- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- 28
Bunlar için burdayız balım, ne demekvallahi gece gece bunu merak etmiştim
çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar için burdayız balım, ne demekvallahi gece gece bunu merak etmiştim
çok teşekkür ederim![]()
Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu
Memnun değilsen yeme o zaman, hatt yiyeceğe verdiğin paralarla spor salonuna kayıt yaptır, hem Yen'i çevre hem yeni hobi, hem gözün gönlün açılır ve bir taşla bir sürü kaslı kuş vurup bu takıntından ilelebet kurtulursun. Kendini sev, kıymet ver ki başkalarından sevgi bekleme. Sen kendini hor görürsen başkası tepene pislerDaha kötüsü var ben her gece ilerde onu buna nasıl pişman ederim diye düşünüyorum :/ başka da dertlerim var ama bu yüzden bisürü kilo aldım sürekli yiyorum. Günün birinde çok güzel bir kadın olup belki biraz değişip karşısına çıkmak filan. Ne zaman sileceğim bu aşağılık adamı
Himm not defteri..Bende benim kocayı günlük olarak kullanıyorum. içimdekileri ona döküyorum. oda beni gecelik olarak kullanıp içindekileri bana döküyor
Aman neyse biraz şey oldu bu yorum.tuhaf..
![]()
Ya adamı not defteri olarak kullanıyordum dedi.sanki dışarda defter yok al bitane yaz yani))Hahaha canım bu nasıl bir yorumdur. Çok güldüm valla.![]()
Ya adamı not defteri olarak kullanıyordum dedi.sanki dışarda defter yok al bitane yaz yani))
Ama ben bu günlük gecelik işini ciddiye alacağım benim kocayla..hep espride kalmasın yani![]()
Ayy çok tatlısın yahuHimm not defteri..Bende benim kocayı günlük olarak kullanıyorum. içimdekileri ona döküyorum. oda beni gecelik olarak kullanıp içindekileri bana döküyor
![]()
Teşekkür ederim.Ayy çok tatlısın yahu![]()
9 ay olmus bitmıs gıtmıs aranızda bırsey kalmamıs ayrılmıssınız hala nıye bu ısrar caba daha fazla küçülme bence cocuk yazma demıs sonucta belliki istemiyor.9 ay önce ayrıldık ve bana artık yazma ilk kez birini engelliyorum diyip engelledi. Bugün baktım engelimi kaldırmış. Acaba engellenenlerde dahi görmek mi istemiyordu yoksa beni mi özledi bilemiyorum . İşin garibi ben onu not defteri olarak kullanıyordum Şimdi aslında ona çok kızgınım ama 9 Aydın onu düşünmediğim tek gün olmadı. Şimdi ona not defterime yazar gibi yazsam sonra da engelimi mi kaldırdın pardon diyip gitsem ne olur?
ağır olacak birazya zaten yazacak gücüm yoktu ona
Bana haksızlık etti gitti
Ama biraz daha destek olun nolur tutun beni
Himm not defteri..Bende benim kocayı günlük olarak kullanıyorum. içimdekileri ona döküyorum. oda beni gecelik olarak kullanıp içindekileri bana döküyor
![]()