Enerjim yok

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
O adımları atamıyorum. Atsam da anlamsız ve boş geliyor her şey, istemsizce.
Vakit öldürüyorum resmen. Ruh yaşım seksen oldu bence.
Eşim iki gündür yine iş seyahatinde.
Yine yalnızım.
Bu dipsiz kuyulardan nasıl çıkacağım?
Gerçekten hiç bir şey yapasım yok ya.
Bakırköy e filan gidip yatsam mı şöyle bir ay napsam ya

Mügişş,bu aralar havalar bozuldu senin de havan bozuldu.Ne ara girdin bu kadar depresyona çık çabuk ordan,filmler izle,kitap oku ,canın ne istiyorsa yap.Yalnızlığının özgürlüğünün tadını çıkart.İş bulunca keşke yapsaydım diye dövüneceksin.

kız hiç bir şey yapasım yok işte, malak gibi tüm gün yatıyorum bi o koltukta, bir bu koltukta.
benim bu depresyonum uzun süreli bir depresyon aslında. yedim yani kafayı ben

kız hiç bir şey yapasım yok işte, malak gibi tüm gün yatıyorum bi o koltukta, bir bu koltukta.
kız bu depresyon mu oluyo ben kesin depresyondayım bi de benim bebiş rahat rahat depresyona bile giremiyorum kıymetini bil

O zaman işe hareketli bir müzik açmakla başla,yine malak gibi yat,gerisi gelir

bende evde sıkıntıdan patlamzsam iyi ev işi bebiş başka bi olayım yok

kız bu depresyon mu oluyo ben kesin depresyondayım bi de benim bebiş rahat rahat depresyona bile giremiyorum kıymetini bil

Aynen bebeğim bu depresyon :)
Ama beben varsa depresyona bile gitmeye vaktin yoktur o daha iyi en azından mecbursun bir şeyleri yapmaya. Ben bu hafta hiç yemek yapmadım mesela..

Aynen bebeğim bu depresyon :)
Ama beben varsa depresyona bile gitmeye vaktin yoktur o daha iyi en azından mecbursun bir şeyleri yapmaya. Ben bu hafta hiç yemek yapmadım mesela..
oda doğruda ben o arada bile nasıl beceriyosam artık buhranlara giriyorum

Gecmis olsun. Tedavi goruyor musunuz? Terapi ya da ilac?

Terapiye başladım, ilaç kullanmıyorum. İlk seansa gittim bir şeyler tavsiye etti ama hiç bir şey yapasım yok hala. Bu hafta diğer seansa gideceğim bakalım neler farketcek. İçimdeki yaşam ateşini kısmışlar gibiyim :)
Ne yapmaya kalksam aman nolcak ki ya diyip yapmıyorum

Dua edin Yaradana siginin yardim eder manevi bosluk zordur nasil diyeyim yalnizlik gibi ama daha garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…