engelli doğacak kızımı aldırdım :(((

bu arada o senin dedigin intehara girer ecele degil ikisi farklı şeyler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya niye intihar olsun ecelim gelmediyse zaten ölmem. ayrıca bile bile ben bu bebeği karnımda tutucam demekte aynı şey yani intihar

Son düzenleme:

sakatda olsa bebeği aldırmak günah diyosunuz ama evladını kaybetmiş bi anneyi acımasızca eleştiriyorsunuz.ya zaten sizin gibilerden bizi anlamanızı beklemiyoruz sağlıklı evladın olduğu için bunu anlayamazsın bencede daha fazla uzatmayalımki kimse birbirine kötü konuşmasın.

Gözyaşlarıma hakim olamadım resmen. Allah yardımcın olsun canım benim çok üzüldüm. Umarım sağlıkla kucağına alacağın evlatlar verir Rabbim sana bununla geçmiş olsun sıkma güzel canını o artık bir melek ve cennette seni bekliyor.

evladıni kaybetmiş anne ayrı canlı evladıni aldırmis anne ayrı ....bencede uzamasın

ayy tmm lütfen sen bana cevap yazma biraz dini kitap okuyup bilgilenin bence

valla asıl sen oku din adı altında insanları acımasızca eleştirebiliyosun. bütün hocalar anne hayatı tehlikedeyse caiz diyor sana göre günah demekki hocalar bişey bilmiyor.

Allah sabır versin Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin okurken gözlerim doldu

valla asıl sen oku din adı altında insanları acımasızca eleştirebiliyosun. bütün hocalar anne hayatı tehlikedeyse caiz diyor sana göre günah demekki hocalar bişey bilmiyor.
cevap yazmayın artık bence ben fikrimi söyledim sende yaptıgın şeyi savundun bana göre yanlıs ama saygı duyuyorum sende saygi duy ve kapatalım konuyu

Gerçekten hayretle okuyorum.. Böyle bir acının sayfasında dahi kim en bilgili, kim en haklı, kim suçlu, kim kınama oklarını acımasızca saplıyor, kim haketmiş acı çekemez diyor gerçekten hayretle okuyorum.. Onun adına hüküm bildirip yargıladığımız (tövbe haşa) Yüce Allah'ım hepimizi ıslah etsin.. İçimize merhamet kırıntıları versin ki..

canım hakketten cok uzuldum cok etkılendım
bır komsumuzun kızı ınatla doguma kadar bıttı 3 tane bebegı ard ardarda spına bıfıdalı oldu ve hepsıde dogumdan sonra vefat ettıler
bahsettıgınız hastalık cıddı bır hastalık allah kımsey vermesın

o bebek zaten sakat olacaktı cunku yuruyemeyecektı omurılıktekı acıklıktan oturu tekerleklı sandalyede olacaktı
beynınde şant takılı olacaktı
sureklı sondası olacaktı ve kakasını mudahale ıle yapacaktı
ben aıleye uzulmuyorum ama o cocuga uzulurum oglum 2 aylıkken dr oglumda acıklık oldugundan suphelendı ve 1 hafta ben oglumu spina bifida derneğine goturdum perpada kendim için üzülmemde o cocuklara üzülürüm diyorum

Aynı şeyleri yaşadım,bebeğimde spina bifida,hidrosefali,ayakta eğrilik,kifoskolyoz vardı.Dr.ların hepsi aynı şeyi söyledi doğsada yaşamaz ama doğdu ve yaşıyor,3.5 aylık oldu,üstelik diyafragma hernisi ve herninin getirdiği farklı sıkıntılarıda var,dr.lar herniyi göremediler,tıpkı insan ömrünü göremedikleri gibi,doğduktan sonra herşeye hazırlıklı olun yoğun bakımdaki en ağır durumda olan sizin bebeğiniz dediler,109 gün geçti.
Hamilelikte zehirler seni dedi dr.lar,nasıl zehirler dediğimde,ölürse karnında farketmezsen zehirler,ama ben hareketlerini hisediyorum,öldüğü zaman bunu anlamayacak kadar saf değilim diye düşündüm,prf.alkan yıldırıma gittim,benim hayati tehlikem varmı diye sordum kesinlikle hayır dedi.
Tamam dedim o zaman ve yoluma devam ettim.
Herkesin kendi kararı arkadaşım,artık olan olmuş,çok üzülüp kafaya takarsan kendini hirpalarsın,tövbe et,bol bol dua et,Allah hakkında hayırlısını versin.

bazı yazılanlar ne kadar acımasıız.. karsınızda bebegını kaybetmııss zor bı surecten gecmıs bırı var ve o ınsan hergun neler cekıo bı bılsenız ne olursa olsuunn kaybetmeek ne zordur.. Rabbim kımseyı yasatmasın boyle şeyler. Başlık cok yanlış olmuş bence ınsanlar baslıgı gorunce dırek yorum yapmışlar... Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım, Hayırılısı ıle saglıcakla bı bebegın olmasını temmenni ederim

bazıları bende o surecten gectımm bende yasadım vazgecmedım demıs amaa herkes sizin gibii güçlü degıl herkes sızın gıbı kaldıramayabılrıımm...herkesın gecırdıgı sınav farklıdır herkes aynı degıl, Rabbiim bu sekılde sınavmıs arkadaşımızı ...Allah ıle Kulun arasına sız gıremessınız,Rabbım bilir ne güzelini...."dua etmek" varken nıye bu agır ıthamlar....

Sağlıksız problemli bir çocuğu doğurmuş olsan eminim daha kötü olacaktı...umarım size en kısa zamanda sağlıklı bir çocuk verir...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar zor bir karar ki. Aşağı tükürsen sakal , yukarısı bıyık. Allah kimseyi bununla sınamasın inşallah. Ama sanırım ben doğururdum. Ne olursa olsun. Rabbim vermiş canını, rabbim alsın, ben değil.

Ya Allah aşkına yani yazımın sonunu dahi okumamışsınız,kaç kere yorum yazdım sildim yanlış anlaşılmasın diye,şimdi ben yazımda kimseyi kınamadım,niye yaptın demedim,hele hele Allahla kulun arasına girecek bir yorumum hiç yok,kimseye ağır ithamda bulunmadım,sizin bu yorumunuz ne şimdi?zaten ben konu sahibine yazmışım mesajı,herkeste karşı fikre bir eleştiri söz konusu,eğer konu sahibi rahatsız olursa bir yorumdan herhalde kendide bilir ne yazacağını.Bende zaten dua etmesinden bahsetmişim.Lütfen ya insanlar nelerle uğraşıyor bir bilseniz şu yorumları yazmazsınız.
Hem öyle ben çok güçlü falan değilim,Allaha olan inancımdan böyle bir kararı verdim,çok zor bir süreçten geçiyorsunuz,uykusuz geceler,sinirler yıpranmış,ama eğer sonlandırsaydım bunu hiç kaldıramazdım.Herkesin kendi hayatı kendi kararı,Allah kimseye kaldıramayacığı yük yüklemesin.

Allah sabır versin eminim çok zordur çok duygulandım ama yinede her ne durumda olursa olsun o bebeği canlı canlı katlettin sen onun günahını nasıl vereceksin ahirette 15 yaşında karşına geçip benim hayatıma sen kıydın dediğinde ne diyeceksin kesinlikle ama kesinlikle çokk karşıyım bebek aldırmalarına senin hayati tahlikende yokmuş niye aldırıyosun kanlı canlı çocuğu anlamıyorumki o senin sınavındı Rabbimin katında geçebildinmi bilemem bu sınavdan ama yanlıştı kesinlikle aldırman doğsaydıda kendisi vefat etseydi veya vefat etmese bile engelli bi çocuğa bakamıyacakmıydın okadar çokki engelli çocuğu olan ve bakan ahirette senden şefaatçi olmasını beklememelisin yazıkk ya gerçekten çok günah bilemiyorum ben çok çok karşıyım engelli diye bir bebeğin hayatına son verilmesine benim yiyenimde engelliydi üstelik ikizlerdi bundan 3 ay önce vefat etti anne karnında tespit edildi omuriliği gelişmemiş boynu tutmuyodu üstelik tek böbrekliydi ama gelinimiz asla aldırmam dedi ikizinede zararı olabilirmiş ama tekte olsa aldırmazdım dedi vede aldırmadı ikizler doğdu engelli bebeğimz gelişmedi doktor amelyatada alamayız çok zayıf dedi 6 ay yaşadı ve öldü çok üzüldük ama annesininde babasınında içi rahattı elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…