Tatlim, ben en kotu insanda bile iyi yonler bulabilen biriyim. Bu nedenle kalbim kirilir ama Allah karsima hep dogrulari cikarir.Yani rol yapamamasindansa rol yapabilme özelligi olmasi bile iyi
Evet sayfalarca yazilip ciziliyor ama siz inanmadim diyip sonrada cok taniyormuş gibi iyi ozelliklerini yaziyorsunuz.
Oyurun gelmesini bekleyin o zaman ama sanmiyorum ki ordan oraya devamli gelsin. Ilk bulusma olsa bile sonralarda da yogunluk olarak sanal uzerinden ilerleyecek gibi geliyor bana...
Valla benim yapacagim en dogru sey bu olur, cinsellik olmadan istiyorsan iletisimi surdurelim ve hatta gorusene kadar da duygusala baglamayalim demek ve hatta dedim de bunu.Çok efendi ama konuşurken sanal s. Moduna getiriyor. Bir de arada 15yaş olunca, sizi kırmak istemem ama bunun da niyeti cinsellik gibi geldi bana. Bu konuda konuşmak istemediğinizi söylemeniz elbette makul. Zaten bu resti çektikten sonra gerçek niyetinin su yüzüne çıkması pek uzun sürmez. Ve bir diğer sorunuz, evet cinsellik konusuna girmeden iki kişinin görüşmesi gayet mümkün saygı çerçevesi içinde
uzak durun bekar heleki dogulu ( yanlis anlamadin kimse) kendınden 15 yaş buyuk bir bayanla ne evlenir nede cocuk yapar. Macera arıyor galıba:)Hayır evlenmemiş.
Çocuk konusunda da zorlarız olursa olur, olmazsa dert değil diyor.
Ancak genç bir erkek neden cocuksuz bir evliliğe razı gelir anlayamiyorum ha beni tanısa çok aşık olsa tamam da yahu daha kameradan bile görmedik birbirimizi :))
Vayy süpersin seni not ettim bu işime yarayabilir ilerde, simdi ona TC sormayayim yani hevesli gibi ama aklimdasin, cok tesekkur ederim.Bana tcsini bulursanız bunu 2 dkda öğrenirim :)
Bu cevaptan sonra ben koşarak uzaklaşırdım sanırım. Neden duygusal uyarılma yaratmaya çalışmıyor da cinsel uyarılma yaratmaya çalışıyor?Valla benim yapacagim en dogru sey bu olur, cinsellik olmadan istiyorsan iletisimi surdurelim ve hatta gorusene kadar da duygusala baglamayalim demek ve hatta dedim de bunu.
Ama bana ne dedi biliyor musun, eger arada bir elektrik yani cinsel bir etkilenme yaratamazsa ben uzakta oldugum icin baskasina kayabilirmisim yani arada bag kurmak icin cinsel uyarilma yaratmaya calisiyormus.
Ya resmi bi kurumda calisiyor ve bunu teyit ettim ama bu kadarina cesaret edebilir mi ki, neler var ya...İletişimi tamamiyla kesin konuştuğunuz kişiyle, yüzünüzü uygunsuz bir siteye montaj etse, uğraş ondan sonra uğraşabildiğiniz kadar.
Hele sanal seks isteyen birisi ile hiç işiniz olmamalı.
Tvlerde konu oldu bu tarz insanlar, İstanbul'a gelip yaşlı kadınlara jigololuk yapmaklar mı isterseniz, daha sonra kadınlara şantajlar mı istersiniz.
Bı akıllı bunlar sanki.
Valla benim yapacagim en dogru sey bu olur, cinsellik olmadan istiyorsan iletisimi surdurelim ve hatta gorusene kadar da duygusala baglamayalim demek ve hatta dedim de bunu.
Ama bana ne dedi biliyor musun, eger arada bir elektrik yani cinsel bir etkilenme yaratamazsa ben uzakta oldugum icin baskasina kayabilirmisim yani arada bag kurmak icin cinsel uyarilma yaratmaya calisiyormus.
Hahaha duygusal uyarilma kisminda elinden geleni yaptigini saniyor sanirim, guzel sozler, evlilik vaadi, ortak gelecek hayali, ne yasim, ne bosanmam sorun, o kismi gectigini düsunuyor olabilir :))Bu cevaptan sonra ben koşarak uzaklaşırdım sanırım. Neden duygusal uyarılma yaratmaya çalışmıyor da cinsel uyarılma yaratmaya çalışıyor?
Herkes evlilik oncesi seks yapmak zorunda degil bu ofkeniz niye anlamadim.
Benim uzerimde olü topragi olsa, yasca kucuk bir erkek etkilenip bu kadar israrla pesimde olmazdi di mi yani diyelim amaci seks bu kisinin ama bu beklentisini karsilamiyorum.
Seks konusunda agrasif kadinlari anlamiyorum. Kim ne yasarsa yasar. Herkesin hayat bakisi farkli. Ha ama kadini evlilik vaadiyle kandirip yataga atan erkek cekip giderse kandirmis olur, evet bu kullanmadir. Diger turlu iki tarafin rizasiyla yasaniyorsa niye kullanma olsun ki.
Siz nasil istiyorsaniz oyle yasayin bu kadar sinir olmayin ama sakin, rahat be cool..
Bu nasıl bir mantık Allah aşkına?Valla benim yapacagim en dogru sey bu olur, cinsellik olmadan istiyorsan iletisimi surdurelim ve hatta gorusene kadar da duygusala baglamayalim demek ve hatta dedim de bunu.
Tatlim, ben en kotu insanda bile iyi yonler bulabilen biriyim. Bu nedenle kalbim kirilir ama Allah karsima hep dogrulari cikarir.
Ben meslegim geregi cok insanla konustum. Bir cogu kibar olmaya calisir ama bunu bile basaramaz. O tipler iki gun icinde kendini belli ediyor. Cunku rahatlayinca ozu ortaya cikiyor ve aralarda sacmaliyor, tutarsizliktan anliyorsun sahte oldugunu.
Bu kisi keske gercek olsa cunku bana boyle davranan bir erkekle ben gayet iyi anlasabilirim ama zaten bu be belki bi isaret gercek olmayacak kadar iyi :))
Valla benim hic icime sinmedi, bakalim nolucak diycem ama ben istemeyimce de olacak bisey yok yani:)
Valla bana kalsa ben enini sonunu düşünmez bir kere görüşürdüm bu adamla :) Aklınızda kalmasın en azından.Hahaha duygusal uyarilma kisminda elinden geleni yaptigini saniyor sanirim, guzel sozler, evlilik vaadi, ortak gelecek hayali, ne yasim, ne bosanmam sorun, o kismi gectigini düsunuyor olabilir :))
Bana baskasina atlarsin demedi tabii boyle degil ben kisadan anlatmaya calisiyorum belki ondan tam anlatamadim. Ancak ben ona evlilik niyetinde oldugumu ve anlasabilecegim birini bulursam hemen evlenecegimi soyledim yani tekliflere acigim dedim o da bence hakli olarak rakiplerle mucadele ediyor hahahaha ama ortada henuz baska aday yok :))Allah Allah beyefendiye bak ! Neden baskasina kayacakmissin ? Senin kalbin solunda atiyor bazi erkekler gibi şeyinde degil ! Nereden varmis bu kaniya ? Kendi gibi saniyor heralde. Sen ask sevgi ariyorsun cinsellik degil. Cok sinirlendim biri bana boyle birsey soylese bir daha yuzune bile bakmam. Sapik misin da cinsellik ihtiyacini karsilayacak birini ariyorsun ? Uyarilma vs ortami yaratmasin bence direk uzasin gitsin. Gercekten aklim almadi neden hala bu adamla gorusuyorsunuz yaptigi muhabbete bakarmisiniz ?
Valla tvlere gelip kadınlar anlattı yaşadıklarını, bizde halk olarak izledik.Ya resmi bi kurumda calisiyor ve bunu teyit ettim ama bu kadarina cesaret edebilir mi ki, neler var ya...
He ya valla insan merak ediyor, yani yalancı da olsa güzel oynuyor, oscarlik performans bi de canlida izlemek isterim yani hem burada anlatacak muhabbet olur :))Valla bana kalsa ben enini sonunu düşünmez bir kere görüşürdüm bu adamla :) Aklınızda kalmasın en azından.
Ablacım bütün cevapları okudum ve hayretler içerisindeyim şuan. Yanı kusura bakmayın hiç flört deneyiminiz falan olmadı mı? Yazdiklariniz,inandıklarınız/inanmak istedikleriniz 18'lik tecrübesiz kızlar gibi.Valla benim yapacagim en dogru sey bu olur, cinsellik olmadan istiyorsan iletisimi surdurelim ve hatta gorusene kadar da duygusala baglamayalim demek ve hatta dedim de bunu.
Anladim seni, haklisin. Simdi ben bu sanal oynasmalari bilmedigim icin aklim karisiyor belki de. Tabii burada da acik yazilmiyor.Iste o dediginiz arada sacmalamalar yuz yuze ve sık gorustugun kisilerde farkedebilecegin seyler. Tabi ki karsindakinin ne kadar iyi rol yaptigiyla veya yapamadigiyla da alakali ama rol yapmanin en kolay yoludur uzak mesafe ve az görüşmek, ne kadar sık gorusursen ve cevresini, arkadaslarini ne kadar tanimaya baslarsan rol yapmasi o kadar zorlaşır.
Cinsellik veya cinsellik konusmak tamam ama sevgilin degil birseyin degil, daha gorusmemissin olaya cinsel sohbetlerle baslamak istemenin nesi mantikli. Simdi diyeceksin zorlamiyor 'simdilik'.
Ama size teklif ettigi seyde bir gram mantik yok. Sanal seks bana uygun degil ama yapilacaksa da artik sevgili olunmuş gorusulmus, guven saglanmis uzak mesafe iliskilerinde olur en azindan.
Yaşlarimiz buyuk diyorsunuz ama bu kadar sabirsizlik ergenlerde olur. Gorusene kadar bekleyebilir cinsellik. Ergen dedim diye yine kucumsedigimi dusunmeyin ama öyle yani 30un ustu tabi ki cinsel beklenti olabilir ama azicik agir olur insan. Sizin karsiniza cok daha kotuleri ciktigi icin bu kisiyi cok buyuttugunuzu bile dusunuyorum.
Valla iliski deneyimim yok, bi evlendim iste ondan da bosandim, valla ben kaniyorum galiba ya hani saf ve masumum falan demiycem ama ne biliyim iyi niyetlimiyim ne, ay bi sinir oldum kendime :)))Ablacım bütün cevapları okudum ve hayretler içerisindeyim şuan. Yanı kusura bakmayın hiç flört deneyiminiz falan olmadı mı? Yazdiklariniz,inandıklarınız/inanmak istedikleriniz 18'lik tecrübesiz kızlar gibi.
Ayrıca ben de Doğuluyum adam fırlamanın teki haberiniz olsun
Zamanında Zurna'da Kelebek'te çok dolaşmış,aynı tipik laflar
Hey gidi hey ne günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?