engelli doğacak kızımı aldırdım :(((

bak hamileyim şuan zoruma gidecek biçimde konuşuyorsun. niye benim mantığımda sonradan sakat kalsa bebeği atalım öldürelim ya . yok böyle birşey. dengeli dengesiz konuşmayın. siz anlamak istemiyorsunuz. cevap yazarım.

ben sana yada bebegine birsey söylemedim bunu yazan başka bir bayandı onun icin söyledim...üzdüysem kusura bakmayın sizi kastetmedim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canım bence boşuna uğraşma anlatamazsın. daha doğmamış bi bebekle sonradan sakat kalan bi çocuğu kıyaslıyo. boşver canını sıkmaya değmez

sinirim bozuldu. kadın diyo ki sakat kalsa atarsınız o bebeği diyor benim mantığım buymuş. hamile bir kadına söylenecek laf mı bu.
Allahın adını anarlar cennet cehennem derler ama dilleri biber gibi yakıyor.

Reactions: 2k1
Öncelikle Allah sabır versin. Elinizde yavrunuzun kanı var gibi abuk sabuk, vicdansızca, düşüncesizce yapılmış vahşi yorumları asla ve asla dikkate almayın. Doktorlar gebeliğin sonlandırılması lazım demişler siz de en mantıklı kararı vermişsiniz. O bebek doğsaydı çok kısa bir süre bile yaşasa emin olun çok büyük acılar çekecekti. Siz evladınızın acısını sonlandırabilmek adına bir bakıma kendinizi feda etmişsiniz öyle düşünün lütfen. Başında böyle bir dert olmayan bilemez ve uzaktan ukalaca, anlayışsızca yorum yapar ancak. Umarım Allah size sağlıklı güzel evlatlar nasip eder de biraz olsun acınız diner.

başın sağolsun. mecbur olmasan yapmazdın. kelimeler anlamsız biliyorum ancak o bebeciği o halde yaşatmaya kıyabilicek miydin? acı çekmesine dayanabilecek miydin? anlayışsız, düşüncesiz insanlara bakma sen. böyleleri herşeyi doğru bildiklerini sanarlar, dillerinden kan, kara damlar adeta. üzülme sen kuzum.

Aynen öyle cnm amin dayanılcak gibi değil konuştukları

helal olsun size siz cennetlik bi annesiniz Allahım evladıniza saglik versin sizede güc kuvvet...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insanların cennetlik olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? farzedelimki senin söylediğin herşey doğru, haklısın, harikasın süpersin ama burda canı yanan bir anneyi üzmeye hakkın var mı? sen şimdi günaha girmiyor musun? insan haklı da olsa bi çenesini tutar susar ya.

canım boşver sıkma canını bebişinide üzme bende aynı hastalık sebebiyle bebğimi aldırdım doktor acı çekiyor dedi yaşasa bile çok acı çekecek dedi. insan bebeğinin gözünün önünde acı çekmesine nasıl dayanır. hem benim bildiğim intihar günah ama annenin bu bebeği inatla doğurcam demeside bence bi çeşit intihar allahım kimseyi böyle bi karar vermek zorunda bırakmasın hele ki bi anneyi ama herkes ne derse desin ben inanıyorum benim meleğim beni cennette bekliyor

bu karar anları o kadar zor ki? tam bir hafta yaşadım imzalattırdıkları o kağıtları defalarca değiştirttim. Allah'ım kimselere yaşatmasın.

Aynen öyle cnm amin dayanılcak gibi değil konuştukları

haşa kendilerini allah gibi görüp bu günah bu sevap. sen cennetliksin sen değilsin diye karar verebiliyorlar ama acılı bi anneyi dahada inciterek üzmenin anlaşılan sevap olduğunu düşünüyolar

size söyleyecek lafım yok. Allah ıslah etsin

aynen millet hep biliyor kim cennet kim cehennemlik , arkadaş kararı vermiş sen imtihandan geçemedin diyor konu sahibine. nereden biliyorsa
. insanlar hep cennete gidebilmek için bişeyler yapıyor hiç kimsede çıkıp ben Allaha şükür için yapıyorum Onun için yapıyorum mükafatını yalnızca O verir.
yok olur mu bazı arkadaşlar cennette kendilerine yer seçiyorlar garantiliyorlar.

haşa kendilerini allah gibi görüp bu günah bu sevap. sen cennetliksin sen değilsin diye karar verebiliyorlar ama acılı bi anneyi dahada inciterek üzmenin anlaşılan sevap olduğunu düşünüyolar

Haklısın cnm Demekki bu ayetten haberleri yok "Kınamayınız kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" başlarına gelince anlarlar bizi

imtihanı o yapıyor belli ki. herkes kendi cennetini düşünüyor zaten vicdan falan hakgetire.

yorumları okumadım ama dın sömurusu yapıp sana neden aldırdın dıyen kişiler elbet çıkmıştır.boşver cnm sen en dogru olanı yaptın.kolay mı...en zorunu sen yasadın....eger aldırmasaydın dahada zorunu yasayacaktın.örnek vereyım kuzenım hamıleyken bebekte bı problem çıktı sonlandıralım dedıler kabul etmedı yasamaz fazla dedıler kabul etmedı dogurdu 10 gun yasadı.bence cok daha fazla acı cektı.çunku onu dogurdu gordu koklayamadan......çok buyuk bır acı bu....ALLAH kımseye yasatmasın.
kendını hıç suçlama.o yasasaydı hayat onada cok zor olacaktı.sadece sıze degıl....

bu kadar acımasız , vicdansız ve çirkin olup bunları acılı bi anneye söylemek üstelikte bunu hemcinsine yapabilmek...
aklım almıyo gerçekten..
siz bilir kişimisiniz kardeşim??????????
kadının gideceği cennetten yanacağı cehennemden SİZE NEEEE??????
BURDA SAĞLIK KONUŞULUYO YOBAZLIĞI Bİ KENARA BIRAKIN ŞİMDİLİK....
konu sahibi arkadaşım allah sana sabırlar versin..
çok zor bi karar vermişsin...

Ben inanan birisi değilim ama resmen kadıncağıza katil demişler. Siz çok iyi bir şey yapmışsınız. Tıpa bilime güvenmişsiniz. Zaten hekimleriniz doğsaydı bile çok yaşamaz demişler. Diyelim yaşadı bir şeylerin farkına varınca o çok üzülecekti. Kafanızı başka şeylere yoğunlaştırın eğer durumunuz varsa eşinizle baş başa bir şeyler yapın. Bebeğinizide siz yaptınız bir tane daha olur. Almanya'da yaşayan kariyeri doruk noktasında olan bir tanıdığım da hamileydi ikizleri var kızdı. Trafik kazası geçirmiş ve çok korkup bebeklerini düşürmüş biz burda çok üzüldük anne ertesi gün eşiyle Amsterdam'a gezmeye gitmiş. Yani kafasını oyalamış . Suçlamayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…