ben yargılamadım sadece yaptıgının bana göre yanlış oldugunu söyledim...birisi buraya bir konu açıyorsa eleştiride yapılir övgüde bunu bilerek konu acılıyor ve ben eleştiriyorum çünkü benim hayat görüşüme ters buda benim hakkım sizde beni eleştiriyorsunuz buda sizin hakkınız...dogdugunda o bebek acı çeker bunu yapmaya hakkimız yok dendi e o zaman Allah korusun bi kaza olsa sonradan sakat kalsa ordada acı cekecek hayatinın sonuna kadar zorluklarla yasıyacak e sizin mantıgıniza göre o bebegide atalım o zman yada öldürelim acı cekiyor diye ..ben bunu söylemek istedim..neyse hanımefendi ben tartısmak istemiyorum size iyi günler cevap yazmazsanız sevinirim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben sana yada bebegine birsey söylemedim bunu yazan başka bir bayandı onun icin söyledim...üzdüysem kusura bakmayın sizi kastetmedimbak hamileyim şuan zoruma gidecek biçimde konuşuyorsun. niye benim mantığımda sonradan sakat kalsa bebeği atalım öldürelim ya . yok böyle birşey. dengeli dengesiz konuşmayın. siz anlamak istemiyorsunuz. cevap yazarım.
canım bence boşuna uğraşma anlatamazsın. daha doğmamış bi bebekle sonradan sakat kalan bi çocuğu kıyaslıyo. boşver canını sıkmaya değmez
haklısın canım ama dayanamıyorum yazık kızcağıza ne kadar acımasızca eleştiriyorlar. allahtan bende acımı paylaştığımda kimse böyle saçma sapan eleştiri yapmamıştı ben o durumda dayanamaz ve mutlaka ağzımdan kötü dilekler çıkardı. allahım hepsini ıslah etsin
helal olsun size siz cennetlik bi annesiniz Allahım evladıniza saglik versin sizede güc kuvvet...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sinirim bozuldu. kadın diyo ki sakat kalsa atarsınız o bebeği diyor benim mantığım buymuş. hamile bir kadına söylenecek laf mı bu.
Allahın adını anarlar cennet cehennem derler ama dilleri biber gibi yakıyor.
Aynen öyle cnm amin dayanılcak gibi değil konuştukları
hayır herkesin yorumunu bekliyorsun burda bunun için buraya yazıyorsunuz sonra ters bir yorumla karşılaşınca gereksiz mi oluyor beğenmiyorsan yazmasaydın kardeşim zorla mı yazdırdık sana ? basit bir hata yapmış olsanız allah sonunu hayır etsin derdim kınamıyorum kınamadım görüşümü belirttim sizi ölsem de kınayamam katil derken yalan mı söyledim?
insanların cennetlik olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? farzedelimki senin söylediğin herşey doğru, haklısın, harikasın süpersin ama burda canı yanan bir anneyi üzmeye hakkın var mı? sen şimdi günaha girmiyor musun? insan haklı da olsa bi çenesini tutar susar ya.
haşa kendilerini allah gibi görüp bu günah bu sevap. sen cennetliksin sen değilsin diye karar verebiliyorlar ama acılı bi anneyi dahada inciterek üzmenin anlaşılan sevap olduğunu düşünüyolar
aynen millet hep biliyor kim cennet kim cehennemlik , arkadaş kararı vermiş sen imtihandan geçemedin diyor konu sahibine. nereden biliyorsa
. insanlar hep cennete gidebilmek için bişeyler yapıyor hiç kimsede çıkıp ben Allaha şükür için yapıyorum Onun için yapıyorum mükafatını yalnızca O verir.
yok olur mu bazı arkadaşlar cennette kendilerine yer seçiyorlar garantiliyorlar.
haşa kendilerini allah gibi görüp bu günah bu sevap. sen cennetliksin sen değilsin diye karar verebiliyorlar ama acılı bi anneyi dahada inciterek üzmenin anlaşılan sevap olduğunu düşünüyolar
Haklısın cnm Demekki bu ayetten haberleri yok "Kınamayınız kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" başlarına gelince anlarlar bizi
yok yok onlar biliyormuş tövbe haşa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?