Cinsel bag olmadigi icin degil aslinda, yani seni her anlamda mutlu edebilirim demeye calisiyor cunku ben ona tekliflere acigim artik evlenmek istiyorum dedim o da uzaktan uzaga bag kuracak ya ben yatakta da iyiyim demeye calisiyor ki hani ben adaylarin arasindan secicem ya o da sansini artirmak istiyor olabilir fakat ortada secim yapacak aday yok o da ayri konu hatta asil yara o:))Bu nasıl bir mantık Allah aşkına?
Seni ne sanıyor ki cinsel bağ olmadığı için başkasına kayacakmışsın?
Bu adama mı kibar demiştin cidden?
Tamam. Sen bilirsin.Cinsel bag olmadigi icin degil aslinda, yani seni her anlamda mutlu edebilirim demeye calisiyor cunku ben ona tekliflere acigim artik evlenmek istiyorum dedim o da uzaktan uzaga bag kuracak ya ben yatakta da iyiyim demeye calisiyor ki hani ben adaylarin arasindan secicem ya o da sansini artirmak istiyor olabilir fakat ortada secim yapacak aday yok o da ayri konu hatta asil yara o:))
Canim sagol keske iyi olsa.Birbirinizi hic gormemissiniz,bu sebeple evlilikmis cocuk yapmakmis vs muhabbetlerini iliski acisindan ve gelecek acisindan gercekci bulmuyorum ben. Sanal seks istemiyorsunuz,hakkiniz var,senelerdir tanidiginiz,yuz yuze gorusup bir seyler yasadiginiz bir insan da degil.
Ama ben yas farkini anormal bulmadim. Adam 18lik delikanli degil zira,30 yasinda adam. Siz de 40larinda gayet de genc bir kadinsiniz. Yaslar normal. Diger her sey icin yuz yuze gorusmeyi bekleyin derim. Insallah iyi olur her sey de mutlu olursunuz
Bakarsin gorusursunuz,kafana yatar,sonrasinda iliskiyi istediginiz gibi yonlendirirsiniz. Dogru,bos yere surekli konusmasinin bir anlami yok, yapacak olan icraatini gosterir.Canim sagol keske iyi olsa.
Yani ortada kafa yoracak cok fazla sey var.
Belki de bu kisi seks pesinde, yalanlar soyleyen aynı anda pek cok kadina atlayan biri.
Ama bi yandan da ben onun alisik oldugundan farkli bir görunumdeyim belki bu kadar cok etkilenmesi bundan yani hayalindeki kadina benzetti kimbilir, sonucta pek cok etkek kaprisli genc kizlarla evlenmem olgun olsun istiyorum diyor belki bu nedenle istiyor.
Ama artik erkeklere o kadar guvensizis ki inanmak cok zor. Bir erkek ikna etmek istiyorsa ha bire konuşmasin, dediklerini yapsın. Aslinda bu kadar net.
Müge anlının programına bi hanım çıktı 1 ay falan önce internetten kendinden 15- 20 yaş küçük adamla tanışıyor uzunca müddet evlilik vadi veriyor adam kadınla tatillere gidiyorlar kadının parasını harcıyorlar. Şanal ortamda birbirlerine seksi fotolar atıyorlar bu arada adam kadını baya bi borca sokuyor sonuç dersen fiyasko adamın evliliğe falan niyeti yok çünkü evli kadin dolandırıldığını anlayınca programa çıkıyor yanlış anlamayın ama konuyu okuyunca o kadin geldi aklıma kadına neden kendinden yaşca küçük birini seçtiniz hiç şüphelenmediniz mi vs dediler ama belliki o özellikle genç birini seçmiş. Bence belli bir yaştan sonra genclik yakışıklılık yerine mantığın peşinde kosulmaliAynen canim. Sifir noktasindayim, hic duygum yok henuz. Ondan zaten konu actim bi karar vermek icin, duygulanayim mi, silip geceyim mi diye ama yok ya icime sinmedi benim de. Sagol.
Hımm. Biz yorum yaparken o derdini belli etmiş bile. Bence kafanızı yormayın vaktinizi harcamayın. Düzgün ve oturaklı adaylarla devam edin. Bahtınız açık olsun inşaallahValla benim yapacagim en dogru sey bu olur, cinsellik olmadan istiyorsan iletisimi surdurelim ve hatta gorusene kadar da duygusala baglamayalim demek ve hatta dedim de bunu.
Ama bana ne dedi biliyor musun, eger arada bir elektrik yani cinsel bir etkilenme yaratamazsa ben uzakta oldugum icin baskasina kayabilirmisim yani arada bag kurmak icin cinsel uyarilma yaratmaya calisiyormus.
Bana baskasina atlarsin demedi tabii boyle degil ben kisadan anlatmaya calisiyorum belki ondan tam anlatamadim. Ancak ben ona evlilik niyetinde oldugumu ve anlasabilecegim birini bulursam hemen evlenecegimi soyledim yani tekliflere acigim dedim o da bence hakli olarak rakiplerle mucadele ediyor hahahaha ama ortada henuz baska aday yok :))
Aynen, okuyunca o kadar bariz belli ki. Konu sahibi içinde olduğu için göremiyor. Basireti bağlanmış belli ki.Adam tam avci/toplayici. Yazdiklarinizi kendiniz tarafsız bir şekilde okuyun. Demek yüz yüze bile görüşmediği sizin için aile falan ne varsa yikacakmis engelleri. Buna kadir inanır bile inanmaz.
Hiç bir olur tarafı yok yaş farkı fazla ailesi kabul etmez sizi kullanmaya çalışıyor olabilir bence iletişimi kesin.Kızlar selam,
Ben 40 yaşını aşmış, yıllardır bir başına mücadele veren, erkeklerle şansı olmayan biriyim. Hayatıma bosandıktan sonra uzun yıllardır kimse girmedi çünkü gerçekten evlilik niyetinde adam gibi adam yok tek niyetleri yatak olan tipler dolanıyor etrafta, benim de onlarla işim olmaz.
Şimdi biri var diycem ama aslında yok, yani bana göre bu işin bir oluru yok ve hiç görmedim canlı olarak, bir iki fotoğraf sadece.
Neden olmaz derseniz, benden 15 yaş küçük . Bu ilk neden. Ve doğuda yasiyor. Doğu kültürünü hiç bilmiyorum, ülkenin o bir ucunda ben diğerinde.
Cok ısrarcı ama kesinlikle tadında ve dozunda. Yaklaşık 3 aydır aralıklarla böyle. Ben herkesi ciddiye almam ama bu ne konuşması gerektiğini bilen, aklı başında, kendiyle barışık, sakin, çözümcü ve zarif biri ve çok tatlı dilli.
Yani ben şu an sıfır noktasındayım. Mantığım onaylamadığı için, duygularımı canlandırmadım. Fakat yazıştıkça gelecek hayalleri, güzel sözler insanı etkiliyor.
Daha görüsmedik ve birbirimizi ancak aylar sonra görebiliriz çunkü o zaman gelebilir. Bana; " yaş farkı benim için önemli değil, sen benim yanımda olursan karşımızda kimse duramaz aileme kabul ettiririz" diyor, başta gelip burada yaşar mısın diye sordu, valla seversem ben her yerde yaşarım. Yani bu sekilde bakarsak aradaki tüm engeller aşılabilir gibi.
Ama erkeklere güvenmiyorum ben, bana soylediklerini ispatlaması lazım. O da bunu icin firsat ver diyor.
Tamam fırsat vereyim ama o zaman da beni rahatsız eden başka bişeyi paylasacağim ki benim için kafamda çözemediğim sorun da bu, ilk aşamada.
Yani uzak mesafe iliskisi nasıl yüruyor, yazısarak, konusarak ve hatta görüntülü olarak. Tamam buraya kadar normal. Ama kaç yaşinda insanlarız o da 30'u geçmiş bir erkek. Konu illa cinselliğe geliyor ve ben o zaman acayip geriliyorum sanki sanal s.ks için beni kullanmak istiyormuş gibi hissediyorum.
Açıkca anlattım, ben eski kafalıyım, evlenmeden birlikte olmam, sanalda boyle seyleri de konuşmam diye. Tamam dedi, özür diledi.
Ha ama benim içim rahat değil. Dedim ya erkeklere güvenmiyorum, belki de bulunduğu çevrede oynasacak birileri yok, o kadar büyuk bir bosluktaki bunu benle doldurmaya çalisacak. Ve belki de zamanla ona güvenirsem rahatlayıp herseyi yapacağımı düşünüyor.
Ha böyle midir bilmiyorum, konusmaları, yaklaşimi çok kaliteli zaten oyle olmasa ben onunla ilgili konu acma gereği bile duymam, yok sayarım.
Karşıma düzgün kimse çikmadığı için böyle konuşulabilir birine her turlü engele ragmen şans vermeli mi, ve aylarca cinsellik hiç konusmadan iletişim bizim yasımızdaki insanlar için mümkün mü? Diyorum ya erkekler hep bu niyette olduklari icin artik ne düşünecegimi bilemiyorum, yani ona böyle bir sınır koymam makul mü?
"İletisimi surdurelim ama ben cinsellikle ilgili yazismak ya da konusmak istemiyorum"desem sizce duygusal anlamda yakinlasmak isteyen yaslari kemale ermis insanlar icin bu gercekci bir flort sekli mi, yoksa ancak oyalanmak, birbirinin vaktini calmak mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?