Engelli arkadaşım

İstemiyor hiç öyle taraklarda bezi yok olsa zaten her türlü iş ayarlamaya çalışır ailesi ama.

esasen ben okumamış vs deyince kara cahil sanmıştım

bir yerde lise mezunu demişsiniz

madem evde bilgisayar başında yaşıyor

açık öğretim okusun

dil öğrensin

para pul var da hayat böyle geçmez ki

spora başlasın

ortama girsin

gerekirse kendi gibi yürüyemeyenlerle aktivite ayarlansın ki yalnız olmadığını da idrak etsin

bizim kütüphanede bir adam var EKPSS çalışıyor üni mezunu galiba

yürüyemiyor

tekerlekli sandalyede ve belden aşağısı tamamen küçük çocuk gibi

kıyafet vs sıkıntısı da vardır

üst beden normal ama alt tarafı 3-5 yaş gibi

gayet aktif arkadaşları vs var

şehir merkezindeki kütüphaneye çalışmaya geliyor

ve mesela ben onunla tanışmak sohbet etmek isterim ama yanlış anlaşılırım diye yaklaşamam

benimki sevgili vs bakış açısı değil evliyim ben de

birisi yazmış ya azim hayata tutunmak böyle konularda çok takdir edilecek biri gibi duruyor mesela o kişi

esasen engelliler çekindiği gibi engelli olmayanlar da yanlış anlaşılırız ona acıdığımızı düşünür vs diye objektif ilişki kuramıyor, çekiniyor

Kendini olduğu gibi anlatsa belki kabullenilebilir bir durum olur hani imkanları iyi sonuçta, bir çok sağlıklı adamın öyle imkanları ve iyi bir ailesi yok ama problem kıza bambaşka biri olarak, sağlıklı ve sosyal biriymiş gibi tanıtması.
Kimsenin onunla ilgilenmeyeceğini düşünüyor her zaman. Bu yüzdende yalan söylemiş, başta sallamadığı için.
Konuştukça hoşlanmaya başlamış kızdan e kızda hoşlanmış tabi işler sarpa sarmış :/

Çok söylediğimiz yıllardır teşvik etmeye çalıştığımız şeyler bunlar.
Çoçukken rahatsızlandığı için ve küçük yerde olduğumuzdan o dönem ailesi okula gönderemedi. Ortaokul döneminde yurt dışına hem tedavi amaçlı hemde okula götürdüler ama yapamadı döndüler sonra. O süreçte iyice içine kapanmış olarak döndü. Ailesi baya açmaya uğraştılar ama olmadı. E senelerdir böyle kimsenin mecali kalmadı onla uğraşmaya. Bir musibet nasihattan evlaymış belki bundan sonra bir şeyler dank eder.

sanıyorum benim içimden kıza herşeyi iyi bir dille anlatmak ve bu iki sevdalıyı buluşturmak geçiyor..belki de fazla iyimserim bilemiyorum ama kız bu durumu eğer gerçekten seviyorsa kendisi de aşıp arkadaşınıza da aştırabilirmiş gibi geliyor

Benim anlamadığım okumadı ama nasıl sitelerde gezicek kadar biliyor okuma yazmayı merak ettim sadece kötü amaçlı demiyorum

Üzüldüm ya :-( Ama belki de hayırlısı budur.

Bence kız aşık olmuşşa döner sadece kırgınlık olur neden baştan söylemedi beni kandırdı diye arkadaş çevresi ve mesleği yokmuş diye bırakırsa zaten sevmiyodur birşeylere başlandı mı arkadaşında ciddi düşünürse illa ki evlilik için kendi geçimini sağlama yollarını bulur...

Engelli diye evlenince geçimi olmıcak değil. İnternet üzerinden bile iş yapılıyor artık.

bende sonucu merak etmiştim. kız kandırıldı. zaman istemesi normal.

inşallah bir an önce normal hayat kurar, kendini kapattığı o kaleden/ evinden çıkar.

kimseyi değilde en çok kendini kandırıyor.Allah yardımcısı olsn.

Kızın bunun bilmeye hakkı var kesinlikle. Haklarında hayırlısı olsun

sebebi ne olursa olsun yalan söylemiş. sakat olması bunun için bir bahane olamaz. sonuçta burada hayalleri ile oynanmış bir kız var. yazık

Dimi :) İnsanın gel şunu adam et hem sev hem sevil diyesi geliyor :)
Zor bir karar ama nolursa olsun. Her açıdan. Kız yine zaman istemiş ben onun yerinde olsam istemezdim bile hiç

Benim anlamadığım okumadı ama nasıl sitelerde gezicek kadar biliyor okuma yazmayı merak ettim sadece kötü amaçlı demiyorum

Okuma yazmayı daha küçükken tv izlerken öğrenmişti kendi başına. Çok zeki, okul okumasa da kendini çok geliştirdi, açıktan liseyi de bizim zorlamamızla bitirdi.
Kız da onun çizdiği profile aşık oldu aslında mesleği olan sosyal olan bir adama aşık oldu yani. Böyleyken durumlar değişir ama bakalım zaman gösterecek sağol yorumun için :)

mugişim neye karar verdi arkadaşın

Canım kıza anlattı gerçekleri, kızda zaman istemiş. Bugünde dayanamadım bir mesaj attım özür dilerim tarzında dedi. Bir cevap dönmemiş tabi, kızı taciz etme rahat bırak dedim.Olumsuz döner diyo bana da olumlu dönermiş gibi gelmiyor. Kandırıldı en başta çünkü, bir de engelli oluşunu herkes kabullenemez tabi maalesef bu da bir büyük gündem.
Hayırlısı artık.

Engelliler izdivaç programlarına çıkabiliyor..
Ben o anda onlara normal gozuyle bakiyorum ama tribündeki seyirciler hüzünlenip gözyaşı döküyor.
Ben de bunu anlamiyorum.

Arkadaşınızın durumu Nasıl?

Ben de merak ediyorum...

Kızlar, arkadaşımın morali daha iyi çünkü kız ben geleyim en azından seni bir kere de olsa göreyim demiş. İlk defa böyle bir şey yaşıyacak o yüzden çok heyecanlı. Bende heyecanlıyım, önümüzdeki haftasonu görüşeceklermiş bakalım nolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…