İstemiyor hiç öyle taraklarda bezi yok olsa zaten her türlü iş ayarlamaya çalışır ailesi ama.
Şu anda kendimi kızın yerine koyuyorum. Şu anki erkek arkadaşım bana böyle birşey yapsa onu kabullenirdim sanırım. Tabi ben kendiminkini düşünerek söylüyorum. Sağlıklıyız da ne oluyor? Yarın bakkala ekmek almaya çıktığında bi araba çarpsa engelli kalma ihtimalinin yüzdesini söylememe bile gerek yok.
esasen ben okumamış vs deyince kara cahil sanmıştım
bir yerde lise mezunu demişsiniz
madem evde bilgisayar başında yaşıyor
açık öğretim okusun
dil öğrensin
para pul var da hayat böyle geçmez ki
spora başlasın
ortama girsin
gerekirse kendi gibi yürüyemeyenlerle aktivite ayarlansın ki yalnız olmadığını da idrak etsin
bizim kütüphanede bir adam var EKPSS çalışıyor üni mezunu galiba
yürüyemiyor
tekerlekli sandalyede ve belden aşağısı tamamen küçük çocuk gibi
kıyafet vs sıkıntısı da vardır
üst beden normal ama alt tarafı 3-5 yaş gibi
gayet aktif arkadaşları vs var
şehir merkezindeki kütüphaneye çalışmaya geliyor
ve mesela ben onunla tanışmak sohbet etmek isterim ama yanlış anlaşılırım diye yaklaşamam
benimki sevgili vs bakış açısı değil evliyim ben de
birisi yazmış ya azim hayata tutunmak böyle konularda çok takdir edilecek biri gibi duruyor mesela o kişi
esasen engelliler çekindiği gibi engelli olmayanlar da yanlış anlaşılırız ona acıdığımızı düşünür vs diye objektif ilişki kuramıyor, çekiniyor
liseyi bitirmiş açıktanBenim anlamadığım okumadı ama nasıl sitelerde gezicek kadar biliyor okuma yazmayı merak ettim sadece kötü amaçlı demiyorum
Üzüldüm ya :-( Ama belki de hayırlısı budur.Şimdi dönüş yaptı, kız inanmamışo da normal resimlerini yollamış, kız şok olmuş tabi.
Mesleğim ve anlattığım gibi bir hayatım yok üzgünüm demiş. Kız zaman istemiş ama olumsuz döner diyo. Olumlu dönmesi imkansız ya. :/
Şimdi dönüş yaptı, kız inanmamışo da normal resimlerini yollamış, kız şok olmuş tabi.
Mesleğim ve anlattığım gibi bir hayatım yok üzgünüm demiş. Kız zaman istemiş ama olumsuz döner diyo. Olumlu dönmesi imkansız ya. :/
sanıyorum benim içimden kıza herşeyi iyi bir dille anlatmak ve bu iki sevdalıyı buluşturmak geçiyor..belki de fazla iyimserim bilemiyorum ama kız bu durumu eğer gerçekten seviyorsa kendisi de aşıp arkadaşınıza da aştırabilirmiş gibi geliyor
Benim anlamadığım okumadı ama nasıl sitelerde gezicek kadar biliyor okuma yazmayı merak ettim sadece kötü amaçlı demiyorum
mugişim neye karar verdi arkadaşın
Arkadaşınızın durumu Nasıl?
Ben de merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?