Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

bencede ablam baslama cunku seni somurmek istiyo bu ergen kafali :) daha oncede yazdim..sende desenki yasi farketmez takilirim bi sure eyvallah ama boyle bi niyetin yokki senin.nettende tanisilir buna itirazim yok bir aractir nihayetinde ama yasi yasina durumu sana daha uygun olur...daha onemliside bu sekilde bos bos konusup atmaz

Sanal alemde zarif tatlı dilli çözümcü erkek dünya kadar... Ama yüz yüze nasıl biri Allah bilir... yaşı konumu size uygun olsa hadi deneyin diyeceğim ama bana hiç güven verici gelmedi.. kaçarak uzaklaşın :))

Bu adamla henuz gorusmemissiniz. Sizden 15 yas kucuk ve israrci. Yahu mantikli olmak lazim. Ulkede baska kadin mi kalmadi Bu durumda akla baska seyler geliyor. Adam sizi kendine asik edip ya maddi olarak somurecek ya da yasa disi isler ceviriyor sizi kullanacak... Bu arada, yanlis anlamayin siz asik olunmayacak sevilmeyecek deger gormeyecek biri degilsinizdir ama gercekci olmakta fayda var.

Yaşıtız sizinle, yapmayın ne olur, sanal konusunda ki tavrınız gayet doğru, bilemezsiniz sonradan o görüntüler başa iş açar. Ne kadar olgun olursa olsun yaş farkı çok fazla, ruhsal olarak bu mesafe kapanmaz. Bunca yıl sonra kendinizi böyle bir riske atmayın bence

15 yaş çok geldi bana siz görmüş gecirmis genç bir kadinsiniz o ise daha gençliğinin çok başında ne istediğini bilemeyecek yaşta bugün çok seviyorum deyip yarın öbür gün duyguları değişebilir o yüzden iyi düşünün derim.

40 yasini gecgin birinin netten tanismasi ve gorusmedigi insan icin boyle ciddi konular acmasi... aklim almiyor kusura bakmayin.

Aynen, özellikle sohbet ederken bi anda 3 çocuk istiyorum ben diyince boş konuştuğundan emin oldum.:)

40 yasini gecgin birinin netten tanismasi ve gorusmedigi insan icin boyle ciddi konular acmasi... aklim almiyor kusura bakmayin.
Canım 40 yaşını geçmişsin, etrafında doğru düzgün adam yok, olanlar da seks meraklısı, biri sana düzgün yaklaşıp, evlenmek istediğini söylüyor, biraz bakıyorsun güzel konuşan, efendi, sakin, akıllı biri izlenimi veriyor. Acaba olabilir mi diye fikir almak için konu açıyorsun.

Oyle bir yazmişsınız ki sanki kapimda erkekler kuyruk olmuş herbiri diğerinden süper ama ben illa da nette tanistiğim, görmediğim biri olsun demişim gibi.

O kadar çok var ki peşimde dolanan, dul kadınım ya, bu onlar içinden elediklerimden diğerleriyle muhatap bile olmuyorum. Yani her önüme gelene olur mu diye atlayacak yoklukta ya da ciddiyetsizlikte degilim bunu anlayın diye yazdım bu parağrafı.

Siz hic yalniz kalmamiş, evlenmiş olabilirsiniz. Evlenirken aileniz, akrabalariniz akil vermis olabilir. Ben de akil almak icin buraya yazdim ne yapayim benim evliligimle ilgilenecek anam, babam, dayim hısım akrabam yok.

Ayrica burada bir iliski yok ki, zaten basta olmayacagini ben de hissettigim icin tum endiselerimi de dile getirmisim.

Gormek, gorusmek zor degil o kolay bi ucak bileti ama bakalim o gorusmeye gerek var mi bunu anlamaya calismisim.

Burada yazistikca ve onunla da konusunca kafamda netlesti, olmayacagina kanaat getirip, iliski baslatmadim, bu yani.

Bazi seyleri insan yasamadan bilemez, burada benim de aklimin almadigi pek cok konu oluyor, ama onlarin yerinde olsam belki ben de oyle davranacagim.

Bu nedenle bunu nasil yaparsin aklim almiyor demiyorum kimseye, cunku aklimin almadigi konuda yorum yapmak bana gereksiz geliyor yani demek ki ben o durumu anlayamiyorum ki aklim da almiyor, anlamadigim sey hakkinda ne diyebilirim ki?

Ha bu yazdiklarim da bu durumu savunmak icin degil tabii ki. Evlilik ciddi bir karar. Once gorursun ve hatta sonra ailesiyle tanisirsin ve ardindan evlilik konusursun.

Burada da zaten yapmak istedigim buydu acaba bu sureci baslatmak gerekir mi diye sordum, hepsi bu. Zaten uygun olsaydik görüsme gerceklesirdi ama ben bu iliski olmaz dedigim halde o aylardir tatli tatli ara ara israr ettigi icin ben de acaba bi oluru var mi dedim.

Beni yasini almis, dunyadan haberi yok, sanalda genc erkeklere kanan, her denene inanan biri sanmayasiniz diye bu kadar uzun izahatta bulundum.

Aynen, başta çocuk olmasa da olur deyip sonra 3 çocuk istiyorum deyince ben de değışken olabileceğini fark ettim. Aslında duyguların hızla değışeceği kadar genc bir yasta da degil sonucta otuzunu geçmiş biri ama erkekler geç olgunlaşiyor ve henuz evlilik de yapmamış, evlilik hayatinın ciddiyetini idrak etmediği için daha rahat konuşuyor olabilir, iş ciddiye binseydi değışeilirdi, haklisınız.

Rahatlatiyorsa yaz tabi. Okuyan olur.
Sen istemiyorsan okuma canim, kimse zorlamiyor ayrica daha ne uzun yazanlar var ben onlarin konularini ilgimi cekerse okuyorum ama kimseye de ne uzun yazmissin demedim. Yani bana ne di mi herkes kisa yazmak zorunda degil kim derdini nasil isterse yazar ister uzun ister kisa.

Yani derdi olana amma uzun yazmissin ama yaz tabii okuyan olur demek o kisinin derdine ne fayda saglar onu da anlamadim, bunu yazmaktaki amac ne onu da bilemedim.

Selam. Yok olmayacağı belliydi zaten, konuyu kapadım ben. Uzun bi telefon konuşması yaptık ne yalan söyleyeyim sıkıldım konuşurken. Ah ya ruhsal doyum yaşamak ne güzel olurdu :)

Bu arada aklımda kalmış onceki yazışmalardan, ablanız iyi mi, yani kırsaldaki kurduğu hayat devam ediyor mu, sıkılıyordu alıştı mı, döndü mü ve hatta kızı nasıl? Cok ayrıntı yazmadım ama biraz paylaşmıştınız. Metak ettim, iyi olmalarını dilerim.

Ben durumu çözdüm. O doguda kapali bir cevrede yasiyor. Bekar. Biraz farkli bir kadin hayal ediyor belli ki. Benim tipim onun hayalindeki kadina uygun. O buna kapildi sanirim. Amaci aslinda bosluk doldurmak. Ben evlenmek istiyorum falan demesini de yalan bulmuyorum ama bence olayin ciddiyetinin farkinda degil hadi evlenelim deseydim cesaret edemezdi bence.

Yani calistigi yer belli, resmi bir kurum ve hatta aradim, dogruladim orada calistigini. Oyle yasadisi isler pesinde falan degil, para konusunu hic acmadi, biraz cinsellik konularina girmeye calisti agzinin payini alinca onu da kapadi.

Ama zaten ben konuyu kapadim. Hatta unuttum bile burada mesaj gelince aklima geliyor :)

Valla erkekler gercekten de bir kadini tavlamak söz konusu olunca nasil bir farklilasiyorlar di mi, bi iltifatlar, kibarliklar. Kadin ne duymak istiyorsa onu soylemeler, pembe hayaller aman aman ya Allah bu tip samimiyetsizlerden korusun cümlemizi.

Birbirinizi görmeden evlilik, çocuk konularını mı konuştunuz
Evet, eger bu konularda ikna olsaydim görecektim niye şaşırdinız ki, amac evlilikse bunu konusmakta ne sakinca var adam arka mahalle komsum degil sonucta, daha evlilik, cocuk konusunda ne düsundugunu bilmedigim birini teee nerelerden ayagima getirip niye goruseyim ki bakin konustuk ve olmayacagina karar verdim bitirdim. Boylece gorusmeye gerek bile kalmadi.

Sizin takildiginiz saniyorsunuz ki hic gormedigim adamla evlilik ve cocuk hayali kuruyorum ama oyle degil sadece bu konulardaki dusuncelerini ogrenmek icin uzunca bir tel konusmasi yaptim bu yani. Bunda bu kadar sasiracak ne var anlamadim.

Bu kişi dolandırıcı değil , zaten ben bu konuyu coktan kapadim.

Bir tanidığim da dolandirıldırıldı biliyor musunuz? Cidden cok dikkat etmek lazım.

Tanidiğiniza uzuldum ama yasanacaği varmıs kaba bir ifade ama illaki biyerlerde kazık yiyoruz, yemeden olmuyor :)

Hayır yanlış anladınız. Hayal kurduğunuzu asla düşünmedim. Ben eşimle sevgili iken başlarda bu konuları konuşmadım. O yüzden şaşırdım. Siz mantık yolu ile gitmişsiniz. Hakkınızda Hayırlısı olsun.

Sagol canim. Sevgili olunca yani yanyanayken bu sekilde yani soru- cevap olarak konusmaya gerek kalmiyor, cunku zaten bir arada vakit gecirirken yeri gelip konu acilinca birbirinin fikrini ögreniyorsun ama uzakta olan birisini acaba tanimak icin zaman ayirsam mi diye düşününce, dediginiz gibi mantik yoluyla gitmeniz ve genel bi soru cevap yapmaniz gerekiyor :)

Çok incesiniz hatırlıyorsunuz, teşekkür ederim:) Ablam kötü maalesef, maddi olarak sıfırı tüketti ve birlikte olduğu adam hiç bir vasfı olmayan, denetimli serbestlik süresi bitmemiş bir hükümlü. Nesi var nesi yok yedi ablamın, atölye kapandı, bin türlü perişanlık, yaşadıkları yerde tutunamayıp şehir değiştirdiler ama bir fayda olmadı. Yeğenimi epey toparladık burada, maaşı biraz daha yüksek bir işe geçti, artık kendisine yetebiliyor. Bize kalan kırgınlık, üzüntü hatalarına rağmen çok özlüyoruz onu, hep duamda Rabbim korusun onu yanında ki adama zerre güvenmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…