Engelimi kaldırmış şöyle bir planım var

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
engeli kaldırmadan kastın telefonsa 9 ay dır da ıletısımınız olmadıysa rehberden silmek için kaldırmış olabilir bence yazma silmese de yazma onca zaman geçmiş salla sende onca zamanda iletişim kurmamış sonuçta isteseydi kurardı onun canı sıkılmış belliki üzülen sen olursun

Ya ben şöyle yazıcam sanki onun engeli duruyor da ben oraya not tutuyormuşum gibi. Ama mesajlar iletileceği için bu sefer de aaa engelim kaldırılmış. Kusura bakma birader ben seni not defteri diye kaydetmiştim gereksiz şeyleri buraya yazıyordum

9 ay birini takip etmekten bikmiyor musunuz? Insanlar 9 ayda yeni bir can dunyaya getiriyor siz ise oldugunuz yerde sayikliyorsunuz. Bence kendinize yeni bir hayat kurun.
İnsan hırs yapınca aci çekince,haksızlığa uğrayınca ve de ihanetin en ağırını yiyince bırakamıyor iste,intikam hırsı yapılan çirkinliklere tüm yalanlar boyle boyle araştırılıp didikleniyor.
Bende tam 9 ayimi verdim,akla zarar psikoloji akil sağlığı ruh sağlığı bırakmıyor insanda ama sonunda zafer varsa,herşey mubah:deli:

Ne not yazsam şimdi bilemedim akıl verin kızlar
En az rezillikle bitirmek istiyorum
Profil fotoğrafı var mı ? Hadi ekran görüntürü at bakaykm derse ? Sen üşenmeden rehbere girip adını bulup notu ona mı yazıyodun ben inanmazfım ve acıkcası cok cocukca bulursun ve boyle cocuksu biriyle iyi ki ayrılmısıö derdim 9 ay neredeyse bir yıl artık yolunuza bakın bnece böyle birşeye gerek yok diyorum her türlü rezil olacaksın zaten bence yapma vezirliğible kal :)

İnsan hırs yapınca aci çekince,haksızlığa uğrayınca ve de ihanetin en ağırını yiyince bırakamıyor iste,intikam hırsı yapılan çirkinliklere tüm yalanlar boyle boyle araştırılıp didikleniyor.
Bende tam 9 ayimi verdim,akla zarar psikoloji akil sağlığı ruh sağlığı bırakmıyor insanda ama sonunda zafer varsa,herşey mubah:deli:
Sence Zafer var mı :/

Profil fotoğrafı var mı ? Hadi ekran görüntürü at bakaykm derse ? Sen üşenmeden rehbere girip adını bulup notu ona mı yazıyodun ben inanmazfım ve acıkcası cok cocukca bulursun ve boyle cocuksu biriyle iyi ki ayrılmısıö derdim 9 ay neredeyse bir yıl artık yolunuza bakın bnece böyle birşeye gerek yok diyorum her türlü rezil olacaksın zaten bence yapma vezirliğible kal :)
İyi diyorsun doğru diyorsun da bu hergeleyi her sabah düşünüyorum her uzun boylu erkeğin yanından geçerken o geliyor aklıma hergün ya...

bence öyle bir şey yapmamalısın. hiç inandırıcı değil. mrb yazman bile daha iyi intibaa bırakır hakkında. yani onu bile yapma derim 9 ay sabretmişsin karizmatik bir duruş sergilemişsin onu yerle bir etme. kendi dönmek isterse yada istiyorsa döner bir şekilde

bence öyle bir şey yapmamalısın. hiç inandırıcı değil. mrb yazman bile daha iyi intibaa bırakır hakkında. yani onu bile yapma derim 9 ay sabretmişsin karizmatik bir duruş sergilemişsin onu yerle bir etme. kendi dönmek isterse yada istiyorsa döner bir şekilde
Peki ...

Ya ben şöyle yazıcam sanki onun engeli duruyor da ben oraya not tutuyormuşum gibi. Ama mesajlar iletileceği için bu sefer de aaa engelim kaldırılmış. Kusura bakma birader ben seni not defteri diye kaydetmiştim gereksiz şeyleri buraya yazıyordum
Cok sacma oldugu icin ekran goruntusu ister sendede yazma zamani saati cikacagi icin rezil olursun
Bosa canini sıkıp uzuluceksin
Kaldiki 50 kisi cevap yazmissa sen 2 tane ya tutarsa diyene takiliyorsun ya 48 kisinin tecrubesi ve yasanmisligi varsa
Sen ise bence bittigini kabul ederek basla sosyalles kendine yeni birini bul

Cok sacma oldugu icin ekran goruntusu ister sendede yazma zamani saati cikacagi icin rezil olursun
Bosa canini sıkıp uzuluceksin
Kaldiki 50 kisi cevap yazmissa sen 2 tane ya tutarsa diyene takiliyorsun ya 48 kisinin tecrubesi ve yasanmisligi varsa
Sen ise bence bittigini kabul ederek basla sosyalles kendine yeni birini bul
Vazgeçtim yazmaktan hatta sildim numarasını
Böylesi daha iyi

Benim tek bi kelamımı haketmiyor
Değil ona yazmak , o yazarsa bile cevaplamamak Lazım. Sağolun bana hata yaptırmadınız. Ben numarasını sildim bile

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?

Toplasan seni 9 ayda 9 saniye düşünmeyen bir adamı sen 9 ay boyunca düşündün.
Yapma.
Sen ve senin hayatın bu kadar değersiz olmamalı.Hakkında olsa ,haksızlığa da uğrasan istenmediğin yerde kalma.
Bir gün herkes gidiyor,sen onurun ve gururunla başbaşa kalıyorsun.

Dünyada milyonlarca kadın ,erkekler tarafından bir şekilde kırıldı.Sen ne ilksin ne de son.
Belki bu yaşadığın ,ileride yaşayacakların içinde en iyisidir.Belki en kötü günlerin bile değildir.
O yüzden bunu kendin içim bir avantaja çevir ve böyle olayların karşında nasıl dik durulacağını yaşayarak öğren.
Maalesef tecrübe dediğimiz şey bu işte.
Bu da senin için bir tecrübe olarak kalsın.

Sizi aydınlatayım istedim ☺️ Ayrıldığım şahısı engellenişim aradan 2 ay geçti telefona format attım whatsappımı tekrar yükledim bir baktım engeli kaldırmışsın seni çok özledim yazmış hemen hop yine engelledim .

Sana tavsiyem kendinden ödün verme bende ilk başlarda yalvarsın yakarsın istedim sonra vazgeçtim Allah'ından bulsun dedim .

Back
X