğim akşamları eve gittiğimde iş çıkışı ağır bir bitkinlik yaşıyorum, hastalandım bir ara geçen sene kasımda küçük bir operasyon geçirdim. İş çıkışı bitkinliğimi de açıkçası ben tembelliğime bağlıyorum hep çocuklarım büyüdüler, (çok şükür)değerlerine baktırdın mı ben yıllarca baktırdım sonunda iyi bi endokrin uzmanınan denkgeldim herşeyi tek tek açıkladı ilacını verdi demir iğnesine başlayamadım henüz ama iğneye de başlarsam süper olacak insülin direnci içi,n de ilaca başladım ben baş ağrılarım bile azaldı hepsi biribirini tetikliyormuş
benim de tüm vücudum ağrırdı azcık iş yapsam başım tutardı vitaminlerim baya düşmüş hemen uykum da gelirdi çok şükür toparladım sen de mutlaka baktırOrkideciğim akşamları eve gittiğimde iş çıkışı ağır bir bitkinlik yaşıyorum, hastalandım bir ara geçen sene kasımda küçük bir operasyon geçirdim. İş çıkışı bitkinliğimi de açıkçası ben tembelliğime bağlıyorum hep çocuklarım büyüdüler, (çok şükür)
Çok haklısın endokrin uzmanına ve genel bir taramaya girmem gerekiyor, onsekiz yıldır çalışıyorum ve izin almak çok zor maalesef sağlığımızı hep geri plana atıyoruz
Tamam canım. Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda baktıracağım haftaya randevumu alayım seni de haberdar ederim.benim de tüm vücudum ağrırdı azcık iş yapsam başım tutardı vitaminlerim baya düşmüş hemen uykum da gelirdi çok şükür toparladım sen de mutlaka baktır
Canım sana da motive olsun diye konuma yazmak istedim hem bana da motive olur..Kilom 75.5 hiç eksiye düşmedim 10 gündür hiç 74 ü göremedim
Demek ki kendime "dur" diyorum, şimdi su iç, şimdi yeme kahve iç diyebiliyorum. Çünkü 75'in üzerine çıkmıyorum.
Ama hepsi bu.. yine doyuyorum, akşamları tok yatabiliyorum, ben ne yapmaya çalıştığımı tam olarak bilemiyorum.
İradeli olmak zorundayım, günü muhteşem geçirip geçirip de akşam yemelerini yendiğim an bu iş bitecek.
Bugünü miladım ilan edeyim...
Akşam aç yatacağım.. başka oluru başka yolu yok bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?