Çocuk konusunda da zorlarız olursa olur, olmazsa dert değil diyor.
Kamerayi acmayan benim, onun is yerini aramam gerekmisti calistigi isi biliyorum, beni kamerdan arayabilirsin diyor, yani karsimda gercek bifi var ama tabii niyeti ne bilinmez.Demin yazdıklarımı unutun. Daha kamera bile açılmamış.
Konuşmaya bile değmez....
Bu iş başka iş..Nabza göre şerbet durumu ki onun ne sebebi belli.
Ben de tam bunu diyorum bu kadar isteyen adam bi hafta sonu gelir, gorür sonra dellenir :) boyle bana da hic inandirici gelmiyor iki fotograf görüp evlilik hayali kurmak ha bi de telde konustuk bi kez :)Ya böyle tipler var bıraksan yıllarca konuşur sanaldan
Madem seni çok görmek istiyor atlasın gelsin bir hafta sonu zor mu ?3 ay uzun bir zaman
Ama böyle tipler var hergün günaydınlar kalpler amaç sırf biraz cinswllik konuşalım da kendimi tatmin edeyim .gerçekten hoşlanan bir erkek daha görmediği bir kadınla cinsellik konuşmaz zaten.gerçekten samimiyse belki görünce hiç beğenmeyeceksiniz birbirinizi elektrik olmayacak arada bunları bilmeden daha cinsellik konuşuyorsa o adam yalancıdır asla samimi değil.bence yol ver gitsin .aklı başında olgun bir kadınsın yazdıklarından belli sadece sevgi yokluğu çekiyorsun ve boşluktasın o kadar.
Yok, o anlamda demedim ki, yani sadece o anlamda demedim.Kamerayi acmayan benim, onun is yerini aramam gerekmisti calistigi isi biliyorum, beni kamerdan arayabilirsin diyor, yani karsimda gercek bifi var ama tabii niyeti ne bilinmez.
macera aramayın plissssHayır evlenmemiş.
Çocuk konusunda da zorlarız olursa olur, olmazsa dert değil diyor.
Ancak genç bir erkek neden cocuksuz bir evliliğe razı gelir anlayamiyorum ha beni tanısa çok aşık olsa tamam da yahu daha kameradan bile görmedik birbirimizi :))
Evli degildir ya o kadar olmasin, bu da beni bulmasin :) valla bekar diye biliyorum ama... iş yerinin telefonunu biliyorum aramıstim hani evli olsa cekinir heralde ve aksamlari yazabiliyor ne biliyim, evli olmasindan hic şuphelenmedim.30'unu geçmiş doğulu birinin bekar olması zor gibi geldi bana. Evli olmadığından emin misiniz? Sırf telefonda bile olsa takılacak birilerini arıyor filan olabilir mi?
Aslinda görmeden cinsellik konusmak görmeden evlilik konusmaktan daha mantikli. 30u gecmis bir adam sadece internetten yazistigi ve 2 fotosunu gördügü biriyle evlenme planlari yapabilecek kadar kolay karar veriyorsa evlilige simdiye kadar 10 kere evlenirdi. Ya adamda bir kusur var evlenecek bir kadin bulamiyor ya da hic samimi degil niyet bambaska.Yoookkk...
Konu cinselliğe illaki geliyor, ama ben zaten daha ilk konu oraya gelince kestim. Sonra bu konuyu actim napayim diye. Tatlim yaslar ilerleyince sohbet illaki cinsellige kayiyor ama ben sanalda boyle oynasmalara istekli biri degilim. Yani sevgilinle belki olabilir zaten normal hayatta da birliktesindir ama gormeden sanalda cinsel yazismalar bana seviyesiz geliyor, anlamsiz buluyorum.
O otuz yaşinı ben 40 ı gectim. 25 yas benim iliski dusunecegim bir yas olmazdi o kadar kucuk de olmaz yani :)Istisnalar sizi yanıltmasın yaş farkı var onu es
geçsek kültür farkı var. 25 yaşındaki bi insanla 40 yaşındaki bi insanın hayat görüşü olgunluğu,zevkleri farklı olur.internetten dahi olsa yasitiniz birisiyle olmanız daha iyi olur
Yaşlar tam olarak kaç. Inanın 30 lü yaşlarda da olsa hayat görüşünüz uymazO otuz yaşinı ben 40 ı gectim. 25 yas benim iliski dusunecegim bir yas olmazdi o kadar kucuk de olmaz yani :)
Hayatim 25 yasinda degil, 30 ustü, ve o gorüntulu ariyor ben acmiyorum. :) yani kamerdan kacsa acaba fotolardaki kisi degil mi derdim ama orda bi sıkıntı yok ama tabii niyet ne o sıkıntılıAçıkçası ortada ilişki olsa dahi kolay kolay söyleyeceğini yada sizi tanistiracagini düşünmüyorum doğu kültüründen bahsediyoruz hoş batı kültüründe de bu kadar yaş farkına sıcak bakılmıyor çoğunlukla bu ilişki sizi yıpratır üzer ancak.ben 25 yaşındaki bu adamın amacının cinsellik olduğunu düşünüyorum kimbilir kaç kişiyle birden konuşuyor.kamera bile açmamış size çok kafa karıştırıcı
Ben sanal ortamda bu tip şeyleri kesinlikle dogru bulmuyorum. Onu tanimadan cok kibar kaliteli biri vs olarak tanimliyorsunuz yani o da sizdeki duygusal boşluğu dolduruyo şuanda. Bence iletişim kurmayin daha gercek birşeyler yasayin insanlara olan onyarginizi kırın. İstisnalar muhakkak vardır ama aradaki yaş farkı genel olarak erkekler icin çok önemli simdi olmasa bile 5-10 yıl sonra bunu erkek kisisi de anlıyor. Ayrıca birlikteliğin icinde aşk çekim bunlar vardir zaten. Hele ki belli artik belli yaslardasiniz ama size su noktada katılıyorum sanal s.x olarak kullaniyor olabilir. Asla guvenmeyin fotoğraf vs gondermeyin milyon türlü dolandırıcı var. İnsanlara guvenmem diyorsunuz ama baya guvenmissiniz bence. Bence daha fazla yara almadan iletisiminizi kesinKızlar selam,
Ben 40 yaşını aşmış, yıllardır bir başına mücadele veren, erkeklerle şansı olmayan biriyim. Hayatıma bosandıktan sonra uzun yıllardır kimse girmedi çünkü gerçekten evlilik niyetinde adam gibi adam yok tek niyetleri yatak olan tipler dolanıyor etrafta, benim de onlarla işim olmaz.
Şimdi biri var diycem ama aslında yok, yani bana göre bu işin bir oluru yok ve hiç görmedim canlı olarak, bir iki fotoğraf sadece.
Neden olmaz derseniz, benden 15 yaş küçük . Bu ilk neden. Ve doğuda yasiyor. Doğu kültürünü hiç bilmiyorum, ülkenin o bir ucunda ben diğerinde.
Cok ısrarcı ama kesinlikle tadında ve dozunda. Yaklaşık 3 aydır aralıklarla böyle. Ben herkesi ciddiye almam ama bu ne konuşması gerektiğini bilen, aklı başında, kendiyle barışık, sakin, çözümcü ve zarif biri ve çok tatlı dilli.
Yani ben şu an sıfır noktasındayım. Mantığım onaylamadığı için, duygularımı canlandırmadım. Fakat yazıştıkça gelecek hayalleri, güzel sözler insanı etkiliyor.
Daha görüsmedik ve birbirimizi ancak aylar sonra görebiliriz çunkü o zaman gelebilir. Bana; " yaş farkı benim için önemli değil, sen benim yanımda olursan karşımızda kimse duramaz aileme kabul ettiririz" diyor, başta gelip burada yaşar mısın diye sordu, valla seversem ben her yerde yaşarım. Yani bu sekilde bakarsak aradaki tüm engeller aşılabilir gibi.
Ama erkeklere güvenmiyorum ben, bana soylediklerini ispatlaması lazım. O da bunu icin firsat ver diyor.
Tamam fırsat vereyim ama o zaman da beni rahatsız eden başka bişeyi paylasacağim ki benim için kafamda çözemediğim sorun da bu, ilk aşamada.
Yani uzak mesafe iliskisi nasıl yüruyor, yazısarak, konusarak ve hatta görüntülü olarak. Tamam buraya kadar normal. Ama kaç yaşinda insanlarız o da 30'u geçmiş bir erkek. Konu illa cinselliğe geliyor ve ben o zaman acayip geriliyorum sanki sanal s.ks için beni kullanmak istiyormuş gibi hissediyorum.
Açıkca anlattım, ben eski kafalıyım, evlenmeden birlikte olmam, sanalda boyle seyleri de konuşmam diye. Tamam dedi, özür diledi.
Ha ama benim içim rahat değil. Dedim ya erkeklere güvenmiyorum, belki de bulunduğu çevrede oynasacak birileri yok, o kadar büyuk bir bosluktaki bunu benle doldurmaya çalisacak. Ve belki de zamanla ona güvenirsem rahatlayıp herseyi yapacağımı düşünüyor.
Ha böyle midir bilmiyorum, konusmaları, yaklaşimi çok kaliteli zaten oyle olmasa ben onunla ilgili konu acma gereği bile duymam, yok sayarım.
Karşıma düzgün kimse çikmadığı için böyle konuşulabilir birine her turlü engele ragmen şans vermeli mi, ve aylarca cinsellik hiç konusmadan iletişim bizim yasımızdaki insanlar için mümkün mü? Diyorum ya erkekler hep bu niyette olduklari icin artik ne düşünecegimi bilemiyorum, yani ona böyle bir sınır koymam makul mü?
"İletisimi surdurelim ama ben cinsellikle ilgili yazismak ya da konusmak istemiyorum"desem sizce duygusal anlamda yakinlasmak isteyen yaslari kemale ermis insanlar icin bu gercekci bir flort sekli mi, yoksa ancak oyalanmak, birbirinin vaktini calmak mi olur?
Lutfen dua edin.Allah aşkına ne işiniz var bu tip insanlarla.
1 mutlaka evlidir.
2 bu tipler midesiz.
3 sanalda yaşça büyük insanları kafalayıp, çıplak görüntüleri ile daha sonra şantaj yapıp paralarını alıyorlar.
Aman diyeyim uzak durun.
4 sakın ama sakın bulunduğu ile gezmeye bile davet etse gitmeyin.
Karşınıza iyi insan, beklediğiniz insan çıkmıyorsa tek başınıza yaşarsınız. Dünyada herkes evlenecek evli kalacak vs vs diye bir kaide yok.
Biz size canı gönülden dua edelim de İnşallah iyi bir kişi tez vakitte karşınıza çıkar.
Yazdıklarınızı okuduğumda benim aklıma gelen tek şey, evli olmasaydı. O yörelerde evlilik genellikle çok erken yaşlarda yapılır.30'unu geçmesine rağmen bekar olması, ve çocuk önemli değil demesi ilginç. Zaten bir sürü çocuğu olduğu için önemsemiyor olabilir mi acaba? Fazla şüpheciyim ama hiç mantıklı değil. Siz dikkatli olun.Evli degildir ya o kadar olmasin, bu da beni bulmasin :) valla bekar diye biliyorum ama... iş yerinin telefonunu biliyorum aramıstim hani evli olsa cekinir heralde ve aksamlari yazabiliyor ne biliyim, evli olmasindan hic şuphelenmedim.
Uyarilarinizda haklisiniz ancak ben guvenip bir iliski baslatmadim zaten onun icin bu konuyu actim.Yazacaklarim belki biraz uzucu olacak ama yazmadan da duramadim.
40 yasini asmis, hayatindan bir zorluk gecmis birisiniz, ben daha temkinli davranmanizi beklerdim. İnsanlara bu kadar cabuk guvenmeyin hele ki hic gormediginiz bir insana ! Kamera bile acmamissiniz birbirinize. Bakalim resimdeki o kisi mi ? Hadi o kisi diyelim bakalim evli mi ? Belki de evli ve size soylemiyor.. Belki de ismi bile dogru degil.. Sanal ortam sonucta. Biz flort edip aylar gecirip evlilige zar zor karar verirken nasil hic gormediginiz insana guvenebiliyorsunuz sastim kaldim dogrusu. Doguda yasadigini soylemis. Gordugum kadariyla doguda erkekler 30 dan once evleniyorlar. Evlenmek istemeseler bile aileler devreye giriyor ve evlendiriliyorlar. Nasil boyle bir cografyada bekar birakmislar onu ? Basinizdan bir evlilik gecmis, caniniz yanmisken hic tanimadiginiz, in mi cin mi ne oldugu belli olmayan biriyle iliski yasamak bana ip ustunde yurumekten daha tehlikeli geliyor. İlla hayatinizda biri olmak zorunda da degil ki.. 30 yasini gecmis biriyle netten konusmak bana biraz garip geldi. Ben erkek olsam ve biriyle netten konusuyor olsam atlar ilk ucaga gelirdim. Gozumle gorur zaman gecirirdim. Mantikli cumleler kuruyor diyorsunuz ama bence karsinizdaki insan cokta mantikli degil. Belki de 20 yasinda.. Telefonlarinizi aldiniz mi ? Hep netten mi konusuyorsunuz ? Eger telefon da almamissaniz direk kosarak uzaklasin ondan. Bu iliski bana hic iyi izlenim yaratmadi. Benden tavsiye dikkatli olun derim. Gozunuzle gormeden kimseyle ozelinizi paylasmayin ve hatta ona inanmayin ! Uzulmenizi istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?