Engelimi kaldırmış şöyle bir planım var

Daha kötüsü var ben her gece ilerde onu buna nasıl pişman ederim diye düşünüyorum :/ başka da dertlerim var ama bu yüzden bisürü kilo aldım sürekli yiyorum. Günün birinde çok güzel bir kadın olup belki biraz değişip karşısına çıkmak filan. Ne zaman sileceğim bu aşağılık adamı
ya kıyamam. benim de hayatımda biri vardı tam bir iliski yasayamamıstık ama o baslangıc donemiydi ve inanılmaz mükemmeldi her sey. ben cok mutluydum ve cok aşıktım. sonra ne mi oldu, beni birden bire bıraktı gitti, son mesajıma cevap yazmadı ve o gun bitti (mayıs) hicbir sey soylemeden. engellemedi ama, resimlerimi likeladı, o zmn twitter kullanıyorduk oradan fav lıyordu rt liyordu falan. sonra bu boyle boyle uc ay devam etti. ben de bu hareketlerinden cesaret alıp ona mesaj attım. o da beni cat diye engelledi (eylul) Allah yuzume güldü de sadece bir yazım boyle gecti. tam 6 ay her gece aglamıstım. ileriye yonelik hain intikam planları yapıyordum. ondan kurtulamayacagımı dusunuyordum cunku her gece sabahlara kadar sevgilisi olabilecek kızların bilmem kaçıncı gobekten kuzenlerine kadar stalkladıktan sonra psikologa gitmeye karar verdim. derken, aralıkta baska biri karsıma cıktı.
hep diyorum ben bile bu cocuktan kurtulduktan sonra herkes aşabilir, herkes hayatına devam edebilir.

Ya adamı not defteri olarak kullanıyordum dedi.sanki dışarda defter yok al bitane yaz yani))
Ama ben bu günlük gecelik işini ciddiye alacağım benim kocayla..hep espride kalmasın yani:-)
Adam mıydı da adam yerine kullanacaktım :D ona not defteri misyonu yüklemem bile Onur duyacağı bişey olmalı :)

Sanırım seni tutmak için Whatsapp'ı tamamen kapattılar. Girebilene aşk olsun :işsiz:
Ama Whatsapp geri gelse bile sakın öyle birşey yapma. Kendini küçük düşürürsün net.
Hatta şimdi de sen onu engelle :cool:
Hahahahaha bu iyiydi :D
Yok ya yazmam çok haklısınız Kızçeler :)

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
Ya boşver ya.Bir insan seni engelleyecek kadar ve ilk defa birini engelleyecek kadar bunalmış demek.İstemiyor demek.9 ay da az bir zaman değil.Artık daha yazmaz kaldırayım diye düşünmüştür.Yani daha fazla kendini küültme.Neyin not defteri çocukça şeyler bular.

Numaranı rehberinden sildiği için engelin kalkmıştır. Sakın yazma, üzülürsün.

Yoluna bak bence, onu unutturacak başka birini bul sen de.

Numaranı rehberinden sildiği için engelin kalkmıştır. Sakın yazma, üzülürsün.

Yoluna bak bence, onu unutturacak başka birini bul sen de.
Yoo numaramı engellemeden önce silmişti engeli kaldırmış aman neyse şimdi de ben engelliyorum onu

Hepsini okuyamadım ama aynı olay benim de başıma geldi ama henüz engelim kalkmadı . He hergün baktığımdan mı biliyorum ?? Evet hergün baktığımdan biliyorum. :işsiz: Ben de bir kere nasılsa engelleyim , içimde kalıp bana dert olacağına atayım mert olaayım dedim :halay: Ama iletilmedi tabi. Kaldırsa engeli yazar mıyım ?? Sanmıyorum.Çünkü bugüne kadar eskilerden mutlaka biri ikisiyle konuştuk veya deli cesareti olup açık sözle ilk biz yazdık bize ne fayda sağladı ki ..:KK12: Boşver mevzu seni engellediği dakika orada kapanmış olsun.

benim sevgilimde 12 gün önce beni engelledi facebooktan ve telefon arama listesinden. birşey yazarsam whatsaptan konuşabilirmişiz :) bende ne senin hayatına birinin girdiğini duyarsam ne de ben hayatıma yeni birini alırsam asla dönüp arkama bakmam yazdım whatsaptanda ben onu engelledim :) 10 gün oldu bakalım ne olacak

9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?

devam etme olasılığınız ve niyetiniz yoksa neden?

ayy bende mi not defteri olarak kullanssm nspsam acaba??:KK70:
iyi fikir aslinda daha once hic dusunmemistim..
ama aklima su geldi engelliysen mesajin gidiyor muki..
yazdigin kaliyor mu??

Himm not defteri..Bende benim kocayı günlük olarak kullanıyorum. içimdekileri ona döküyorum. oda beni gecelik olarak kullanıp içindekileri bana döküyor:KK53:
Aman neyse biraz şey oldu bu yorum.:ukala:tuhaf..:KK23:
ben bundan hicbirsey anlamadim ya..

Telefondan no silinince de whatsapp engeli kalkıyor. Bende öyle oldu bikaç kişide
yok ya bende oyle olmuyor..
telf dan silince yine engelli oluyor..
brn arkafasima denedim ama..
yani kaydettim baktim denedim sonra engeli kaldirdim..
gercekten engelli kisi rehberde olmasi mi lazim????????????????

Samsungtu. İki kişiyi sildim baktım yazdılar meğer silince engel kalkıyprmuş şuam ıphone kullanıyorum onda da aynımı bilmem
ya sen ciddi misin??.
ben rehberden silinince kaliyor saniuorum engel..
LC telefonu da mi ayni..

Böyle bişey :)))

Eklentiler

• IMG_0160.webp
    IMG_0160.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 118
Back
X