Guzel yazmışsiniz, sagolun. Valla keske cevremde olsa da sanala gerel kalmasa ama inanin cevremdekiler sadece yatak derdinde.yaş farkı çok fazla değil mi? erkek küçük olabilir eğer siz çok bakımlı yaşınızı göstermeyen bi kadınsanız 15 yaş fark da olabilir bence ama kafa yapısı farkı da var, eğer kafa yapınızı genç tuttuysanız hani o yaştaki kızlarla rahat arkadaş olabiliyorsanız şans verebilirsiniz ama yeni jenerasyondan çok uzaksanız olmuyor. ben bazen benden 5 yaş küçük kız arkadaşlarla bile biraz zorlanıyordum da yeni yeni uyum sağlamaya başladım şimdi de yaşıtlarımla anlaşamıyorum
bir de cinsellik olmayan ilişki türü olmaz bence artık bu yaşta. hani sanal seks olmasa bile mutlaka biraz o muhabbetlere kayar eğer uzun süre iletişiminiz sürerse. kim olursa olsun bu böyle bence. tabi erkeklerin direkt yatağa atma modu da sinir bozucu ben de sizin gibi düşünüyorum ama sizin yaşınızda olsam belki bu kadar tutucu olmayı bırakmayı düşünürdüm eğer yalnız kalmak istemiyorsam. bazı erkek arkadaşlarımla(gerçekten arkadaşım) arkadaş olarak bu konuları konuştuğumuzda direkt yatağa atma kafasında olmadıklarını ama evlenecekleri kadında cinsel uyum olması gerektiğini ve bunu ilişkide anlayacaklarını biriyle hemen birlikte olmasalar bile tanıdıkça cinsellik de yaşamaları gerektiğini düşündüklerini söylüyorlar ve bu dediğim arkadaşlarım gayet de düzgün erkekler. biraz düşününce bana da mantıklı geliyor belki direkt yatağa atmak istiyor kafasıyla bakmasanız da net yerine çevrenizden düzgün bir ilişki arayan bir erkek baksanız kendi mesleğinize yaşınıza ve çevrenize uygun daha iyi olur diye düşünüyorum.
sanal muhabbetlere güven olmaz. sizin için o erkek tek olacak belki ama belki onun için siz 10. kadınsınız böyle sulandığı. ben olsam güvenmezdim çünkü siz ciddi bakıyorsunuz mevzuya. ciddi bakmayacak olsanız içinizden geliyorsa konuşun ne olacak derdim ama.
ay destan yazmışım :)
Seni tavlamaya çalışıyor işte evlilik diyerekBen de tam bunu diyorum bu kadar isteyen adam bi hafta sonu gelir, gorür sonra dellenir :) boyle bana da hic inandirici gelmiyor iki fotograf görüp evlilik hayali kurmak ha bi de telde konustuk bi kez :)
Ben de yasitim birini tercih ederim tabii ki, internet ortami diye tam net bilgi vermeye cekiniyorum ama arada 15 yas var yani o otuzlu yaslarini ben kirkli yaslarimi yasiyorum ve kirktan sonra insan bi baskalasiyor, otuzlar gibi olmuyor ama o bunu henuz bilmiyor :)))Yaşlar tam olarak kaç. Inanın 30 lü yaşlarda da olsa hayat görüşünüz uymaz
Ya aslında ailemi yıkar gecerim demiyor, ailesinin sakin insanlar olduğunu, eger biz anlasıp evlenmeye karar verirsek bunu ailesine kabullendireceğimizi soyluyor.
Ama dogu kultüründe aile evlilik konusunda söz sahibidir, belirleyicidir diye bildigim icin ben de ikna olmuyorum.
Ancak bu kadar baskın bir aile olsa 30 yasini gecmis erkek evlatlarini coktan istedikleri biriyle bas göz ederlerdi diye de geliyor aklıma.
Guzel yazmışsiniz, sagolun. Valla keske cevremde olsa da sanala gerel kalmasa ama inanin cevremdekiler sadece yatak derdinde.
Ha cinsel uyum olmadan evlenmek istenmemesini de anliyorum ama bana gore bunu anlamak icin illa yatmaya gerek yok yani ben opuserek bunu anlayabilirim :))
Haklisiz ama evlilik niyetinde olmayinca da ben konuşmam :) anliyorum seni evlilik yuzyuze, gozgoze konusulur oyle yazisarak olmaz bence de.Seni tavlamaya çalışıyor işte evlilik diyerek
Evlilik daha görmediği bir kadınla konuşulacak konu değil .
Erkekler tanıdıkları cok sevdikleri kisiyle bile evlenirken kırk kere düşünüyo strese giriyo bu adam sizin için neden böyle bi riske girsin hele ki aileyi karşısına almak. Hiç mantıklı degil agzi iyi laf yapıyor buBen de iki kişi taniyorum.
Biri kendinden 20 yas kucuk biriyle evlendi ve cok mutlular.
Digeri 15 yas kucuk biriyle evlendi yillarca surdu ama sonra kadin kucuk kocasini bosadi ve baskasiyla evlendi.
Yani yas farkina ragmen evlenip mutlu olanlar var ama gidip gormek, birarada olup tanimak lazim haklisiniz.
Cok şukur yara almadim yani beni yaralayacak bisey yapmadi, henüz :)))Ben sanal ortamda bu tip şeyleri kesinlikle dogru bulmuyorum. Onu tanimadan cok kibar kaliteli biri vs olarak tanimliyorsunuz yani o da sizdeki duygusal boşluğu dolduruyo şuanda. Bence iletişim kurmayin daha gercek birşeyler yasayin insanlara olan onyarginizi kırın. İstisnalar muhakkak vardır ama aradaki yaş farkı genel olarak erkekler icin çok önemli simdi olmasa bile 5-10 yıl sonra bunu erkek kisisi de anlıyor. Ayrıca birlikteliğin icinde aşk çekim bunlar vardir zaten. Hele ki belli artik belli yaslardasiniz ama size su noktada katılıyorum sanal s.x olarak kullaniyor olabilir. Asla guvenmeyin fotoğraf vs gondermeyin milyon türlü dolandırıcı var. İnsanlara guvenmem diyorsunuz ama baya guvenmissiniz bence. Bence daha fazla yara almadan iletisiminizi kesin
Aynen ya. Valla ona da aynen boyle dedim.İnsanın hayatta en değerli hazinesi umutlarıdır bana göre.
Bu şekilde görüşerek umutlarının kırılacak olması seni hiç endişelendirmiyor mu arkadaşım?
Genç değilsin ki yanlış anlama ben de 40 oluyorum mesela gençliğime bakarak daha korkarak atıyorum adımlarımı.
İnsanı bir yaştan sonra üzülmek daha çok yıpratıyor bence.
Yasasiginiz gerçek bişey yok ki kabaligini dayatmalarinı goresiniz . Bence nabza göre serbeş veriyo. Yaralamadan kastım simdş bitrirseniz canınız yanmaz ama ilerde daha fazla bağ kurarsaniz yara alırsınız daha fazla yaralanmayın.Cok şukur yara almadim yani beni yaralayacak bisey yapmadi, henüz :)))
Belki de onun kalitesi benden kaynaklaniyor yani benimle haloyle kibar konusacak, dan dun olsa zaten kaale almam.
Falat iste biraz hayat deneyimime guvenerek onum sakin, anlamaya calisan, sorun cozmeye calisan hali hosuma gitti. Erkekler genelde dinlemez, kabadir, dayatir ya oyle olmayan dikkat cekiyor haliyle.
Okumustum konunuzu, di mi onca yasanmisliktan sonra bile sevdiginden emin olamazken erkekler bu beni seviyooo muş , oyle diyoooo :))Gecen gun burda konu acmistim, benim 1 yildir birlikte oldugum, 3 ay sonra evlenecegim nisanlim, seni seviyorum ama cok sevmiyorum gibi bir cumle kurdu, sizin sadece internette yazistiginiz kisi, sizin icin ailesini karsisina alacakmis oyle mi? Inanmayin lutfen
Benim parasal durumumun cezbedici degil, amacı o değildir, ha ama oyle dolandirilan arkadaslarim oldu ya internetten maalesef.15 yaş fark doğu batı sentezi internetten ilerleyen bir ilişki olur yanı yok sizin durumunuz biraz iyi ise karşınızdakinin de durumu fazla yoksa çaktırmadan sizi bağlama ya çalısıyor bence evlencek ciddi niyetliyiz diye sonra borcu çıkar parasını alamaz sizden ister klasik yalanlar prim vermeyin inanıp ciddiyede almayın bence
Offf ya , hep aynı taktikler, aynı süreç ...Ah biz ne kaliteli erkekler gördük...Edebiyat,sanat,eleştiri.Çehov'lar,Kafka'lar havada uçuşuyordu ama erkek erkek işte.Konuşma dönüp dolaşıp oraya geliyorsa niyeti belli zaten.Şimdilik ürkütmemek,yavaş yavaş alıştırmak adına üstünüze varmaz.İlerleyen vakitlerde ciddiyetinizi anlarsa da sizi kafasından siler.Tabii o zamana kadar siz onu kalbinize sokmuşsunuzdur.Biri de farklı olsa şu erkeklerin...
Arkadaşınıza üzuldüm gercekten, nasıl bir hayal kırıklıği, ozenerek hazirlan belki yeni kiyafetler falan aldi, kalbi carparak gitti, adam ortada yok. Tabii boylesi daha iyi kurtulmus oldu ama umutlarin yipranmasi kotu ya.Yaş farkı çok fazla geldi bana.
Hangi yaş grubu olursa olsun yakınlaşmadan ya da bu tarz sohbetler etmeden uzun süreli ilişki yürütemez bence.
Hem merakınızı giderin hem de duygularınıza tam kapılmadan aklınızdakileri öğrenin. Bunun için buluşma ayarlayın.
Meslekleriniz neler? Maddi durumlarınız nasıl? Bunlar da önemli aslında.
Benim bir öğretmen arkadaşım (38) İstanbul’da bir avukat ile (35) sanaldan görüşüyordu. Onlar da çok plan yaptılar, hayal kurdular. En sonunda görüşmeye karar verdiler kız İstanbul’a gitti. Buluşacakları restorana sevgilisi gelmedi. Duruşmam var gelemedim diyip yeni randevu saati bile vermedi.
Evet mutlu olan var mı var. Mutlu olmayan da azımsanmayacak düzeyde...
Umarım sizi anlar.....Ben de yasitim birini tercih ederim tabii ki, internet ortami diye tam net bilgi vermeye cekiniyorum ama arada 15 yas var yani o otuzlu yaslarini ben kirkli yaslarimi yasiyorum ve kirktan sonra insan bi baskalasiyor, otuzlar gibi olmuyor ama o bunu henuz bilmiyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?