Engelli kadın engelsiz erkek evliliği ve yaşanılan sorunlar

Benim çevremde var sorunlari var mi bilmiyorum ama bu sekil bi evlilik var yani çocuklari da var..

Erkek arkadasiniz problem etmiyorsa ki problem edilecek bir durum yok brnce baskasina laf dusmez.
Cevremde var benim. Yengemin ablasinin bacaginda problem var aksayarak yuruyor. Esinde yok. 2 tane ogullari var 20 kusur yillik evliler.

Bu eş adayının karakteriyle ilgili bir durum.
Kafası engelli olmasın yeter.

Sizin Allah a şükür sorun edilecek bir engeliniz yok bence.. Ailesininde sorun edeceğini sanmıyorum. Ayrıca etseler dahi önemli olan birlikte olduğunuz insanın hisleri be fikirleri.. işiniz gücünüzde yerinde maddi manevi güçlüsünüz anladığım kadarıyla hep mutlu olun hiç takılmayın o minicik engele.....

Erkek arkadaşım kesinlikle sorun etmiyor. Korkum bir yandan da onun anne babasının birşey demesi. Henüz yüzyüze görüşmedik ama durumumu biliyorlarmış erkek arkadaşımın söylediğine göre.
Tanıdığımız var,kadın ileri derecede ortopedik engelli,eşinde problem yok.2 çocukları var,adam eşine her konuda yardımcı kesinlikle,kadında özgüvenli,bu çok güzel ve önemli bence.

Çok yakın olmayan bir arkadaşım vardı. Küçüklüğünde ameliyat olmuş. Onun dışarıdan belli olan bir omurga eğriliği var. Özellikle kalça kısmında. Bir kaç yıl önce evlendi. Eşinin herhangi bir engeli yok. Çocukları da oldu. Çok mutlu gözüküyorlar. Allah daim etsin :)

Benim şahit olduğum bir olay var onu anlatayım otobüse bindim bir durak sonra bir kadın bindi üç çocuğuyla kadın cuceydi çocukları normaldi bir kaç durak sonrada yakışıklı boylu Poslu bir adam bindi eşiymiş ben içimden helal olsun kadına üçte çocuk doğurmuş dedim gayet mutlu görünüyorlardı ben ise genç güzel iş güç sahibi ama bekardim o zamanlar tamamen nasip kısmet sevgi saygı gerisi mühim değil

Benim annem ve babam ..3 çocukları da oldu.. Annemın ayağı olduk herseyi olduk.. Babam hıc bu konuda sıkıntı yapmadı, vaktınde ailesine de karsı çıkmış evlenmek için.

Aynı dedğiniz kadının engelli erkeğin olmadığı 2 evlilik biliyorum ve ikisinde de çok şükür sorun yok.
Ama aves olan bir durum var kızların annesi sürekli eşleriyle bir durum yaşamasınlar diye boyun eğin sizi böyle kabul ettiler diyor. Öyle sinirleniyorum ki hakaret de etmek istemiyorum ama sen annesin nasıl böyle dersin.

ben varim..:)
işitme görme engelliyim.
çok şükür mutlu bir evliliğim var. kocama çok aşık biriyim.
eşini iyi seç bence inanki seni böle haliyle seviyorsa neden olmasin:)

Duygulandım, allah uzun ömürler versin sağlıkla inşallah.

Çok teşekkür ederim. İmla kurallarına çok dikkat eden biriyim doğrusunu söylemek gerekirse. Gıcık oluyorum noktasız virgülsüz soluksuz yazanlara :)

Cevabınız için de teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. :)

İnşallah çok sağolun.

Çok teşekkürler inşallah güzel olur. :) Bu gazla gidip tanışasım geldi valla

Bir oğlum var yaşıt olduğunuzu ve beni sizinle tanıştırdığını düşündüm. Engeliniz hayır demem için bir sebep olmazdı. Eğer ki akıllı mantıklı oğlumu mutlu edecek iyi niyetli vicdanlı bir insansanız onay verirdim. Yani aile için çocuğunun mutluluğu önemli. Endişelenmeyin bence.

Teşekkürler :)

Aslında herşey düşünce yapısı ile alakalı. Bedenler ve zihinler ne kadar sağlam olursa olsun düşünce yapısında problem varsa maalesef böyle oluyor işte. Mutlu iseler hiçkimseyi takmasınlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…