- 20 Ağustos 2015
- 6.545
- 15.771
- 248
Bu yazdıkların kanımı dondurdu. Insan yasanmisligi olunca mi seviyor evladını. O karnindayken 9 ay yasanmislik olmadi mi. Tekmelerini hissetmedin mi dokunmadin mi. O bebeğin suçu ne. Insan üzülür onun başına gelenlere de kiyamaz. Abisinin psikolojisi bozulmusmuş bozulsun be. O bebeğin ne suçu vardı. Başına gelene razı olup bu da bir imtihandir deyip o bebegin eli kolu gözü olman gerekir. Bunu da bizim soylememiz gerekmiyor. Insan kiyamaz.
Nefret yok duygularımda sadece üzülüyorum öpüp kokluyorum bu durumda olmadığın ı varsayıyorum şuan annemlerde kalıyor doktor takipleri orada ben işe başlayacağım beşiğine bakıp ağlıyorum göğüslerim den süt akıyor ağlıyorum ben bunları hakedecek ne yaptım düşüncesi aklımdan çıkmıyorÇocuktan bu kadar nefret ediyosanız bence de yurda verin yaşadıklarınız çok zor evet kabul ediyorum allah sabır versin dünyanın belki de en zor şeyi ama dediğim gibi eğer hayat boyu katlanamayacaksanız yurda verin bence de
Nefret yok duygularımda sadece üzülüyorum öpüp kokluyorum bu durumda olmadığın ı varsayıyorum şuan annemlerde kalıyor doktor takipleri orada ben işe başlayacağım beşiğine bakıp ağlıyorum göğüslerim den süt akıyor ağlıyorum ben bunları hakedecek ne yaptım düşüncesi aklımdan çıkmıyor
Eşim destek oluyor annem babam çok sinirliler bu düşünceme
Eşim ve ailem destekçi babam ve annem de biz ölene kadar bakarız dediler ama onların da bakmasını istemiyorum 60 65 yaşındalar anneme " ben senin gibi anne olamadım seni üzdüğüm için beni affet" dedim
Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım
emiyor mu pekiNefret yok duygularımda sadece üzülüyorum öpüp kokluyorum bu durumda olmadığın ı varsayıyorum şuan annemlerde kalıyor doktor takipleri orada ben işe başlayacağım beşiğine bakıp ağlıyorum göğüslerim den süt akıyor ağlıyorum ben bunları hakedecek ne yaptım düşüncesi aklımdan çıkmıyor
bende cocugumu universite hastanesine goturuyorum ama hiç bisey odemiyoruz. ozelden ziyade universite hastanelerine git derim. hem daha guvenilir hem ucretsizYabancı ülkelerde engelliler için bir sürü imkanlar var ama Türkiye de engelliysen öl daha iyi araştırdım okudum çocuğun tüm eğitimlerini devlet karşılıyor ev veriyor taksiyle doktora eğitime götürüyor şimdi annemler nasıl uğraşacaklar yaşlı halleriyle ben işten çıksam masraflar nasıl karşılanacak geçen üni. Hastanesinde bir göz muayenes İ 200 nöroloji özel hastane 450 verdik bebeğim iyi olsun maddiyat önemli değil sadece muayene daha bunun yanında nice tahlil ve testler fizik tedavi vs allahım dayanacak güç verir inş
Peki bebeğin bu durumu hak edecek ne yaptı canım? Sen onun durumunu dışarıdan takip edecek birisi olarak bu kadar tahammülsüzken o çocuk yaşayacağı onca mahrumiyete nasıl katlanacak?Nefret yok duygularımda sadece üzülüyorum öpüp kokluyorum bu durumda olmadığın ı varsayıyorum şuan annemlerde kalıyor doktor takipleri orada ben işe başlayacağım beşiğine bakıp ağlıyorum göğüslerim den süt akıyor ağlıyorum ben bunları hakedecek ne yaptım düşüncesi aklımdan çıkmıyor
anneligiBu yazdıkların kanımı dondurdu. Insan yasanmisligi olunca mi seviyor evladını. O karnindayken 9 ay yasanmislik olmadi mi. Tekmelerini hissetmedin mi dokunmadin mi. O bebeğin suçu ne. Insan üzülür onun başına gelenlere de kiyamaz. Abisinin psikolojisi bozulmusmuş bozulsun be. O bebeğin ne suçu vardı. Başına gelene razı olup bu da bir imtihandir deyip o bebegin eli kolu gözü olman gerekir. Bunu da bizim soylememiz gerekmiyor. Insan kiyamaz.
eğer doğumda oksijensiz kaldıysa tedavi yapıyorlar diye biliyorum
hormon tedavisi yapılmıştı mesela
aynı dediğim hastalık mı bilmiyorum ama o çocuk da düzelme oldu
Kafayı sıyırmak üzereyim 4 aylık bebeğim doğumda oksijensiz kaldı görmüyor konuşmayacak ve yürümeyecekmiş çok kötü bir durum içimden isyan etmek geliyor bebeği yurda bırakmak geliyor yapamıyorum ama bakacak psikolojide de değilim tedavi görüyorum pskyatriden ne yapacağım bir yol sağlam bir oğlum var onun da psikolojisi bozuldu ailecek mahvolduk acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?