- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ben de iki kişi taniyorum.Kadınlar kendilerinden 15 yaş büyük erkeklerle evlenince sorun olmuyorsa tam tersi de sorun olmamalı. Bir yakınım böyle iki çocuklu (çocukları üniversite çağında) bir kadınla evlendi aile karşı çıkmasına rağmen, şimdi bir de çocukları var 6-7 yaşında gayet mutlular gördüğüm kadarıyla.
Ama hiç görmediğiniz, görüşme ihtimalinizin kısıtlı olduğu bir insanla ilişki nasıl yürür o konuda endişelenmekte haklısınız. Bir araya gelmek zor olacağı için tanıyıp güvenmek de zor olur bana kalırsa. Kendinizi bambaşka, hiç hayal etmediğiniz bir ortamın içinde bulabilirsiniz. İyi düşünün.
O otuzu gecmis ben kirki oyle diyeyim tam diyemedim ama 25 olsa hic dusunmezdim bile o cok ufak kaliyor :))40-25 yaş
bence hiç sağlıklı değil.
yürümez. boşa üzülme.
Ortada daha iliski olmadigi icin ailesinin de haberi yok tabii ki.Bana yaş farkı çok fazla geldi açıkçası .bi de ailesi onaylayacak mi bu ilişkiyi haberleri var mi
bir kere aile asla kabul etmeyecek eminim çünkü kendim doğuluyum az çok biliyorum kültür farkını..Evet o diyor ki bosanmış olman benim için onemli değil öyle olsa hiç talip olmazdım iyi de dediginiz gibi aile bunu kabul eder mi?
Yani sacma di mi, yok samimi bulmuyorum, bulamiyorum, bana da anlamli gelmiyor görmeden, etmeden , haklisin...Daha birbirinizi görmemişsiniz ve sizle gelecek konusuyor yetmiyor seksten bahsediyor ve siz samimi buluyorsunuz kendisini öyle mi
Istisnalar sizi yanıltmasın yaş farkı var onu esBen de iki kişi taniyorum.
Biri kendinden 20 yas kucuk biriyle evlendi ve cok mutlular.
Digeri 15 yas kucuk biriyle evlendi yillarca surdu ama sonra kadin kucuk kocasini bosadi ve baskasiyla evlendi.
Yani yas farkina ragmen evlenip mutlu olanlar var ama gidip gormek, birarada olup tanimak lazim haklisiniz.
O otuzu gecmis ben kirki oyle diyeyim tam diyemedim ama 25 olsa hic dusunmezdim bile o cok ufak kaliyor :))
Aslinda cinsellik konusmuyoruz, ama o haliyle konusmaya istekli. Ciddi konusmalari o kadar kere yaptim ki ben bıktım. Hep aynı seyi söyluyor, gelicem, sen gelirsin, evlenicez ama gelmesi aylar sonra. Yani topuklamadi ama ya cok boslukta ondan vazgecmiyor ya da dedikleri dogru ama ya gormeden beni bu neyin sevgisi anlamiyorum ki...bir kere aile asla kabul etmeyecek eminim çünkü kendim doğuluyum az çok biliyorum kültür farkını..
çok seviyor madem gelsin yanınıza yüz yüze görüşün her zaman yazışmak olmaz ailesiyle tanıştırsın sizi.. en azından ciddiyetini anlarsınız.. cinsellik konuşacağına böyle konulardan girin bakalım nasıl topuklayacak.. şahsen hiç güvenmez yol verirdim heyecana kapılırsanız işiniz zor.
Açıkçası ortada ilişki olsa dahi kolay kolay söyleyeceğini yada sizi tanistiracagini düşünmüyorum doğu kültüründen bahsediyoruz hoş batı kültüründe de bu kadar yaş farkına sıcak bakılmıyor çoğunlukla bu ilişki sizi yıpratır üzer ancak.ben 25 yaşındaki bu adamın amacının cinsellik olduğunu düşünüyorum kimbilir kaç kişiyle birden konuşuyor.kamera bile açmamış size çok kafa karıştırıcıOrtada daha iliski olmadigi icin ailesinin de haberi yok tabii ki.
Bakın ben internete karsı değilimYani sacma di mi, yok samimi bulmuyorum, bulamiyorum, bana da anlamli gelmiyor görmeden, etmeden , haklisin...
ortada sevgi yok sadece sohbet arkadaşı olarak heyecanlanmış garibim hayaller kuruyor sizide bu heyecana ortak ediyor.. internetten kimseye güvenmem şahsen.. siz bilirsiniz yinede.. sonuçta aklı başında olgun bir kadınsınız..Aslinda cinsellik konusmuyoruz, ama o haliyle konusmaya istekli. Ciddi konusmalari o kadar kere yaptim ki ben bıktım. Hep aynı seyi söyluyor, gelicem, sen gelirsin, evlenicez ama gelmesi aylar sonra. Yani topuklamadi ama ya cok boslukta ondan vazgecmiyor ya da dedikleri dogru ama ya gormeden beni bu neyin sevgisi anlamiyorum ki...
Yoookkk...nerede tanıştınız?
yani daha sevgili değilsiniz. hiç görüşmemişsiniz de. konu nasıl cinselliğe geliyor. hiç normal değil. siz de görmeden etmeden aşık olmamışsınızdır bence. kestirip atın ya yanınıza yörenizde adam mı yok sanki.
Yoookkk...
Konu cinselliğe illaki geliyor, ama ben zaten daha ilk konu oraya gelince kestim. Sonra bu konuyu actim napayim diye. Tatlim yaslar ilerleyince sohbet illaki cinsellige kayiyor ama ben sanalda boyle oynasmalara istekli biri degilim. Yani sevgilinle belki olabilir zaten normal hayatta da birliktesindir ama gormeden sanalda cinsel yazismalar bana seviyesiz geliyor, anlamsiz buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?