Çocuk Hastalıkları Engelli bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dru99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
27
-3
86
29
Arkadaşlar ben eşimden ayriliyorum boşanma aşamasindayim ve esim hamile oldugumu bilmiyor . Engelli olucagi soyleniyor . Test sonucuna göre şuan 20 haftalik hamileyim . Aldirilmak istense eş onayi isteniyormu nasil aliyirlar bilgisi olan var mi lutfen lutfen edin

Son düzenleme:
Evet hastaneye gidemiyorum saglik sigortam olmadi icin icin doktir arkadasa sorduk oda ozurlu olacagini ve sonlandirilacagini soyledi
Tamam da çocukta ne sıkıntı varmış?
Bu haftada heyet kararıyla sonlandırma olur ancak
Ayrıca analık hakkından dolayı devlet hastanesine gidebilirsiniz

Boşanma aşamasi dayim gecen gittim ve durdurulmuş . Buda tes tarama testinin sonucu

Eklentiler

• Screenshot_20181211-200813.webp
    Screenshot_20181211-200813.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 337
Allah yardımcın olsun canim.ama benim kuzenimin çocuğu içinde böyle denmişti hatta raporlarda da çıkmıştı down sendromlu diye ama aldrmadi sonuc olarak saglili bir bebek ortaya cikti cok sukur hicbir sorunu yok bence aldirma derim yazik gunah.[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canim.ama benim kuzenimin çocuğu içinde böyle denmişti hatta raporlarda da çıkmıştı down sendromlu diye ama aldrmadi sonuc olarak saglili bir bebek ortaya cikti cok sukur hicbir sorunu yok bence aldirma derim yazik gunah.
[/QUOTE]
Bundan hariçte 3 tane çoxugum var ben bakiyirum . Korkuyorum açikcasida

Himm ozaman düşünmek zorundasınız geleceğinizi hayırlısı neyse o olsun sizin için.

Suan hastaneye gidemedim ama ikili tarama testinde oyle cikmis . Mahkemeden dolayi sigortam durdurulmuş gidemiyorum
Dediğim gibi devlete gidebilirsiniz.
Ayrıca ikili tarama testi sadece birkaç kromozom anomalisi varlığı için ihtimal verir, sadece tarama testidir.
Kesinlik gösteren bir test değil o, tarama testi

Suan hastaneye gidemedim ama ikili tarama testinde oyle cikmis . Mahkemeden dolayi sigortam durdurulmuş gidemiyorum
İkili tarama testi asla %100 sonuç vermez. %70-80 güvenilir bir testtir. Kaç kişi bilirim, bu testi yaptırdığında çocuğun özürlü olacak denip de sapasağlam çocuk doğuran...

Böyle bir şey için kıymayın çocuğunuza lütfen. Kaderinizi bilemezsiniz. Belki ileride en çok o size can yoldaşı olacak, en çok o yüzünüzü ağartacak. Sabredin, Allah sabredenlerle beraberdir.

Back
X