Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Demin yazdıklarımı unutun. Daha kamera bile açılmamış.
Konuşmaya bile değmez....
Bu iş başka iş..Nabza göre şerbet durumu ki onun ne sebebi belli.
Kamerayi acmayan benim, onun is yerini aramam gerekmisti calistigi isi biliyorum, beni kamerdan arayabilirsin diyor, yani karsimda gercek bifi var ama tabii niyeti ne bilinmez.

Yazacaklarim belki biraz uzucu olacak ama yazmadan da duramadim.
40 yasini asmis, hayatindan bir zorluk gecmis birisiniz, ben daha temkinli davranmanizi beklerdim. İnsanlara bu kadar cabuk guvenmeyin hele ki hic gormediginiz bir insana ! Kamera bile acmamissiniz birbirinize. Bakalim resimdeki o kisi mi ? Hadi o kisi diyelim bakalim evli mi ? Belki de evli ve size soylemiyor.. Belki de ismi bile dogru degil.. Sanal ortam sonucta. Biz flort edip aylar gecirip evlilige zar zor karar verirken nasil hic gormediginiz insana guvenebiliyorsunuz sastim kaldim dogrusu. Doguda yasadigini soylemis. Gordugum kadariyla doguda erkekler 30 dan once evleniyorlar. Evlenmek istemeseler bile aileler devreye giriyor ve evlendiriliyorlar. Nasil boyle bir cografyada bekar birakmislar onu ? Basinizdan bir evlilik gecmis, caniniz yanmisken hic tanimadiginiz, in mi cin mi ne oldugu belli olmayan biriyle iliski yasamak bana ip ustunde yurumekten daha tehlikeli geliyor. İlla hayatinizda biri olmak zorunda da degil ki.. 30 yasini gecmis biriyle netten konusmak bana biraz garip geldi. Ben erkek olsam ve biriyle netten konusuyor olsam atlar ilk ucaga gelirdim. Gozumle gorur zaman gecirirdim. Mantikli cumleler kuruyor diyorsunuz ama bence karsinizdaki insan cokta mantikli degil. Belki de 20 yasinda.. Telefonlarinizi aldiniz mi ? Hep netten mi konusuyorsunuz ? Eger telefon da almamissaniz direk kosarak uzaklasin ondan. Bu iliski bana hic iyi izlenim yaratmadi. Benden tavsiye dikkatli olun derim. Gozunuzle gormeden kimseyle ozelinizi paylasmayin ve hatta ona inanmayin ! Uzulmenizi istemem.

Ben de tam bunu diyorum bu kadar isteyen adam bi hafta sonu gelir, gorür sonra dellenir :) boyle bana da hic inandirici gelmiyor iki fotograf görüp evlilik hayali kurmak ha bi de telde konustuk bi kez :)

Kamerayi acmayan benim, onun is yerini aramam gerekmisti calistigi isi biliyorum, beni kamerdan arayabilirsin diyor, yani karsimda gercek bifi var ama tabii niyeti ne bilinmez.
Yok, o anlamda demedim ki, yani sadece o anlamda demedim.
Karşınızdakinin real bir karakter olduğunu kabul etsek bile; bir insan diğerinin gözüne bakmadan nasıl evlilik, çocuk vs konuşur.
Akıl alır gibi değil.

macera aramayın plissss

yaş farkı çok fazla değil mi? erkek küçük olabilir eğer siz çok bakımlı yaşınızı göstermeyen bi kadınsanız 15 yaş fark da olabilir bence ama kafa yapısı farkı da var, eğer kafa yapınızı genç tuttuysanız hani o yaştaki kızlarla rahat arkadaş olabiliyorsanız şans verebilirsiniz ama yeni jenerasyondan çok uzaksanız olmuyor. ben bazen benden 5 yaş küçük kız arkadaşlarla bile biraz zorlanıyordum da yeni yeni uyum sağlamaya başladım şimdi de yaşıtlarımla anlaşamıyorum

bir de cinsellik olmayan ilişki türü olmaz bence artık bu yaşta. hani sanal seks olmasa bile mutlaka biraz o muhabbetlere kayar eğer uzun süre iletişiminiz sürerse. kim olursa olsun bu böyle bence. tabi erkeklerin direkt yatağa atma modu da sinir bozucu ben de sizin gibi düşünüyorum ama sizin yaşınızda olsam belki bu kadar tutucu olmayı bırakmayı düşünürdüm eğer yalnız kalmak istemiyorsam. bazı erkek arkadaşlarımla(gerçekten arkadaşım) arkadaş olarak bu konuları konuştuğumuzda direkt yatağa atma kafasında olmadıklarını ama evlenecekleri kadında cinsel uyum olması gerektiğini ve bunu ilişkide anlayacaklarını biriyle hemen birlikte olmasalar bile tanıdıkça cinsellik de yaşamaları gerektiğini düşündüklerini söylüyorlar ve bu dediğim arkadaşlarım gayet de düzgün erkekler. biraz düşününce bana da mantıklı geliyor belki direkt yatağa atmak istiyor kafasıyla bakmasanız da net yerine çevrenizden düzgün bir ilişki arayan bir erkek baksanız kendi mesleğinize yaşınıza ve çevrenize uygun daha iyi olur diye düşünüyorum.

sanal muhabbetlere güven olmaz. sizin için o erkek tek olacak belki ama belki onun için siz 10. kadınsınız böyle sulandığı. ben olsam güvenmezdim çünkü siz ciddi bakıyorsunuz mevzuya. ciddi bakmayacak olsanız içinizden geliyorsa konuşun ne olacak derdim ama.

ay destan yazmışım :)

30'unu geçmiş doğulu birinin bekar olması zor gibi geldi bana. Evli olmadığından emin misiniz? Sırf telefonda bile olsa takılacak birilerini arıyor filan olabilir mi?
Evli degildir ya o kadar olmasin, bu da beni bulmasin :) valla bekar diye biliyorum ama... iş yerinin telefonunu biliyorum aramıstim hani evli olsa cekinir heralde ve aksamlari yazabiliyor ne biliyim, evli olmasindan hic şuphelenmedim.

Aslinda görmeden cinsellik konusmak görmeden evlilik konusmaktan daha mantikli. 30u gecmis bir adam sadece internetten yazistigi ve 2 fotosunu gördügü biriyle evlenme planlari yapabilecek kadar kolay karar veriyorsa evlilige simdiye kadar 10 kere evlenirdi. Ya adamda bir kusur var evlenecek bir kadin bulamiyor ya da hic samimi degil niyet bambaska.

Ben bi çocukla internetten tanışmıştım. Ortak arkadaşlarımız da vardı. normalde konuşmam ama ortak arkadaşlar olunca şeytan dürttü heralde Çocuğa diyorum çok zıttız sen farklısın, ben fedakarlık yaparım sen gireceksen hayatıma her şeyden vazgeçerim falan diyor neyse görüştük çocukla bir kafede oturduk bir daha da ne aradı ne sordu. ben hiçbir şey anlamadım. o sürekli mesaj atan çocuk gitti yani. herhalde çocuk kızlarla böyle görüşüyor sonra da sallamıyor. bununla neye varmaya çalışıyor onu da anlamadım ama sizinki de böyle bir şey olabilir

O otuz yaşinı ben 40 ı gectim. 25 yas benim iliski dusunecegim bir yas olmazdi o kadar kucuk de olmaz yani :)

Hayatim 25 yasinda degil, 30 ustü, ve o gorüntulu ariyor ben acmiyorum. :) yani kamerdan kacsa acaba fotolardaki kisi degil mi derdim ama orda bi sıkıntı yok ama tabii niyet ne o sıkıntılı

Ben sanal ortamda bu tip şeyleri kesinlikle dogru bulmuyorum. Onu tanimadan cok kibar kaliteli biri vs olarak tanimliyorsunuz yani o da sizdeki duygusal boşluğu dolduruyo şuanda. Bence iletişim kurmayin daha gercek birşeyler yasayin insanlara olan onyarginizi kırın. İstisnalar muhakkak vardır ama aradaki yaş farkı genel olarak erkekler icin çok önemli simdi olmasa bile 5-10 yıl sonra bunu erkek kisisi de anlıyor. Ayrıca birlikteliğin icinde aşk çekim bunlar vardir zaten. Hele ki belli artik belli yaslardasiniz ama size su noktada katılıyorum sanal s.x olarak kullaniyor olabilir. Asla guvenmeyin fotoğraf vs gondermeyin milyon türlü dolandırıcı var. İnsanlara guvenmem diyorsunuz ama baya guvenmissiniz bence. Bence daha fazla yara almadan iletisiminizi kesin

Lutfen dua edin.
Uyarilariniz icin de tesekkur ederim cok hakli ve yerinde.
Ama benim ona çiplak fotograf falan gondermeyecegimi de anlamistir heralde.

Fakat dediginiz tipler tonlarca var duyuyoruz, Rabbim korusun.

Evli degildir ya o kadar olmasin, bu da beni bulmasin :) valla bekar diye biliyorum ama... iş yerinin telefonunu biliyorum aramıstim hani evli olsa cekinir heralde ve aksamlari yazabiliyor ne biliyim, evli olmasindan hic şuphelenmedim.
Yazdıklarınızı okuduğumda benim aklıma gelen tek şey, evli olmasaydı. O yörelerde evlilik genellikle çok erken yaşlarda yapılır.30'unu geçmesine rağmen bekar olması, ve çocuk önemli değil demesi ilginç. Zaten bir sürü çocuğu olduğu için önemsemiyor olabilir mi acaba? Fazla şüpheciyim ama hiç mantıklı değil. Siz dikkatli olun.

Uyarilarinizda haklisiniz ancak ben guvenip bir iliski baslatmadim zaten onun icin bu konuyu actim.

Telefonda bi kez konustuk. O kamerali ariyor ben acmiyorum. Bi kez de isyerini aradim, calistigi yer bir kamu kurumu ve evet adi dogru, orada calisiyor.

Ha ama erkek adam atlar gelir, gorur sonra evlilikten bahseder boyle sanalda bana da ikna edici gelmiyor ve maalesef uzulen kadin oluyor, tesekkur ederim ilginiz icin.

Kesinlikle olmaz net siz bosanmissiniz o ise evlenmemis yas farki var sizi farkli sekilde kullanmak.istiyor olabilir mi bastan guven kazanip sonra gol atmak gibi konunun neresinden tutsak elimizde kalir hic bulasmayin derim onun derdi sizinle evlenmek falan da degildir cunku soyledikleri mantiksiz yerinizde olsam gorusmem sanalda kalirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…