Engelli arkadaşım

Engelliler izdivaç programlarına çıkabiliyor..
Ben o anda onlara normal gozuyle bakiyorum ama tribündeki seyirciler hüzünlenip gözyaşı döküyor.
Ben de bunu anlamiyorum.

Evet maalesef onlara normal bir hayat yaşama hakkı sunmuyoruz, sürekli acıma eleştirel tutum var Bu konularda çok fazla bilinçlendirilmeye ihtiyacımız var toplumca.

Bence olumlu olur gibi bu is.Sonucta anlattigina gore karakteri cok temiz bir cocuk masallah :) Kiza gercekten cekindigini ifade etsin yani amacinin onu kandirmak olmadigini,sadece tepkisinden korktugunu soylesin

Aslında en başta gerçeği söyleseydi kız için sıkıntı olmayabilirdi. Ama şuan kandırılmış hissetmesi normal. Neyse buluşsunlar bakalım neler olacak.

benimde çok samimi olduğum arkadaşımın oldu olası engellilere karşı sempatisi vardı engellilere ait bi sitede biiryle tanışıp aşık oldu damlayla murat belden aşağısı engelli tekerlekli sandelyedeydi ama aşırı özgüvenli engelli basketbol takımı kaptanıydı murat ahım şahım yakışıklı değildi ama gerçekten kişiliğiyle insanları çok çabulk etkileyebiliyordu velhasıl bu çiftimiz 4 yıl sevgili kaldılar ama ne aşktı be engelli olan kişi her hafta kıza çiçek göndermelr 2 haftada bir antalya istanbul arası gidip gelmeler devcamlı yapılan süprizler jestler kıza aldığı hediyeler ilgi her an her dakka yazışmlarla konuşmalar yani bi erkeğin yaşatabileceği en büyük aşkı yaşatmıştı damlaya cinsel hayatlrı bile vardı o bile muhteşemdi diyordu damla ten uyumumuz var çok mutluyum diye ben 3, kişi olarak hep bi merak içerisindeydim ne olacak bu aşkın sonu diye

aslında çok ayrıntılı konular özet geçiyiö çocugun ailesini görmeye giitk biz arkadşımla çünkü niyeti kaçmaktı ailesi akrabalrı herkes karşı çıkmıştı damlanın muratla evlenmesine sen bi engelliyle yapamazsın diyorlardı giitğimizde anldıkki muratın aileside karşıydı damlyala evlenmesine sen engellisin kız engelsiz olmaz diyorlardı sana göre değil bu kız demişlerdi bzi çok iyi ağırladılar ama babası üsütü kapalı bi şekilde benimle konuşarak kızı vazgeçir bu iş olmaz dedi

çiftimiz yinede sabredelim biz ayrılmadıkça pes etmedikçe onlar pes edeckler bir gün dedi dediğim gibi konu çok uzun ama sonuçta ayrıldılar şimid ikiside farklı kişilerle evlendi çoluk çocuk sahibiler ilginç olan ayrılma sebepleri aklıma gelebilecek en son sebepti murat damlayı aldatıyormuş meğersem şokunu 1 yıl yaşadık damlayla :)

son durum ne oldu? yazdınız mı , göremedim.

Canım kız ben gelip seni göreyim en azından bir kere görüşmüş olalım demiş. Bakalım ne olcak bilmiyorum, sadece kimle ok adar konuştu etti görmek istedi herhalde

Bence olumlu olur gibi bu is.Sonucta anlattigina gore karakteri cok temiz bir cocuk masallah :) Kiza gercekten cekindigini ifade etsin yani amacinin onu kandirmak olmadigini,sadece tepkisinden korktugunu soylesin

:) Gerçekten iyidir arkadaşım ama işte pskolojik problemleri var eğer bu iş olursa yani kız olumlu olursa arkadaşı değiştirir belki açar diye ümit ediyorum ama benim yine de pek olumlu umudum yok kız sadece kimle konuştum okadar bir göreyim neymiş diyerek geliyor sanıyorum ki. Arkadaş olurlar ama herhalde sonuçta geldiğine göre demek ki çokta sinirli kırgın filan değil.

Aslında en başta gerçeği söyleseydi kız için sıkıntı olmayabilirdi. Ama şuan kandırılmış hissetmesi normal. Neyse buluşsunlar bakalım neler olacak.

Konuyla alakasız ama pro resmine koptum ben ya aahhahaha

Ayyy inanmıyorum ya. Gerçekten tam şok! Asla böyle bir ihtimal gelmezdi aklıma Vay bee murata bak sen!!..
Erkeğin hiç bir türlüsüne güvenmiycen arkadaş
Ya işte tamamen pskolojide bitiyor aslında. Kendine güveni olan, dışarıya dönük bir engelli de gayet normal bir şekilde yaşıyor ama arkadaşım öyle değil problem orda başlıyor. Bakalım nolucak bende bilmiyorum. Farklı şehirlerde olduğumuz için bende bizzat şahit olamıyorum

:O

Haha vay be üzülecekken tam vazgeçtim

Bana da sanki kiz hala inanmamis engelli olduguna, emin olmak icin gormeye gelecek gibi geliyor. Ya da hislerini tartacak. Gorunce ne hissedecek diye. Ama gercekten mantikli ve insancil buldum ben kizin davranisini. En azindan, aaa engelliymis cik cik cik olmaz dememis direk.

Benim hikayeme benziyor.
Bizde netten tanıştık ama baştan bana her şeyi söyledi.
Bu bir kusur falanda değil.
Bir daha gelsem dünyaya gene onu severdim.

Sırf meraktanda olabilir üç ay az süre değil bu salakta anladığım kadarıyla kızı baya moda sokmuş düşünsene ne şok.. Ay kızın yerinde olmak istemezdim hiç.
Ya kızım şöle profil resimleri koymasana yaa yakında sana sulancam valla ahahaha

Benim hikayeme benziyor.
Bizde netten tanıştık ama baştan bana her şeyi söyledi.
Bu bir kusur falanda değil.
Bir daha gelsem dünyaya gene onu severdim.

Yaaa ..Sizin hikayeniz nasıldı ayrıldınız mı ? Anlatır mısın :)

Ben senin icin koyuyorum o resimleri hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…