Engellere rağmen olabilir mi? Cinsellik konuşmadan sürer mi?

Bu nasıl bir mantık Allah aşkına?
Seni ne sanıyor ki cinsel bağ olmadığı için başkasına kayacakmışsın?
Bu adama mı kibar demiştin cidden?
Cinsel bag olmadigi icin degil aslinda, yani seni her anlamda mutlu edebilirim demeye calisiyor cunku ben ona tekliflere acigim artik evlenmek istiyorum dedim o da uzaktan uzaga bag kuracak ya ben yatakta da iyiyim demeye calisiyor ki hani ben adaylarin arasindan secicem ya o da sansini artirmak istiyor olabilir fakat ortada secim yapacak aday yok o da ayri konu hatta asil yara o:))

Birbirinizi hic gormemissiniz,bu sebeple evlilikmis cocuk yapmakmis vs muhabbetlerini iliski acisindan ve gelecek acisindan gercekci bulmuyorum ben. Sanal seks istemiyorsunuz,hakkiniz var,senelerdir tanidiginiz,yuz yuze gorusup bir seyler yasadiginiz bir insan da degil.

Ama ben yas farkini anormal bulmadim. Adam 18lik delikanli degil zira,30 yasinda adam. Siz de 40larinda gayet de genc bir kadinsiniz. Yaslar normal. Diger her sey icin yuz yuze gorusmeyi bekleyin derim. Insallah iyi olur her sey de mutlu olursunuz

Tamam. Sen bilirsin.

Daha sizi hic gormemisken evlilik laflari falan bilemedim.
Tamam internetteb tanisilir, gorusulur, asik olunur ama hic gormeden bir araya gelmeden degil.
Bana gore 15 yas fark da cok fazla acikcasi.

Canim sagol keske iyi olsa.

Yani ortada kafa yoracak cok fazla sey var.

Belki de bu kisi seks pesinde, yalanlar soyleyen aynı anda pek cok kadina atlayan biri.

Ama bi yandan da ben onun alisik oldugundan farkli bir görunumdeyim belki bu kadar cok etkilenmesi bundan yani hayalindeki kadina benzetti kimbilir, sonucta pek cok etkek kaprisli genc kizlarla evlenmem olgun olsun istiyorum diyor belki bu nedenle istiyor.

Ama artik erkeklere o kadar guvensizis ki inanmak cok zor. Bir erkek ikna etmek istiyorsa ha bire konuşmasin, dediklerini yapsın. Aslinda bu kadar net.

Senin bu bir tanesini tanıdığın tipin ayni tornadan çıkmış 1000lerce kardeşi var sen görmemişsin... kısacası adam tilki

Bakarsin gorusursunuz,kafana yatar,sonrasinda iliskiyi istediginiz gibi yonlendirirsiniz. Dogru,bos yere surekli konusmasinin bir anlami yok, yapacak olan icraatini gosterir.

Ben sağlıklı bir ilişki içinde olduğunuzu düşünmüyorum. İnternet tanışmanı, yaş farkı , yazışıp hala yüzyüze görüşmeyip telefonda cinsellik konuşmak normal gelmedi bana.ama yüzyüze görüşürsünüz seversiniz birbirinizi ondan sonra herşey mübah.

Yan yana gelmefen karar vermeyin derim
Cok iyi taniyorum diyebilecegim insanlarin bile yanimdayken cok degisik hareketlerini gordum

25 yasindaki olmaz ablam birak bu isi .. kadin ya da erkek olmaktan ziyade az daha zorlasan annesi olacak yas farkiniz var. Ona heyecanli geliyodur ya da kimseyi bulamiyor realde. Bana oldum olasi sanal sex komik gelmistir.. mustehcen konusmak ayri o cok heyecan verici ..

Aynen canim. Sifir noktasindayim, hic duygum yok henuz. Ondan zaten konu actim bi karar vermek icin, duygulanayim mi, silip geceyim mi diye ama yok ya icime sinmedi benim de. Sagol.
Müge anlının programına bi hanım çıktı 1 ay falan önce internetten kendinden 15- 20 yaş küçük adamla tanışıyor uzunca müddet evlilik vadi veriyor adam kadınla tatillere gidiyorlar kadının parasını harcıyorlar. Şanal ortamda birbirlerine seksi fotolar atıyorlar bu arada adam kadını baya bi borca sokuyor sonuç dersen fiyasko adamın evliliğe falan niyeti yok çünkü evli kadin dolandırıldığını anlayınca programa çıkıyor yanlış anlamayın ama konuyu okuyunca o kadin geldi aklıma kadına neden kendinden yaşca küçük birini seçtiniz hiç şüphelenmediniz mi vs dediler ama belliki o özellikle genç birini seçmiş. Bence belli bir yaştan sonra genclik yakışıklılık yerine mantığın peşinde kosulmali

Hımm. Biz yorum yaparken o derdini belli etmiş bile. Bence kafanızı yormayın vaktinizi harcamayın. Düzgün ve oturaklı adaylarla devam edin. Bahtınız açık olsun inşaallah

Kusura bakmayin ama kendimi size yazarken sanki ben sizin ablanizim sizde benim liseye giden kiz kardesimmissiniz gibi hissettim. Neden derseniz burada herkes yaklasik olarak ayni goruste ki sizde bizim gorusumuzu almak icin konu actiniz. Biz olumsuz gorus yaziyoruz ama siz hala olumlu tarafindan bakmaya calisiyorsunuz. Kalbiniz temiz anliyorum ama bu kadar temiz bakmayin hayata. Adam hakli falan degil. En cok korktugum da sapik yada dolandirici olmasi. Adam evliyse bir aksam esinden bir telefon yada msj alirsaniz sasirmayin. Evli degilse bile kamu kurumunda calisan 30 yasindaki birinin internete girip hic tanismadan biriyle sohbet edecegini sanmiyorum ki dogu da olsa memur bir adami ailesi bu yasa kadar bekar birakmaz ! Kesinlikle bu iste bir is var. Madem bekar ve meslegi var hafta sonu cikip gelsin o zaman. Gelir gelmez de kimligine caktirmadan bakin. Guvenmeyin insanlara artik emin olun o adam asla yaniniza gelmeyecek, gelse bile evli cikacak. Yapmayin nolur.

Yazdiklarinizi baska biri yazmis gibi okuyun.
Sizi gormeyen ve tanimayan biri cinsel icerikli konusmak istiyorsa buradaki niyet bellidir.
Siz istemiyorum seklinde konusmaniza ragmen devam ediyorsa niyet bellidir.
Sizi tanisa zaman gecirseniz ve tamam evlenmeden once beklerim seklinde konusurdu.
Ayrica yas farki da var.
Insan inanmak istiyor ama bazen gercekleri gorup daha fazla can yakmamak lazim.
Hakkinizda hayirlisi olucak kisi ciksin insallah eger hayirlisi olucaksa..

Sadece sanaldan tanidigin birinin, gercekte nasil biri oldugunu bilemezsin ki. Belki nisanli,evli... belki de tekin biri degil nerden bilebilirsin.

yaşıt sayılırız. başımdan evlilik geçmedi. ama yaşımız itibarı ile artık internetten sanal heyecanlar yaşamak için fazlasıyla büyük ve görmüş geçirmiş sayılmaz mıyız? ne dersiniz? bu zamana kadar gerçek hayatlar bile yeterince ağzımızın payını verdi ve bizi olgunlaştırdı. şu an bir boşlukta olduğunuz için bu boşluğu bu içi boş dünya ile kapatmaya çalıştığınızı düşündüm. bunları başka birisi yazmış olsaydı ve siz de okuyucu olsaydınız yapacağınız yorum bellidir

Adam tam avci/toplayici. Yazdiklarinizi kendiniz tarafsız bir şekilde okuyun. Demek yüz yüze bile görüşmediği sizin için aile falan ne varsa yikacakmis engelleri. Buna kadir inanır bile inanmaz.
Aynen, okuyunca o kadar bariz belli ki. Konu sahibi içinde olduğu için göremiyor. Basireti bağlanmış belli ki.

Abazan dediğimiz kesimin bir kısmı artık kendini geliştirmiş durumda. Direkt cinselliğe getirmiyor konuyu. Salon beyefendisi rolü yapıyor, işine geldiği sürece.

Siz sahte bir hesaptan yem atın, görün gerçek yüzünü.

İlgili , tatlı söz herkesin aklına düşer ama ne yazık ki konunuzda hiç mantık yok.
Kalbiniz kırılmadan vazgeçseniz daha iyi olacak gibi görünüyor.

Hiç bir olur tarafı yok yaş farkı fazla ailesi kabul etmez sizi kullanmaya çalışıyor olabilir bence iletişimi kesin.

Bosanmis ve 40 li yillarin yarisini asmis cocuklu bir anneyim. Sanirim en iyi sizi ben anlayabilirim. Konunuzu okurken kendimi sizin yerinize koydum. Ve bu tip bir birlikteligin uzun suremeyecegini dusunuyorum. Soyle ki:
1- Ayni evin icinde yasamayinca insan birisini tam olarak taniyamiyor. Hatta ben 12 yillik eski esimin gercek yuzunu bosanirken gordum. Dolayisiyla uzak iliskide o kisiyi tam olarak tanimak zor.
2- Kultur farki problemi olabilir.
3- Tum duzeninizi bozup hic bilmediginiz bir yerde yeni bir yasam hele ki bu yastan sonra biraz macera olmaz mi? Bunu ben o kadar kolay goze alamazdim.
4- Kendimi dusunuyorum da 30 lu yaslardaki dusuncelerim ile 40 li yaslardaki dusuncelerim ayni degil. 30 lu yaslarda daha cesurdum. Gozumu kirpmadan yeni bir seye atilabilirdim. Ancak belli bir yastan sonra insan yeni bir maceradan cok mevcut duzenini korumak istiyor. Dolayisiyla hic evlilik yapmamis hele ki 30 lu yaslarda ( ki erkekler kadinlara gore daha gec olgunlasir) biriyle bir evlilik bana gore macera aramak. Dusunceler, beklentilerhersey farkli olacak. O bazi seyleri ilk defa yasarken sizin icin boyle olmayacak. Dolayisiyla ayni heyecanlari bile yasayamayacaksiniz.
5- Evlilik icin sadece sevgi yetmiyor. Daha once evliligi yasamis biri olarak bunu biliyoruz. Bu yastan sonra artik size gore daha cocuksu dusunen birine evliligi anlatmak zor. Annesine ailesine daha once evlenmis bosanmis birini kabul ettirmek durumlari da yoracaktir eminim. Hic yoktan kendinizi nasil bir ortamda bulacaksiniz. Belki de istenmeyen bir gelin olacaksiniz. Bu yasta bunlara gerek var mi? Hayat zaten yeterince yorucu. Ne gerek var ki bir de boyle seylerle ugrasmaya? Deger mi? Bunlarla ugrasmak hele ki bu yasta sizi yormaz mi?
6- Her yonden oluru pek yok gibi. Maddeler boyle boyle cogalir. Oluru olma olasiligi dusuk. Bunu goze almaya deger mi? Hele ki hic yuzyuze bile gelmemisken sadece 3 ay telefonla gorusme icin ben bu yastan sonra boyle bir maceraya atilanazdim. Daha fazla kendimi kaptirmadan da bitirirdim sanirim. Eger fedakarlik yapilacaksa da bunu yapan da ben olmazdim. O benim yasadigim yere gelmeli, ben mevcut duzenimi bozmazdim. Ailesini ikna edecek biri varsa da bu o olmali. Herseyini halledip oyle gelmeli. Bu yastan sonra sifirdan yeni bir hayati goze alamam ben. Ki bir arkadasim kendisinden 12 yas kucuk hic evlenmemis birisi ile 4 ay gorustu. Olmadi. Ki onlar yuzyuze gorustuler, telwfonla bile degil. Adam ailesini ikna edemedi. Iki arada kalinca da ailesini ikna etme sorumlulugunu alamadi. Sessiz kaldi. Zamanla kabul ederler diye arkadasima atti topu. O da ben bu sekilde kabul edemem daha fazla baglanmadan bitsin diye bitirdi. 15 yas cok buyuk bir fark. Ki daha once evlilik yasamamis olmasi da...Sehirler fakli... Yuzyuze bile gorusulmemis... nereden bakilirsa elinde kaliyor... bu yastan sonra bu maceraya deger mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…