Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Daha hiç görüşmediğiniz bir adamla evlilik üzerine konuşmanız çok garip. Tanımıyorsunuz etmiyorsunuz, niyeti ne bilmiyorsunuz. Hırlı mı hırsız mı, sapık mı, evli mi bekar mı belli değil.
Cinsiyetten bağımsız olarak 15 yaş fazla bir fark bence. Mesafe de var.
Güvenmek için bir sebebiniz yok ama güvenmemek için çok var.

Hayat sizin, cinsel muhabbetlere girmek istiyorsanız girersiniz ama siz yine de çok güvenmeyin derim. Fotoğraf, kamera olaylarına hiç girmeyin zaten.

Kimi erkekler olgun bayanlarla ilişki sever yaş farkı çok hayır ailesi kabul etse bile çok zor ki şimdi sorun olmasada bi 10 yıl sonra çok sorun olur sen üzülürsün

Bi kardeş tavsiyesi yol yakınken daha da bağlanmadan uzaklaş

Bir sey daha: yuzyuze bile gorusmedigim biriyle telefonda sex konusmak bana igrenc gelir mesela. Beni tanimadan etmeden cinsellik mevzularuna girmesi bana amacinin baska oldugunu gosterir. Bir de bekar biriyle evlenmek varken bosanmis biriyle neden evlilik? Daha olgun diye mi? Bu genelde avci erkeklerin klasik yalanidir.. Bu adam evli bile olabilir.... Nufus kagidinda bekar yazip evli erkekler biliyorum.

Bence bu ilişki sizi çok üzecek türden. Güvenmeye başlarsanız zaten bi anda kendinizi hiç istemediğiniz durumlarla karşı karşıya bulabilirsiniz. 15 yaş farkı çok fazla siz erkek olsaydınız bile çok fazla derdim. Yol yakinken dönün bence oldu da evlendiniz yaşayacağınız yer sorun çocuk sorun ailesi sizinle muhtemelen bir ömür ugrasir hem yaş hem 2. evlilik sebebiyle. Hiç yüzünü gormedigi biriyle konuşmaya çalıştığı konuları ise hiç demiyorum bile bence direk kaçın bu adamdan size koca olmaz. Olsa olsa sevgili olur buda sizi üzecek şekilde biter muhtemelen

O hanimi ben internette izledim, youtube'da. Cok da uzuldum iki evladini kaybetmis ki egitimli bi hanim, ogretmen. Bana bu kadar acim varken daha fazla kotuluk yapmazlar sandim demisti.

Valla benim hic çıtır fantezim de yok :) Boyle olgun, ciddi duran adam severim. Bu ufaklik hos bi tip ama yanyana durunca tabii ya genc oldugu belli olur.

Yanimda, yakinimda birileri de yok ki. Bak daha bi kac gun once konu actim komsum birini bulmus yani o da ayri fiyasko. Bakalim nasip, kısmet :)

İnternetten tanışıp evlenen çok var hatta çocukları olan çok mutlu olan. Ama bu sizden 15 yaş küçükmus

Şimdi yaş sorun değil diyormuş ama birbirinizi gördükten ve tanistiktan sonra da diyecek mi?

32 olsa siz 47 yaşında mısınız ?
30 u aşkın diyorsunuz.

İleride evlendiniz... diyelim ki
O 52 olacak
Siz 75 yaşında bir yaşlı teyze olacaksınız

Boşver risk almaya değmez bence yanlış anlaşılmasin ama o kadar yoklukta misiniz

Aynen katılıyorum. Tanımadığım etmediğim görmediğim bir herifle ne evliliği, ne cinselliği?

Tesekkur ederim, uzunca yazmaya zaman ayirdiginiz icin, cok da guzel aciklamissiniz.

Bisey diyemiyorum ki, adami tanisam, guvensem ustesinden geliriz diycem ama tam bir soru isareti.

Yani asla olmayacak bir evlilik denemez yani ornekleri de var, fakat dediginiz gibi madde madde gayet guzel acikladiginiz engelleri asacak cok guclu bir sevgi baği sart.

Bi de cidden artik hayal kirikligi yasayip, ugarsip, yorulup, bastan baslayacak enerjimiz de var aslinda da niye bosa harcayalim :)

Tam da bu dedigini soylemeye karar verdim. Hafta sonu calismiyor sonucta. Bir ucaga bakar sonucta ya da aktarmali iki ucuş. Gelsin bi goruselim.

Ha tc kimlik numarasina da caktirmadan bakmak da degil acikca sorarim numarani ver arastiracagim diye sonucta hic tanimiyorum, ve konu evlilik mevzu ciddi yani, ha tabii gelirse...bu aksam yazicam bakalim ne diycek....param yok felan der bence :)

Canim gercekci ol.

Dogu kulturunde 25 li yaslarda bir erkek ,bosanmis 40 i asmis bir kadini ailesine kabul ettirip evlenemz

Sadece hayal olur bu

Bence eglence ariyor
Sanal seks vs konularina girmesi de bunu gorsteriyor zaten

Kesinlikle gercek degil bu kisi
Sakin inanma

Genc bir delikanlinin teki kendine eglence ariyor internette iste goremiyor musun bunu??!!!??

Aynen katılıyorum. Tanımadığım etmediğim görmediğim bir herifle ne evliliği, ne cinselliği?

Daha hiç görmediği birine "karşımızda ailem bile duramaz" diyen adamın güvenilecek bir tarafı yok zaten. Bunu söyleyen adamın ya aklı beş karış havadadır ya da kötü niyetlidir.

Su an sevgi ve sefkat ihtiyacin var. Bu normal. Ancak bunu telefonda iki guzel soz soyleyen birinden beklemek macera. 18 yasinda degiliz biz. O guzel sozler ilk baslarda hep soylenir. Tum erkekler ikna edene kadar yapar bunu. Iki guzel soze kanmak bu yastan sonra bizim yasimizdakiler icin cocukca olur oyle degil mi? 18 yasinda ergenler degiliz biz. Sevgi yetmez sadece ki sevip sevmedigini bile bilmiyorsun. 3 ay telwfonda gorustugun, hic tanimadigin birinin seni sevip sevmedigini anlamak icin de cok erken. Bu kumar oynamak bana gore. Sen olabilecegine inanmak istiyorsun ama bu adam bana hic guven vermedi. Tanimadan isi 3 ayda cinsellige getirmesi aslinda bence Allah in sana gonderdigi bir isaret. Ama sen o isareti gormek istemiyorsun. Adamin ben niyetinin bozuk oldugunu dusunuyorum. Sevgi kirintisiyla avunmak yerine ben yuzunu tanidigim huyunu suyunu ailesini herseyini bildigim biriyle korkmadan evlenmek isterdim. Bu maceraya atilmak yerine etrafimda sevecek biri yoksa da bu sekilde yalniz yasamaya devam ederim daha iyi. Ben asla bu iliskiyi surdurmezdim kusura bakmayin.

Canım
Ben de internette baya kişi ile tanışmış, görüşmüş kişiyim
İnternetten sağlıklı ilişki çıkmaz demiyorum
Yaş farkı da bayanın 7-8 yaşa kadar büyük olmasını desteklerim
10 üzeri zor bence
Ama bu adam tekin değil
Doğululara laf zaten etmem
Ben de doğumluyum
Buna rağmen tavsiye etmiyorum
Kültür farklılığı var
Yazdıklarınızı okuduğumda içime sinmedi asla
Kamera dahi açılmamış
Açılsa ... aşka İnan’ıcam o kadarını diyim
Lütfen ateşe atmayın kendinizi
5 yaş küçük başka birilerine bakın

Arkadaslar,

Kisaca bi toparlayayim dedim.

Ilk defa uzunca dün aksam yazistik.

Ama bi kac aydir bana ilgisi oldugunu ve tanimak istedigini soyluyordu ben gecistiriyordum malum gerekcelerle, yas, mesafe, farkli kulturler...

Yani hic tanimadan gunlerdir evlilik ya da cinsellik konusuyor degiliz.

O bana niyetinin evlilik oldugunu, her engeli asabilecegimizi, cinsel olarak da beni mutlu edecegini anlatmaya calisiyor.

Fakat gelmesi bi kac ay sonra olabilirmis.

Bu bana uymadi. Ben de bu sabah konu actim buraya.

Yani daha ortada iliski yok ben duygusal olarak etkilenmis degilim ha o bir yalanciysa da siler gecerim bu asamada sorun yok.

Ben yapi olarak insanlari anlamaya calisan biriyim. Bu kiside dangul, dungul bi tip olmadigi, nasil yaklasacagini bildigi, yogun duygulardan bahsettigi icin yok saymadim bi bakayim ne diyor dedim.

Tum uyarilarinizi ve yorumlarinizi hakli buluyor ve iyiligimi istediginiz icin hepinize tesekkur ediyorum.

Yapilacak bana gore en dogru şey şu;

Bu aksam ya arayarak ya da yazarak (sizce hangisi dogru olur), ona diycem ki eger gelebiliyorsan atla bu haftasonu gel, yuzyuze konusalim ha yakinlarda gelemiyorsan da gelecegin gune kadar gorusmeyelim.

Cunku bizim yaslarimizda sohbet illa ki cinsellige kayiyor ve ben tanimadigim biriyle sanalda seks konusmak istemiyorum.

Bu yani. Isteyen adam gelir karsima cikar.

Reactions: csi
Hahaha canim ya kucuk aramiyorum ki keske yasitim llsa ama evet arti, eksi bes pek fark etmiyor.

Aslinda kamera acmayan benim onun suphelenmesi lazim yoksa o goruntulu ariyor da ben kapatiyorum :)

Aynen dediginiz gibi tanissaniz, gercek anlamda bir birlikteliginiz olsa, cocuk hakkinda yorum yapar.
Gormedigi biriyle gereksiz yol almis hayal aleminde.
Ya cidden cok saf ya da psikolojik problemleri var, ortasi yok yani..

Gelmez
Cunku senin gibi baska onlarca kizla da sanalda ayni muhabbeti yapiyordur emin ol

Yani yalnızlıga devam diyorsun, :) kotu bir iliskidense tabii ki yalnizlik iyidir. Bu asamada aslinda ben bisey hissetmiyorum ama tabii gorussek kapilirim, kadin basta yani bu asamada dogru karar vermeli sonra duygular olusunca cani yaniyor haklisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…