Bebiş uyuyo ya. Uyansında gideriz
Var ablasııı. 7aylık bi bebiş. Mıncırırım tabiAyy kız senin bebişin mi varbenim yerime mıncır o vakit uyanınca
Zorlayin biraz bol bol edin birsey kalmaz ne agir seyler atlatiyorlar dua etmeyle cunku yardim eden zatin herseye gucu yetiyor. Cellecelaluhu ve ne kapilar aciliyor gorursunuz ve tabiki biraz sabredinDuada ediyorum bazen böyle iyi oluyorum ama süreklilik sağlayamıyorum maalesef
Mugecim spor yapsana. Çok iyi geliyor. Serotonin salgilatiyormus. Hatta depresyondaki hastalara en az yarım saatlik yürüyüş veriyormus doktorlar. Psikolog arkadasim söylemisti bana da. Ben de bir ara bunalımdaydim ama spordan sonra cidden çok farketti.Kızlar bana varsa fazla pozitif enerjilerinizi yollar mısınız ? :) :)
En son evde kalmaktan, hayata dair bir umut besleyememekten,amaçsızlıktan, mutsuzluklarımdan dolayı depresyonda olduğuma karar vererek pskologa gittim.
Ufak ufak adımlar atmam gerektiğini söyledi, depresyon bir kuyu gibidir, kuyunun dibinde ışığı göremezsin ama bir iki adım atınca o aydınlık çıkar karşına dedi.
O adımları atamıyorum. Atsam da anlamsız ve boş geliyor her şey, istemsizce.
Vakit öldürüyorum resmen. Ruh yaşım seksen oldu bence.
Eşim iki gündür yine iş seyahatinde.
Yine yalnızım.
Bu dipsiz kuyulardan nasıl çıkacağım?
Gerçekten hiç bir şey yapasım yok ya.
Bakırköy e filan gidip yatsam mı şöyle bir ay napsam ya
helcine de böyle tavsiye yakışır dimiKedi al onları izlerken ben çok mutlu oluyorumm..
Öyle değil mi ama yaaa :) Ben eve gıdınce resmen mutlu oluyorum kendılerını bana sevdırme çabaları ,bırbırlerıyle kavga etmeleri , meraklı olmaları :) Eve gelınce benı baştan aşağı koklamaları :)helcine de böyle tavsiye yakışır dimi
heveslendirme kız insanı kocişte istiyo zaten arada kaldım bebiş var olmaz diyorum da duruyoÖyle değil mi ama yaaa :) Ben eve gıdınce resmen mutlu oluyorum kendılerını bana sevdırme çabaları ,bırbırlerıyle kavga etmeleri , meraklı olmaları :) Eve gelınce benı baştan aşağı koklamaları :)
Onlar olmadan önce ben bapıyormusum çok merak edıyorum :))
all beee beraber buyurlerheveslendirme kız insanı kocişte istiyo zaten arada kaldım bebiş var olmaz diyorum da duruyo
ya işte onun kılı tüyü bebeğe zarar verir diye korkuyorum oğlumun alerjiye yatkın bi yapısı varall beee beraber buyurler
Bizde senlen kedı kardeşliği yaparız
En doğru kararı sen verırsın tabıkı ama aşılı kedının hiçbir zararı yok canımya işte onun kılı tüyü bebeğe zarar verir diye korkuyorum oğlumun alerjiye yatkın bi yapısı var
Ahşap boyama,boncuk dizme,büyükler için boyamalar falan hobi edinseniz
Biraz enerjiniz yerine gelir.
Kağıt kalem alın her gün yapacaklarınızı planlayın..
Ama kesinlikle evdeyseniz sabah uyandığınızda en az 15 dk evi havalandırın,ve derleyip toparlayın. Tüm gün psikolojinin iyi olmasında en büyük etken .
Mesela burdan başlayabilirsiniz..
Olmadı topik açın,milletin gazıyla amaan dicek fırsat bulamazsınız. Bende gelirim o topiğe iyi gaz veririm
Mugecim spor yapsana. Çok iyi geliyor. Serotonin salgilatiyormus. Hatta depresyondaki hastalara en az yarım saatlik yürüyüş veriyormus doktorlar. Psikolog arkadasim söylemisti bana da. Ben de bir ara bunalımdaydim ama spordan sonra cidden çok farketti.
Kedi al.. onları izlerken ben çok mutlu oluyorumm..
o değil de yaz gelsin artıkbende kışın olumsuz etkileri çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?