Engelliler izdivaç programlarına çıkabiliyor..
Ben o anda onlara normal gozuyle bakiyorum ama tribündeki seyirciler hüzünlenip gözyaşı döküyor.
Ben de bunu anlamiyorum.
Evet maalesef onlara normal bir hayat yaşama hakkı sunmuyoruz, sürekli acıma eleştirel tutum varBu konularda çok fazla bilinçlendirilmeye ihtiyacımız var toplumca.
son durum ne oldu? yazdınız mı , göremedim.
son durum ne oldu? yazdınız mı , göremedim.
Bence olumlu olur gibi bu is.Sonucta anlattigina gore karakteri cok temiz bir cocuk masallah :) Kiza gercekten cekindigini ifade etsin yani amacinin onu kandirmak olmadigini,sadece tepkisinden korktugunu soylesin
Aslında en başta gerçeği söyleseydi kız için sıkıntı olmayabilirdi. Ama şuan kandırılmış hissetmesi normal. Neyse buluşsunlar bakalım neler olacak.
benimde çok samimi olduğum arkadaşımın oldu olası engellilere karşı sempatisi vardı engellilere ait bi sitede biiryle tanışıp aşık oldu damlayla murat belden aşağısı engelli tekerlekli sandelyedeydi ama aşırı özgüvenli engelli basketbol takımı kaptanıydı murat ahım şahım yakışıklı değildi ama gerçekten kişiliğiyle insanları çok çabulk etkileyebiliyordu velhasıl bu çiftimiz 4 yıl sevgili kaldılar ama ne aşktı be engelli olan kişi her hafta kıza çiçek göndermelr 2 haftada bir antalya istanbul arası gidip gelmeler devcamlı yapılan süprizler jestler kıza aldığı hediyeler ilgi her an her dakka yazışmlarla konuşmalar yani bi erkeğin yaşatabileceği en büyük aşkı yaşatmıştı damlaya cinsel hayatlrı bile vardı o bile muhteşemdi diyordu damla ten uyumumuz var çok mutluyum diye ben 3, kişi olarak hep bi merak içerisindeydim ne olacak bu aşkın sonu diye
:Oçiftimiz yinede sabredelim biz ayrılmadıkça pes etmedikçe onlar pes edeckler bir gün dedi dediğim gibi konu çok uzun ama sonuçta ayrıldılar şimid ikiside farklı kişilerle evlendi çoluk çocuk sahibiler ilginç olan ayrılma sebepleri aklıma gelebilecek en son sebepti murat damlayı aldatıyormuş meğersem şokunu 1 yıl yaşadık damlayla :)
Haha vay be üzülecekken tam vazgeçtimçiftimiz yinede sabredelim biz ayrılmadıkça pes etmedikçe onlar pes edeckler bir gün dedi dediğim gibi konu çok uzun ama sonuçta ayrıldılar şimid ikiside farklı kişilerle evlendi çoluk çocuk sahibiler ilginç olan ayrılma sebepleri aklıma gelebilecek en son sebepti murat damlayı aldatıyormuş meğersem şokunu 1 yıl yaşadık damlayla :)
Bana da sanki kiz hala inanmamis engelli olduguna, emin olmak icin gormeye gelecek gibi geliyor. Ya da hislerini tartacak. Gorunce ne hissedecek diye. Ama gercekten mantikli ve insancil buldum ben kizin davranisini. En azindan, aaa engelliymis cik cik cik olmaz dememis direk.
Benim hikayeme benziyor.
Bizde netten tanıştık ama baştan bana her şeyi söyledi.
Bu bir kusur falanda değil.
Bir daha gelsem dünyaya gene onu severdim.
Ben senin icin koyuyorum o resimleri hayatimSırf meraktanda olabilir üç ay az süre değil bu salakta anladığım kadarıyla kızı baya moda sokmuş düşünsene ne şok.. Ay kızın yerinde olmak istemezdim hiç.
Ya kızım şöle profil resimleri koymasana yaa yakında sana sulancam valla ahahaha
Ben senin icin koyuyorum o resimleri hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?