- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
ya kıyamam. benim de hayatımda biri vardı tam bir iliski yasayamamıstık ama o baslangıc donemiydi ve inanılmaz mükemmeldi her sey. ben cok mutluydum ve cok aşıktım. sonra ne mi oldu, beni birden bire bıraktı gitti, son mesajıma cevap yazmadı ve o gun bitti (mayıs) hicbir sey soylemeden. engellemedi ama, resimlerimi likeladı, o zmn twitter kullanıyorduk oradan fav lıyordu rt liyordu falan. sonra bu boyle boyle uc ay devam etti. ben de bu hareketlerinden cesaret alıp ona mesaj attım. o da beni cat diye engelledi (eylul) Allah yuzume güldü de sadece bir yazım boyle gecti. tam 6 ay her gece aglamıstım. ileriye yonelik hain intikam planları yapıyordum. ondan kurtulamayacagımı dusunuyordum cunku her gece sabahlara kadar sevgilisi olabilecek kızların bilmem kaçıncı gobekten kuzenlerine kadar stalkladıktan sonra psikologa gitmeye karar verdim. derken, aralıkta baska biri karsıma cıktı.Daha kötüsü var ben her gece ilerde onu buna nasıl pişman ederim diye düşünüyorum :/ başka da dertlerim var ama bu yüzden bisürü kilo aldım sürekli yiyorum. Günün birinde çok güzel bir kadın olup belki biraz değişip karşısına çıkmak filan. Ne zaman sileceğim bu aşağılık adamı
hep diyorum ben bile bu cocuktan kurtulduktan sonra herkes aşabilir, herkes hayatına devam edebilir.