Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Guzel yazmışsiniz, sagolun. Valla keske cevremde olsa da sanala gerel kalmasa ama inanin cevremdekiler sadece yatak derdinde.

Ha cinsel uyum olmadan evlenmek istenmemesini de anliyorum ama bana gore bunu anlamak icin illa yatmaya gerek yok yani ben opuserek bunu anlayabilirim :))

İnsanın hayatta en değerli hazinesi umutlarıdır bana göre.
Bu şekilde görüşerek umutlarının kırılacak olması seni hiç endişelendirmiyor mu arkadaşım?
Genç değilsin ki yanlış anlama ben de 40 oluyorum mesela gençliğime bakarak daha korkarak atıyorum adımlarımı.
İnsanı bir yaştan sonra üzülmek daha çok yıpratıyor bence.

Ben de tam bunu diyorum bu kadar isteyen adam bi hafta sonu gelir, gorür sonra dellenir :) boyle bana da hic inandirici gelmiyor iki fotograf görüp evlilik hayali kurmak ha bi de telde konustuk bi kez :)
Seni tavlamaya çalışıyor işte evlilik diyerek
Evlilik daha görmediği bir kadınla konuşulacak konu değil .

Yaşlar tam olarak kaç. Inanın 30 lü yaşlarda da olsa hayat görüşünüz uymaz
Ben de yasitim birini tercih ederim tabii ki, internet ortami diye tam net bilgi vermeye cekiniyorum ama arada 15 yas var yani o otuzlu yaslarini ben kirkli yaslarimi yasiyorum ve kirktan sonra insan bi baskalasiyor, otuzlar gibi olmuyor ama o bunu henuz bilmiyor :)))

Ben Hataylıyım ve de 1 buçuk senedir doğulu biriyle ewliyim..Eşim 33 ben 32 yaşındayım biz 3 sene görüştük ondan sonra ancak karar verebildik evliliğe ki severek evlilik yaptım.Doğu kültürü çok zor ve ağırdır.Ben 3 sene yüzyüze görüp sevmeme rağmen ara ara pişman olmuyor değilim. Burada gördüğüm kadarıyla erkekler en fazla 30 a kadar bekliyor o da nadir ama gelinlerin hep yaşı küçük büyük gelin istemiyorlar.Eminin ki görüştüğünüz kişin ailesi de küçük gelin isteyecektir çünkü onlara göre yaşı küçük gelin kolay huylarına geçirebilen her zaman dediklerini yapan ve onlardan izinsiz dışarıya çıkmayan hizmetkar ve misafirperver insanlardır...
İyi düşünün ewlilik hiç deöyle kolay değil.

bu arada olur mu olur bazen karşı taraf çok tutulabiliyor başınıza iş açmasın sonra. olduğunuz yere gelir siz istemeseniz de görüşmek ister şantaj yapar falan. dikkat edin

yani ters düşmek istemem ama öpüşerek anlaşılacağını sanmıyorum ben :) tam anlamadım ama boşanmışsınız sanırım insanlardaki dul kadın önyargısından dolayı dikkat edeyim derken kendinize de baskı yapmayın derim ben.

ben size diyorum ama ben de sizin gibiyim şu an. bakalım yaş 30 ne olacak göreceğiz

Seni tavlamaya çalışıyor işte evlilik diyerek
Evlilik daha görmediği bir kadınla konuşulacak konu değil .
Haklisiz ama evlilik niyetinde olmayinca da ben konuşmam :) anliyorum seni evlilik yuzyuze, gozgoze konusulur oyle yazisarak olmaz bence de.

Sizinle konusup, guven saglayip, ciddi oldugunu dusundurup, cinsellik konusmak istiyor, sanal se.s fln o tur birseyler yasamak istiyor gibi geldi bana. Ayni sehirde olmadiginiz icin, arada cok mesafe oldugu icin sanal diyorum yoksa yakin olsaniz gercekte amaci o olurdu.

Erkekler tanıdıkları cok sevdikleri kisiyle bile evlenirken kırk kere düşünüyo strese giriyo bu adam sizin için neden böyle bi riske girsin hele ki aileyi karşısına almak. Hiç mantıklı degil agzi iyi laf yapıyor bu

Cok şukur yara almadim yani beni yaralayacak bisey yapmadi, henüz :)))

Belki de onun kalitesi benden kaynaklaniyor yani benimle haloyle kibar konusacak, dan dun olsa zaten kaale almam.

Falat iste biraz hayat deneyimime guvenerek onum sakin, anlamaya calisan, sorun cozmeye calisan hali hosuma gitti. Erkekler genelde dinlemez, kabadir, dayatir ya oyle olmayan dikkat cekiyor haliyle.

Gecen gun burda konu acmistim, benim 1 yildir birlikte oldugum, 3 ay sonra evlenecegim nisanlim, seni seviyorum ama cok sevmiyorum gibi bir cumle kurdu, sizin sadece internette yazistiginiz kisi, sizin icin ailesini karsisina alacakmis oyle mi? Inanmayin lutfen

15 yaş fark doğu batı sentezi internetten ilerleyen bir ilişki olur yanı yok sizin durumunuz biraz iyi ise karşınızdakinin de durumu fazla yoksa çaktırmadan sizi bağlama ya çalısıyor bence evlencek ciddi niyetliyiz diye sonra borcu çıkar parasını alamaz sizden ister klasik yalanlar prim vermeyin inanıp ciddiyede almayın bence

Aynen ya. Valla ona da aynen boyle dedim.

Bak dedim, benim duygularimi canlandirip, evlilik vaadinde bulunup, ortak bir gelecek hayal edip sonra da yarim birakirsan yolarim seni dedim :) Bu buyuk bir vebal hic korkmuyor musun diye sordum.

Ama o tam gaz devam :)

Gercekten de belli bir yastan sonra umutlarin kirilmasi daha cok yipratiyor...

Yasasiginiz gerçek bişey yok ki kabaligini dayatmalarinı goresiniz . Bence nabza göre serbeş veriyo. Yaralamadan kastım simdş bitrirseniz canınız yanmaz ama ilerde daha fazla bağ kurarsaniz yara alırsınız daha fazla yaralanmayın.

Ah biz ne kaliteli erkekler gördük...Edebiyat,sanat,eleştiri.Çehov'lar,Kafka'lar havada uçuşuyordu ama erkek erkek işte.Konuşma dönüp dolaşıp oraya geliyorsa niyeti belli zaten.Şimdilik ürkütmemek,yavaş yavaş alıştırmak adına üstünüze varmaz.İlerleyen vakitlerde ciddiyetinizi anlarsa da sizi kafasından siler.Tabii o zamana kadar siz onu kalbinize sokmuşsunuzdur.Biri de farklı olsa şu erkeklerin...

Okumustum konunuzu, di mi onca yasanmisliktan sonra bile sevdiginden emin olamazken erkekler bu beni seviyooo muş , oyle diyoooo :))

Benim parasal durumumun cezbedici degil, amacı o değildir, ha ama oyle dolandirilan arkadaslarim oldu ya internetten maalesef.

Offf ya , hep aynı taktikler, aynı süreç ...

Arkadaşınıza üzuldüm gercekten, nasıl bir hayal kırıklıği, ozenerek hazirlan belki yeni kiyafetler falan aldi, kalbi carparak gitti, adam ortada yok. Tabii boylesi daha iyi kurtulmus oldu ama umutlarin yipranmasi kotu ya.

Umarım sizi anlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…