- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
Kızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
O adımları atamıyorum. Atsam da anlamsız ve boş geliyor her şey, istemsizce.
Vakit öldürüyorum resmen. Ruh yaşım seksen oldu bence.
Eşim iki gündür yine iş seyahatinde.
Yine yalnızım.
Bu dipsiz kuyulardan nasıl çıkacağım?
Gerçekten hiç bir şey yapasım yok ya.
Bakırköy e filan gidip yatsam mı şöyle bir ay napsam ya
Yillarin depresyonlusu olarak tavsiye verebilecegim en onemli sey istemesen de birileriyle görüş.Sevdigin pozitif insanlarla.Depresyonun sana her seferinde evden cikmamak icin elli tane bahane bulduracak ama takma mucadele et.Kafeye gidin evden çıkın yapamiyorsan evine davet et kahvaltı yapın guzel sevdiginiz birşeyler yeyip konuşun.Gercekten rahatlatiyor.
Bunun yani sira evini temizle ortalığı torlu toplu tut bu daha pozitif hissetmeni saglar.
Ama surekli evde hicbir sey yapmadan oturup neden boyleyim diye dusunmek daha da dibe çeker seni.
Spor yapmak da iyi hissettiriyor bilmiyorum enerjin var mi yapacak ama :) enerji geliyor insanin uzerine dinclestiriyor.
dimi bende öyle düşündüm eşimde istiyo bende kedileri severim oğlumada hayvan sevgisi aşılamış olurum hemAy evett yaz gelsin bende yaz insanıyım :) Bebiş biraz büyüsün öyle al kediyi zor olur büyük ihitmalle bakımı. Şöyle aklı ersin bebişinin
Kocayı değiştir.
ayy bende öleyim.hep gidip yatasım var bi yerlere.etrafa göre rahat batıyo ama bende öle düşünüyorum artık.kendine gel diyorum yok.iki çocuğum var.üzülüyorum onlarada.yemek yapasım yok alışveriş yapasım yok.yavrularım bitmiş bir anneleri var.sanarsın sırtımda taş çekiyorum akşama kadar.bende pisikoloğa gittim tü umudum yazdığı hapta artık.
disari cik bi cafeye git otur bebeginide yanina al..cay kahve mis gibi havayi icine cek..bolca gez..biliyorum onuda istemiyordur canin ama bi yerden baslamali..
o zaman guzel guzel hobiler edin..gez toz sevdiklerinle vakit gecir..ne bilim mutfaga gir pasta kurabiye yap onlair sat..kitap oku...aklima bunlar geliyor vallaKızz bebiş yok bende ay Allah mı söyletti hamilemiyim acabaa
Birtek bayramlarda İzmir e falan gelıyoruz ozamanda kedi evleri var oralara yada veterıner tanıdığım var ona bırakıyorum. 1 hafta kadar kalıcaksam evde bırakıyorum çünkü aynı mahallede kaynım var o gelıp wc sini ve sularını kontrol edıyor sağolsun :))Kediyi uzun zamandır düşünüyorum, seyahet ettiğinde napıyorsun kedilerini helcinciğim ?
Hani ne biliyim açıyorlar ya bende bilmem de. Geyik topiğine falan konu açsan orda destek veren olur dediydimBende hobileri saysam canımDersin ki höh
Ama yapasım gelmiyor hiç bir şey.
Topik nasıl topikbir anlatıver saf ben anlamadım
Yok kiz olur mu öyle şeyHayatım sporu hiç sevmiyorum var ya. Çünkü çok terliyorum. Terlemektende nefret ediyorum. Ağzıma tuvalet terliğiynen vurasın geldi dimiÇok uyuz bi insanım ya Keşke normal olaydım.
Hani ne biliyim açıyorlar ya bende bilmem de. Geyik topiğine falan konu açsan orda destek veren olur dediydim
Yok kiz olur mu öyle şeyResim yapmayı deneyebilirsin. Büyükler icin boyama kitaplari var ya. Al onlardan
Benim de yok vallahi. Ne bicim ulke oldu burasi boyle?
Cocuklarimi alip,disarida bu guzel havalarin tadini cikarmak varken kocam eve sag gelecek mi diye dusunuyorum butun gun.
Ya Rabbim kurtar bizi bu cehennemden olum kokusundan.
Nelere yetisip hala depresyondan cikamadigimi anlatsam siz utanirdiniz belki..Sizin tek derdiniz bi ise yaramamazlik.
Istedigin kadar ilac kullan bos..
Hayata karsi bi amacin hedefin yokki.
Kendi hayat mucadelemi anlatsam ayni anda nelere yetisip mutlu olabildigimi anlatsam su yazdigin konudan utanirsin.
Hayat bu kadar bos degil..kendin icin biseyler yap bian once..kurs hobi..is..ne biliyim iste
Nelere yetisip hala depresyondan cikamadigimi anlatsam siz utanirdiniz belki..
Bugun o kadar yogundum ki dogru duzgun yemek bile yapip yiyemedim.Ama siz depresyonu simariklik olarak goruyorsunuz sanirim.Aslinda sizin gibi yargilayip kucumseyenlere Insallah yasarsiniz da anlarsiniz birgun diyorum ama simdi demeyecegim iyi vaktimdeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?