Bakırköyde yatmak depresyondan çıkmak asına çok mantıklı bi hareket gerçekten,bende mi yapsam ki
Mügişş,bu aralar havalar bozuldu senin de havan bozuldu.Ne ara girdin bu kadar depresyona çık çabuk ordan,filmler izle,kitap oku ,canın ne istiyorsa yap.Yalnızlığının özgürlüğünün tadını çıkart.İş bulunca keşke yapsaydım diye dövüneceksin.
kız bu depresyon mu oluyo ben kesin depresyondayım bi de benim bebiş rahat rahat depresyona bile giremiyorum kıymetini bilkız hiç bir şey yapasım yok işte, malak gibi tüm gün yatıyorum bi o koltukta, bir bu koltukta.
benim bu depresyonum uzun süreli bir depresyon aslında. yedim yani kafayı ben
O zaman işe hareketli bir müzik açmakla başla,yine malak gibi yat,gerisi gelirkız hiç bir şey yapasım yok işte, malak gibi tüm gün yatıyorum bi o koltukta, bir bu koltukta.
benim bu depresyonum uzun süreli bir depresyon aslında. yedim yani kafayı ben
Al benden de o kadar. İşi bile biraktim. Yaşam enerjim kalmadi gibi. Evdeyim şu an. Halsizlik de var.
Mügecim osman pazarlama filmi çıktı bugün. Ona bi git koşarak canım
Gecmis olsun. Tedavi goruyor musunuz? Terapi ya da ilac?Aynı ben, bir de grip oldum üstüne çok lazımmış gibi.
kız bu depresyon mu oluyo ben kesin depresyondayım bi de benim bebiş rahat rahat depresyona bile giremiyorum kıymetini bil
oda doğruda ben o arada bile nasıl beceriyosam artık buhranlara giriyorumAynen bebeğim bu depresyon :)
Ama beben varsa depresyona bile gitmeye vaktin yoktur o daha iyi en azından mecbursun bir şeyleri yapmaya. Ben bu hafta hiç yemek yapmadım mesela..
Bebiş uyuyo ya. Uyansında giderizCanım beraber gidek bariTek başıma filme gitmeyi hiç sevmiyorum ya
Gecmis olsun. Tedavi goruyor musunuz? Terapi ya da ilac?
Dua edin Yaradana siginin yardim eder manevi bosluk zordur nasil diyeyim yalnizlik gibi ama daha garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?