Enerjim yok

Duada ediyorum bazen böyle iyi oluyorum ama süreklilik sağlayamıyorum maalesef
Zorlayin biraz bol bol edin birsey kalmaz ne agir seyler atlatiyorlar dua etmeyle cunku yardim eden zatin herseye gucu yetiyor. Cellecelaluhu ve ne kapilar aciliyor gorursunuz ve tabiki biraz sabredin

Ahşap boyama,boncuk dizme,büyükler için boyamalar falan hobi edinseniz
Biraz enerjiniz yerine gelir.
Kağıt kalem alın her gün yapacaklarınızı planlayın..

Ama kesinlikle evdeyseniz sabah uyandığınızda en az 15 dk evi havalandırın,ve derleyip toparlayın. Tüm gün psikolojinin iyi olmasında en büyük etken .
Mesela burdan başlayabilirsiniz..

Olmadı topik açın,milletin gazıyla amaan dicek fırsat bulamazsınız. Bende gelirim o topiğe iyi gaz veririm

Mugecim spor yapsana. Çok iyi geliyor. Serotonin salgilatiyormus. Hatta depresyondaki hastalara en az yarım saatlik yürüyüş veriyormus doktorlar. Psikolog arkadasim söylemisti bana da. Ben de bir ara bunalımdaydim ama spordan sonra cidden çok farketti.

Kedi al.. onları izlerken ben çok mutlu oluyorumm..

Son düzenleme:
o değil de yaz gelsin artık bende kışın olumsuz etkileri çok fazla

helcine de böyle tavsiye yakışır dimi
Öyle değil mi ama yaaa :) Ben eve gıdınce resmen mutlu oluyorum kendılerını bana sevdırme çabaları ,bırbırlerıyle kavga etmeleri , meraklı olmaları :) Eve gelınce benı baştan aşağı koklamaları :)
Onlar olmadan önce ben bapıyormusum çok merak edıyorum :))

heveslendirme kız insanı kocişte istiyo zaten arada kaldım bebiş var olmaz diyorum da duruyo

Yillarin depresyonlusu olarak tavsiye verebilecegim en onemli sey istemesen de birileriyle görüş.Sevdigin pozitif insanlarla.Depresyonun sana her seferinde evden cikmamak icin elli tane bahane bulduracak ama takma mucadele et.Kafeye gidin evden çıkın yapamiyorsan evine davet et kahvaltı yapın guzel sevdiginiz birşeyler yeyip konuşun.Gercekten rahatlatiyor.

Bunun yani sira evini temizle ortalığı torlu toplu tut bu daha pozitif hissetmeni saglar.

Ama surekli evde hicbir sey yapmadan oturup neden boyleyim diye dusunmek daha da dibe çeker seni.

Spor yapmak da iyi hissettiriyor bilmiyorum enerjin var mi yapacak ama :) enerji geliyor insanin uzerine dinclestiriyor.

disari cik bi cafeye git otur bebeginide yanina al..cay kahve mis gibi havayi icine cek..bolca gez..biliyorum onuda istemiyordur canin ama bi yerden baslamali..

Bende hobileri saysam canım Dersin ki höh
Ama yapasım gelmiyor hiç bir şey.
Topik nasıl topik bir anlatıver saf ben anlamadım

Hayatım sporu hiç sevmiyorum var ya. Çünkü çok terliyorum. Terlemektende nefret ediyorum. Ağzıma tuvalet terliğiynen vurasın geldi dimi Çok uyuz bi insanım ya Keşke normal olaydım.

o değil de yaz gelsin artık bende kışın olumsuz etkileri çok fazla

Ay evett yaz gelsin bende yaz insanıyım :) Bebiş biraz büyüsün öyle al kediyi zor olur büyük ihitmalle bakımı. Şöyle aklı ersin bebişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…