Bakıcı olarak görüyor sanırım. Bide benim hamileliğin seninkinde ileri sınıfta bekleyemem dedi.Ayrıca sende hamilesin ve ondan başka 20 tane daha öğrencin var. Sinir oluyorum bu düşüncedeki insanlara.
Anasinifi öğretmeniyim. Kaynaştırma öğrencim var. cocugun hem zihinsel hem fiziksel sorunu var. Sürekli masa ve sandalyenin üzerine çıkıyor, pencereye tırmanıyor. Cocuklarin saçlarını cekiyor, sınıftan dışarı çıkıyor. Öğrencinin durumunu annesine anlattım. Basina bi kaza gelmesinden korktum. Okula sizinle birlikte gelmeli,sinifimda 20 tane daha . cocuk var dedim. Kadin O kadar ilgilenecek olsam okula gondermezdim, hamileyim peşinden kosamam , siz ona kızın kizarsaniz yapmaz dedi. Şok oldum.
Hayır oyle bi hakkımız yokKaynaştırma öğrenci kaynaşmıyorsa okuldan atmak hakkınız yok mu
Bakıcı olarak görüyor sanırım. Bide benim hamileliğin seninkinde ileri sınıfta bekleyemem dedi.
Annenin çocuğuyla sınıfta durmasi tek çözüm. Müdüre söyledim gelmek zorunda dedi. Öğrenci iletişime gecemiyo konuşamıyor. Yazık cok uzuluyorum.Bu gıbı durumlarda normal prosedur nedir?
Mudur beye bıldırmek gerek durumu..
Ne dıger çocuklar zarar gorsun..ne bu çocuk soyutlansın..
Ama anne zaten basından savmaya çalışıyor..
Çocukla önce sen kaynassan..tenefuslerde özel olarak ılgılenıp..senı sevıp,saygı duymasını saglarsın belkı..
Senın ışınde zor
Ozel eğitime haftada bir gidiyormuş raporu var zaten okula gelmeleri zorunlu zaten ama annenin yanında olması lazimTekrar Ram'a yönlendirseniz, baba ne diyor bu durumda? Özel eğitime göndersinler. Ya da çalıştığınız çevrede özel eğitim öğretmeni yok mu?
Ne engeli var miniğin?
Öğrenciyi sınıftan atma gibi kimsenin bir hakkı olamaz. Sonuçta o bir birey ve eğitimini almalı. Bu tarz çocukları MEB veya aıle ve sosyal hizmetler her kuruluşa gönderir. Amaç diğer çocuklarla KAYNAŞMASI yalnizlik hissinden kurtulmaşıdır. Bu tür durumlarda stajyer yada yardımcı öğretmenlerden yardımcı alınır.Kaynaştırma öğrenci kaynaşmıyorsa okuldan atmak hakkınız yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?