Enerjim yok

Ahh yavrum olsa :) Olmuyor bebişte. Vakti var demek ki.Hayırlısı bakalım

Müge bakirkoyden bana da bi oda tut
Topuklarimi kicima vura vura kosarim
Belki aynı odaya duseriz
Burdaki konuları okur giybet yaparız
Koltukta uyuyan kocadan daha eğlenceli olur

Tamam arkadaşım deneyeceğim. Bu gün kendimi avmlere atıyorum gezip tozucam inşallah filme filan gidicem. Yalnızım diyerek yerimde oturmuyorum artık

Müge bakirkoyden bana da bi oda tut
Topuklarimi kicima vura vura kosarim
Belki aynı odaya duseriz
Burdaki konuları okur giybet yaparız
Koltukta uyuyan kocadan daha eğlenceli olur

Hahaha tamam kız valla süper olur çayımızı çekirdeğimizi alır örgümüzü örer geyiğimizi yaparız

Inşallah en kisa zamanda iyilesirsin. Ilk basta bir kere acini yasa. Bende uzun süre depresyon yaşadım. Ay.keske simarikliktan olsa sanki biri senin hayatini ele geciriyor ve sen hicbir sey yapamiyorsun.

Yaklasik bir hafta once piskologa gittim depresyon teshisi koydu antideprasan verdi suan sinirleri alinmis gibi geziyorum yavastan hayata dondum uzun bi sureden sonra ev temizledim yemek yaptim yani depresyon hafife alincak bisey degil gercekten evden cikmak insanlarla konusmak eziyet gibi bunalim cok kotu allah herkeze sifa versin cok zor bisey.

Tamam canım d vitamini takviyesi alayım o halde hiç baktırmadım kanıma ne eksiğim gediğim var.
Bir baktırsam iyi olucak sanırım
Kanına baktırırsan, tiroit hormonlarınıda ve tiroit antikor testini de doktordan rica et, eğer tiroit hormonların düşükse insan halsizlik ve deprasyon geçirir. Ve kanda düşük vitmin D tiroit bezinin normal çalısmasını önler. Tiroit için vitamin D çok önemli.
Güzelim yazılanlardan tam anlayamadım, hamile misin?

Inşallah en kisa zamanda iyilesirsin. Ilk basta bir kere acini yasa. Bende uzun süre depresyon yaşadım. Ay.keske simarikliktan olsa sanki biri senin hayatini ele geciriyor ve sen hicbir sey yapamiyorsun.

Aynen ya sanki bir sabah uyandım böyle olmuşum gibi. Töbe töbe

Canım hamile değilim, sadece temenni :) Dört ay kadar önce tsh değerime baktırmıştım normal çıkmıştı kronik bir kansızlıgım var ama çok fazla değil belki değerlerim düşmüştür bir baktırmam gerek. tşk ederim güzel yorumun için

Sana ozel mesaj atmak istedim ama bulamadim kapali galiba.

Eger okumadiysan "Hayatı yeniden kesfedin" kitabını tavsiye ederim.Sema terapi uzerine yazılmış kitap.Secimlerimizi, neyi neden yaptığımızi herseyin cocukluktan geldigini anlatıyor.Tabii okurken insanin cani cok acıyor ama en azindan insan kendinin farkina variyor ve bununla nasil basa cikabilecegini ogreniyor.

Kitabın kapak tanıtımı söyle;

Aşırı vicdan ve hayır diyememek yüzünden kendi ihtiyaçlarınıza sıra gelmiyor mu?
Terk edilmekten korktuğunuz için ilişkilerde çok mu altta kalıyorsunuz?
Sağlığınızı kaybetmek, aklınızı kaçırmak, parasız kalmak, uçağa binmek gibi korkularınız yaşama sevincinizi yok mu ediyor?
Hayatınız işleri yetiştirmeye çalışmakla mı geçiyor?Ü

Tatmin etmeyen ilişkiler, evhamlarla dolu bir hayat, nedensiz yere diğerlerinden aşağı hissetmek. Bütün bunlar fark etmeden kabul ettiğimiz inanışlarımızı değiştirerek çözülebilir. Bu kendi kendine zarar verici düşünme ve hissetme kalıplarına şema adı verilmektedir.

Hayatı Yeniden Keşfedin, mutluluğa ulaşmanızı engelleyen bu girdaplardan nasıl kurtulacağınızı gösteriyor.

Vildancım sana özelden yazayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…