engelli doğacak kızımı aldırdım :(((

Okurken göz yaşlarımi tutamadım. Cokk zor olmali. Rabbim ins ilerde sağlıklı evlat nasip eder..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kii insanları ayakta tutamda inançtır,Rabbimize olan inanç sayesınde suan kendını bır nevıde olsa ıyı hıssetmeye calışıordur, olmasa ınsanlar daha zor durumda olurdu eminiiimm... ve siz o bayanın şuan yasadığı şeylerii hiiç bilemessiniiizz.. ve benım alıntımı alıp da yorum yapmanıza anlam veremedımm sinir oldum hatta yorumunuu yap gec ne bana yorum yapıyoon...

Son düzenleyen: Moderatör:
helal olsun size siz cennetlik bi annesiniz Allahım evladıniza saglik versin sizede güc kuvvet...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burnumun kemiği sızladı yemin ediyorum.. ağlayarak okudum.. kızın melek oldu şimdi.. Allah'ım sana yar ve yardımcı olsun. asıl senin desteğe ihtiyacın var.. dilerim çabuk toparlanırsın. bende iki bebeğimi düşük yaparak kaybettim bilirim acısını senin kadar hissedememişimdir ama öyle işte... üzülme desem de boş bak şimdi ben 4 aylık gebeyim.. Rabbime sığın tevekkül et isyan etme elbet seni müjdelendirecektir

cevap yazmayın artık bence ben fikrimi söyledim sende yaptıgın şeyi savundun bana göre yanlıs ama saygı duyuyorum sende saygi duy ve kapatalım konuyu

bence bu topikten cik ve bidaha sakin girme
kadinin olum tehlikesi var bunu bile bile durmasi intihar asil ama sana ne yazilsa nafile hadii cnm byr

Tek bir şeye takıldım. "Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum o kadar bitkindim ki bebeğim sanki bana destek vermek istercesine kıpırdanıp duruyordu." demişsiniz ya.. Kim bilir anladı belki de kuzum.. Anne yapma diyordu offf... Tarifsiz bir acı.. Ah arkadaşım ah... Ah canım benim... Rabbim sabırlar versin... Rabbim yardımcın olsun... Meleğinle buluşmayı nasip etsin..

bu hastalıkta malesef annenin ölüm tehlikesi var bir gecede bebeğin öldüğünü anlamazsa anneyi sabaha kadar öldürebilir. malesef yaşama şansı olmayan bi bebek için annenin kendi hayatından vazgeçmesini bekliyorsunuz. unutmayınki bu anneninde bi annesi var o nasıl gözgöre göre kızını ölüme yollasın ayrıca hocaların hepsine bende danıştım ve hep aynı cevabı verdiler anne hayatı tehlikedeyse bebeği aldırmak caizdir dediler. lütfen bu kadar acımasız eleştirmeyin karşınızdaki anne zaten yeteri kadar vicdanıyla savaşıyordur

Son düzenleme:
Reactions: 2k1

Boşver cnm sen bu acımasızca eleştirenleri başlarına gelmedği için bilemezler Allah düşmanımın başına vermesin genede biz bu aacıyı tatdık onlar tatmasın bilemezler annenin ruh halini belirsizliğini Allaha havale ediyorum bu eleştirenleri Allah sabırını artırsın dersin cıkarsın demi yani sen kimsinki eleştiriyorsun kız acısını paylaşmak istemiş bende paylaştım acımı Allah razı olsun kimse üstüme gelmemişti Allah akıl fikir hidayet versin diyorum böyle acımasız eleştiri yapan insanlara.........

senin neler yaşadığını bir ben bilirim bide bizim gibiler aynı şeyleri bende yaşadım eşim yapamazsın bir evladımız daha var seni tehlikeye atamayız sebepsiz yere milyonlarca kürtaj olan var doğacak bebeğimizede acı çektirmeye hakkımız var mı dedi ve sonunda malesef aynı kararı bende verdim gelişimi 10.haftada kalmıştı bebeğimin üstelik benim durumumu senin gibi sanal alemdeki insanlar değil malesef yaşadığımız yerdeki herkes öğrendi acıyan gözlerle bakanlar nefret eden gözlerle bakanlar acımasız eleştiriler yapanlar ama hiç birinide sende bunu yaşa diyecek kadar acımasız olamam kimseler yaşamaz inşallah böyle bir durumu benim sana tek eleştirim başlığın çok ağır olmuş ondan belkide insanlar bu kadar hiddetli şeyler yazmış onlarada burda bir çift lafım var yaşamadığınız durumla ilgili ahkam kesmek çok kolay hergün ölen anneye bi hançer de siz saplıyorsanız bırakın siz değilde rabbim versin kararınını,sonuçta bu teknoloji var eden de bu durumu yaşadıktan 2 ay sonra başka bi evlat verende rabbim,o zaman niye ulturasonlara girip 3 lü test yaptırıyorsunuz anne karnında tedavi edilebileciğini mi düşünüyorsunuz?

herşey cennete gidebilmek için mi. o yavruya doğunca acı çektirmek sırf cennete gitmek için mi . bonus mu topluyorsunuz.
herkes faklı yerlerden bakıyor bu hayata. Allah evlatlarımıza sağlık versin. dermansız dert vermesin.
ayrıca Allahın adına nasıl tövbe haşa karar veriyorsunuz imtihandan geçemediğine falan. belki Allah affedecek belki haklı görecek onun yüce makamının adına siz nasıl karar verirsiniz. size ya da bize düşen Allah affetsin diyip oturmak. yargılama hakkımız YOK

bence bu topikten cik ve bidaha sakin girme
kadinin olum tehlikesi var bunu bile bile durmasi intihar asil ama sana ne yazilsa nafile hadii cnm byr

dussen kafann yarilsaa dr gitmiycenmi ecel geldiyse nafilemi diyceksin ilim sahibi ol biraz

canlı bebegi aldırmak katilliktir..ayrıca hanfendi sizemi sorucam nereye yazıcagımı kimsinde bana böyle konuşuyorsun...kimin hattine Allahın verdigi canı almak kimsiniz siz ....sakat bebegini doguran bi anne var yazmısta hatta ona bile saldırdınız bence biraz vicdan edinin kendinize

sana hayatta başarılar mutluluklar ve vicdan dilerim. hoşçakalın. ayırt etme güçlüğünüz var bazı durumları. inşallah öğrenirsiniz.

sana hayatta başarılar mutluluklar ve vicdan dilerim. hoşçakalın. ayırt etme güçlüğünüz var bazı durumları. inşallah öğrenirsiniz.
sizin gibi düşünmüyorum saygı duyun ve hakaret etmeyin....ben kimseye hakaret etmedim farkındaysanız fikrimi söyledim bunuda yargılamak size düşmez ...

sizin gibi düşünmüyorum saygı duyun ve hakaret etmeyin....ben kimseye hakaret etmedim farkındaysanız fikrimi söyledim bunuda yargılamak size düşmez ...

nerede hakaret ? . size saygı duyuyorum . sizde böyle duruma saygı duyun. siz direk yargıladınız. imtihandan geçemediniz falan diye. ben olsaydım şöyle yapardım böyle yapardım diyen görmedim. direk itham edilmiş siz böylesiniz siz şöylesiniz .
ayırt etme güçlüğünü siz sonradan başımıza gelen kazalarla sakat kalabilecek durumlarla bu kadının durumunu eş tutuyorsunuz. aynı şeyler deil.
neyse . bence çok yönlü düşünün sonra karar verin

ben yargılamadım sadece yaptıgının bana göre yanlış oldugunu söyledim...birisi buraya bir konu açıyorsa eleştiride yapılir övgüde bunu bilerek konu acılıyor ve ben eleştiriyorum çünkü benim hayat görüşüme ters buda benim hakkım sizde beni eleştiriyorsunuz buda sizin hakkınız...dogdugunda o bebek acı çeker bunu yapmaya hakkimız yok dendi e o zaman Allah korusun bi kaza olsa sonradan sakat kalsa ordada acı cekecek hayatinın sonuna kadar zorluklarla yasıyacak e sizin mantıgıniza göre o bebegide atalım o zman yada öldürelim acı cekiyor diye ..ben bunu söylemek istedim..neyse hanımefendi ben tartısmak istemiyorum size iyi günler cevap yazmazsanız sevinirim

haklısın canım ama dayanamıyorum yazık kızcağıza ne kadar acımasızca eleştiriyorlar. allahtan bende acımı paylaştığımda kimse böyle saçma sapan eleştiri yapmamıştı ben o durumda dayanamaz ve mutlaka ağzımdan kötü dilekler çıkardı. allahım hepsini ıslah etsin

canım bence boşuna uğraşma anlatamazsın. daha doğmamış bi bebekle sonradan sakat kalan bi çocuğu kıyaslıyo. boşver canını sıkmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…